Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με EEE-PC 701 4G Surf

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα EEE-PC 701 4G Surf και -όπως κλασσικά συμβαίνει μετά από διακοπές- παρουσιάστηκε πρόβλημα. Μάλλον έχει "κολλήσε" ή το δεξί arrow ή το αριστερό και το netbook συμπεριφέρεται σαν να πατάω συνέχεια ένα από τα 2.

Μέχρι και στο ΒΙΟS π.χ. δεν κάθεται σταθερά σε μια επιλογή, παρά μόνο αλλάζει συνέχεια. Το πρόβλημα δεν είναι στα κουμπιά σίγουρα, μιας και τα έχω 3πλοcheckάρει.

Τι μπορεί να είναι? Άμα το πάω για φτιάξιμο πόσο περίπου λέτε να μου πάρουν? Και που μου προτείνετε να το πάω? (είναι εκτός εγγύησης)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλό καλοκαίρι.

Δημοσ.

σιγουρα δεν ειναι προβλημα software καθως το προβλημα παρουσιαζεται και στο BIOS. καταρχην δοκιμασε ενα BIOS Update. απο εκει κ περα πιστευω οτι εχει κολλησει το πληκτρολογιο. δοκιμασσε να "ξεριζωσεις" το προβληματικο κουμπι και να το ξανα βαλεις. σιγουρα αν το πας για service επειδη βαριουνται να κατσουν και να εντοπισουν το προβλημα θα πανε κατευθειαν για αλλαγη πληκτρολογιου οποτε να περιμενεις καμποσα ευρουλακια...

Δημοσ.

Απλα βγαλε/ξεσυνδεσε το keyboard απο πανω και βαλε ενα usb πλητκτρολογιο να δεις αν το κανει ....

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα χαλασμενου/κολημενου καποιου πληκτρου απ το keyboard ....

Tυχαινει πολλες φορες ....

Και το δυσαρεστο ειναι πως τα ανταλακτικα εταιριων για τα λαπτοπ ειναι πολυ ακριβοτερα απο την πραγματικη τους αξια ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...