Προς το περιεχόμενο

Προβλημα win7

zagni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαζα τα windows 7 δεν 3ερω τι εγινε αλλα ιπιρχε σφαλμα κατα την εγατασταση την πρωτη φορα μου επανεφερε τα windows xp ολα κανονικα αλλα την δευτερη φορα ανι3ε κανονικα τα win 7 πιγε στην επιφανεια εργασιασ και μου βγαζει ενα μαυρο πινακα διαχειριστησ Χ:\<$WINDOWS.~BT/Windwos/System32/cmd.exe

και λεει απο κατω μεσα στον πινακα

Microsoft Windows [Εκδοση 6.1.7600]

Χ:\<$WINDOWS.~BT/Windwos/System32>

αν κλισω αυτο το παρα8ιρω κανει επανεκινισι αμεσωσ τα windows δεν εχουν εγαταστα8ει ολοκλιρομενα λογικα και δεν 3ερω ποσ να κανω βοοτ απο dvd η απο 3χωτερικο σκληρο δισκο που εχω μεσα τα windows!!!!!!!!!!!!!

Please help

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ ΤΥ!!!

Εμα8α απο εδω οτι δεν φτενε τα windows 7 αλλα τα xp http://www.computerhope.com/issues/ch000490.htm

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέλεις να έχεις και τα δύο λειτουργικά ? ή το ένα

θα σου πρότεινα φορματ σε όλο το δίσκο και καθαρή εγκατάσταση των 7 , αν θέλεις και τα δύο λειτουργικά , δημιουργείς δύο παρτισιον, κάνεις εγκατάσταση πρώτα τα χπ και μετά τα 7

για να κάνεις μπουτ απο το cd πάτε f8 (συνήθως) και επέλεξε το cd drive

Δημοσ.

θα σου πρότεινα φορματ σε όλο το δίσκο και καθαρή εγκατάσταση των 7 , αν θέλεις και τα δύο λειτουργικά , δημιουργείς δύο παρτισιον, κάνεις εγκατάσταση πρώτα τα χπ και μετά τα 7

ο φίλος θέλει μόνο τα windows 7 (από ότι κατάλαβα)

Δημοσ.

Ρε φιλε το προβλημα ειναι στο πακετο τον 7? ι στα χπ και κατι αλλι 8ελω τα 7 μονο

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ----------

μπες στο bios και πάνε στην καρτέλα boot και βαλε first boot το cd-dvd drive

[ATTACH]33383[/ATTACH]

δοσε λινκ ειμαι απο λαπτοπ και δν μου το εφανιζει

Δημοσ.
Δημοσ.

το εκανα και αυτο αλλα δεν κανει βοοτ μιπωσ γιατι τα windows 7 τα βαζεισ απο set-up για να διαλε3εισ πια εκδοση θεσ γιατι το dvd εχει μεσα ολεσ τισ εκδοσεισ και τελικα το ποροβλιμα το εχει το πακετο τον 7 ποου εχω ι οχι?

Δημοσ.
το εκανα και αυτο αλλα δεν κανει βοοτ μιπωσ γιατι τα windows 7 τα βαζεισ απο set-up για να διαλε3εισ πια εκδοση θεσ γιατι το dvd εχει μεσα ολεσ τισ εκδοσεισ

τα windows 7 είναι αυθεντικά?

παιδια υπάρχει dvd που έχει όλες της εκδόσεις????:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
τα windows 7 είναι αυθεντικά?

παιδια υπάρχει dvd που έχει όλες της εκδόσεις????:rolleyes::rolleyes:

δεν βλεπω τιν οικονα και οχι ειναι κατεβασμενα απο εδω αλλα λεει ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΕΜ KAI OXI ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ

κατι αλλο τελικα τι οφειλετε για το σφαλμα τα win 7 poy exw??

Δημοσ.
δεν βλεπω τιν οικονα και οχι ειναι κατεβασμενα απο εδω

αλλα λεει ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΕΜ KAI OXI ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ

κατι αλλο τελικα τι οφειλετε για το σφαλμα τα win 7 poy exw??

μια είναι η λύση

να αγορασεις τα windows Όροι χρήσης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...