G-pal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 up επαναφέρω το θέμα γιατί αυτό το site επέστρεψε ! ανανεωμένο εσείς τι λέτε ? θα θέλαμε το feedback σας ...
kostas0928 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 1) ΑΝ το σχεδίασες εσύ τότε είναι πολύ ωραίο, μπράβο! Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα. 2) Αν ΔΕΝ το σχεδίασες εσύ τότε ,και πάλι είναι πολύ ωραίο, αλλα τι στο καλό τη θές τη γνώμη μας για ένα έτοιμο template του wordpress ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 1) ΑΝ το σχεδίασες εσύ τότε είναι πολύ ωραίο, μπράβο! Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα. 2) Αν ΔΕΝ το σχεδίασες εσύ τότε ,και πάλι είναι πολύ ωραίο, αλλα τι στο καλό τη θές τη γνώμη μας για ένα έτοιμο template του wordpress ? Είναι έτοιμο theme ( http://wordpress.org/extend/themes/notepad-theme ) και δεν έχει να λέει για τέτοιου είδους blog/sites... Ίσως, αν αποκτήσει αρκετή κίνηση και καλό περιεχόμενο να αξίζει να "επενδύσει" σε custom theme
G-pal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ναι δεν το σχεδίασα εγώ ολοκληρωτικά απλά έχουν γίνει τροποποιήσεις, και θα γίνουν και άλλες αν χρειάζονται. ρωτάω την γνώμη σας για να μου πείτε τι άλλο θα θέλατε να δείτε εμφανισιακά και όχι μόνο. μπορεί να δείτε κάτι που εγώ δεν έχω δει..
xfighter46 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραιο παιδιά, το theme σας τα σπάει, και τα θεματάκια σας μια χαρά μου φαίνονται!Συνεχιστε ετσι!
G-pal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστούμε πολύ ... περιμένουμε και από άλλους να μας πούνε την γνώμη τους
gatonigr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο σας παιδιά!Έχετε κάνει αρκετά καλή δουλειά...συνεχίστε έτσι!
Cool-processor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 αυτό το template το έχω δεί και αλλού http://bryantheblog.wordpress.com/
G-pal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ναι όντως φίλε μου το θέμα μας είναι έτοιμο. Απλά προσπαθούμε να το προσαρμόσουμε και να του κάνουμε αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα νέο θέμα από την αρχή για διάφορους λόγους, οπότε αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε ένα. Για αυτό ζητάμε το feedback σας για να μας πείτε τι αλλαγές θα θέλατε να δείτε...
G-pal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ******..... ??? τι θέλει να πει ο ποιητής ?
computer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ??? τι θέλει να πει ο ποιητής ? Sorry παιδια, καταλαθως το εγραψα. Πατησα το κουμπι απαντηση καταλαθως:-)
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό το σιτε εμένα μου άρεσε, εκ πρώτης όψεος φαίνεται ένα ζεστό σίτε.Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το "My******.com share Us Thoughts" τώρα το μόνο που πιστεύω ότι χρειάζεται είναι η πρόσθεση κάποιων δικών σας πινελιών,θα γίνει ακόμα καλύτερο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.