salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ελπιζω σε βοηθεια σε ενα προβλημα που μου εχει σπασει τανευρα. καθε φορα που πατιεται το πληκτρο "/" στο πληκτρολογιο μου , το pc κανει reboot..! εχω τσεκαρει τα παντα στις ρυθμισεις της μητρικης, δεν παιζει ναειναι απο εκει. εχω αλλαξει 3 πληκτρολογια. το ιδιο. Help
Liakos_LILIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πως; μηπως εχεις κανα προγραμμα για hotkeys και καταλαθος το εβαλες? μου φενεται πολυ περιεργο
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 οχι τπτ. κανενα software πληκτρολογιου! δοκιμασα απο πληκτρολογιο της πλακας των 10 ευρω μμεχρι ενα κλασικο Microsoft.
jim_p Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μηπως παιζει κατι με την ps2/usb που εχεις συνδεδεμενο το πληκτρογιο? Κλεισε το pc, βγαλτο και απο την πριζα και αφησε το λιγη ωρα να αποφορτιστει οτι εχει μεσα του.
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 το εχω κανει. το ειχα αφησει κλειστο για κατι ωρες με αποσυνδεμενα ολα τα περιφερειακα. επισης δοκιμασα και την usb με ενα usb stick οπου και δουλευει κανονικα.. :/
Liakos_LILIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σιγουρα δεν φταιει το πληκτρολογιο και μηπως προσφατα εκανες καποιο update κατι ? στο ξαφνικα το επαθες? δοκιμασε να αλλαξεις γλωσσα alt+shift και ξαναπατα
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 το μονο update που εκανα ηταν καποια windows updates. το πληκτρολογιο ειναι απο τα πιο απλα. δε μπορω να σκεφτω τι εγινε μιας και το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα
Liakos_LILIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σιγουρα δεν φταιει το πληκτρολογιο και μηπως προσφατα εκανες καποιο update κατι ? στο ξαφνικα το επαθες?δοκιμασε να αλλαξεις γλωσσα alt+shift και ξαναπατα κανε αυτο που σου ειπα δεν εχεις να χασεις κατι ! επισης αμα δεν πιασει ουτε και αυτο κανε τον υπολογιστη σου system restore μια μερα πριν τα updates kai δες παλι
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 το alt+shift ηταν απο τις πρωτες προσπαθειες που εκανα δε μπορω να καταλαβω τι παιζει πραγματικα..
probe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αρχικά μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο. Μπορείς να δοκιμάσεις και system restore όπως προτείνει ο Liakos_LILIS. Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις τον οδηγό από τη διαχείριση συσκευών και να επανεκινήσεις. Οι παραπάνω ενέργειες μπορεί να μην λύσουν το πρόβλημα σου αλλά μπορεί ίσως να προσανατολίσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Κάποιο malware ίσως, δεν ξέρω.
ColdFusion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 μαλλον ειναι ιος φιλε ,τσεκαρε το pc σου!
fullon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αν δεν ειναι καποιος ιος. τοτε η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κανε 2 πραγματα και πες μας τα αποτελεσματα. 1ον αυτο που ειπε ο probe. Δοκιμασε safe mode. 2ον Πατα το πληκτρο κατα τη διαρκεια του bootαρισματος και πριν μπει σε πειρβαλλον windows. Πες μας αν κανει reboot σε καποια απτις παραπανω περιπτωσεις.
salamalekum Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 λοιπόν 1. σε safe mode τα ίδια. 2. δεν κάνει reboot κατα την διάρκεια του bootαρίσματος. 3. όταν παίζω κάποιο Game και πατηθεί το πλήκτρο, ΔΕΝ γίνεται reboot.. :/ αύριο θα πάρω ενα cd απο ενα φιλαράκι , με διάφορα προγράμματα αναζήτησης trojan, spyware κτλ. δεν μου έρχεται στο μυαλο να φταίει κάτι άλλο.
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σου κάνει το ίδιο και με ps2 και με usb πληκτρολόγιο...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.