Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ερωτεύτηκες μία που δεν έχεις δει ρε 'συ.

Υποτίθεται για να δεθείς με τον άλλον πρέπει να έχεις ζήσει πράγματα...τέτοια σκατοκολληματάκια ίσως να έτρωγα γυμνάσιο/λύκειο αλλά τουλάχιστον τις έβλεπα. =ρ

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νιώθω ρε, εξαρτάται τη περίσταση, το θέμα είναι πως γουστάρεις κάποιον που δεν έχεις δει.

Εδώ πολλές φορές, βγαίνεις 2η-3η φορά με μία καινούργια και μόλις γυρνάς σπίτι ξεχνάς χαρακτηριστικά προσώπου για παράδειγμα.

Δημοσ.

Εδώ πολλές φορές, βγαίνεις 2η-3η φορά με μία καινούργια και μόλις γυρνάς σπίτι ξεχνάς χαρακτηριστικά προσώπου για παράδειγμα.

Κλασική περίπτωση εμού (και του ιδίου).Αν δέν την δώ 5-6 φορές να εμπεδώσω,απλά δέν...

Είναι σοβαρό γιατρέ μου;:eek:

Δημοσ.
Κάποια άλλα χαρακτηριστικά όμως, δεν τα ξεχνάς, ε;

Υπάρχουν τα χαρακτηριστικά και τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ.

Ε ο κώλος είναι στη δεύτερη κατηγορία.

Uptodate καλά το πας. =ρ

/ακυρο: tenshi. Τι λέω ρε.

Δημοσ.

Με πήρε τηλ πριν αυτή. Μιλήσαμε λίγο αλλά εγώ γενικά εχω ξενερωσει και της μιλάω γιατί έχει περάσει πολλά και δεν θέλω να την στεναχώρησω. Την άλλη φορά που είπα τέλος έγινε πολύ χάλια

Δημοσ.
Με πήρε τηλ πριν αυτή. Μιλήσαμε λίγο αλλά εγώ γενικά εχω ξενερωσει και της μιλάω γιατί έχει περάσει πολλά και δεν θέλω να την στεναχώρησω. Την άλλη φορά που είπα τέλος έγινε πολύ χάλια

Ναι έπεσε στα αντικαταθλιπτικά μην σου πω. :P

Δημοσ.

Γιατί δεν με πιστεύετε εχω μιλήσει και με τον ξαδέρφο της δεν λέει ψέματα η κοπέλα. Όταν είπαμε να χωρίσουμε ηπιε τοσο πολυ που πήγε στο νοσοκομείο. Άντε να βρω κοπέλα άλλη τώρα όσες γνώρισα από τσατ ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...