slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ερωτεύτηκες μία που δεν έχεις δει ρε 'συ. Υποτίθεται για να δεθείς με τον άλλον πρέπει να έχεις ζήσει πράγματα...τέτοια σκατοκολληματάκια ίσως να έτρωγα γυμνάσιο/λύκειο αλλά τουλάχιστον τις έβλεπα. =ρ
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εσύ είσαι χοντρόπετσος άνιωθος, δεν είναι το ίδιο.
slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Νιώθω ρε, εξαρτάται τη περίσταση, το θέμα είναι πως γουστάρεις κάποιον που δεν έχεις δει. Εδώ πολλές φορές, βγαίνεις 2η-3η φορά με μία καινούργια και μόλις γυρνάς σπίτι ξεχνάς χαρακτηριστικά προσώπου για παράδειγμα.
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κάποια άλλα χαρακτηριστικά όμως, δεν τα ξεχνάς, ε;
Tenshi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εδώ πολλές φορές, βγαίνεις 2η-3η φορά με μία καινούργια και μόλις γυρνάς σπίτι ξεχνάς χαρακτηριστικά προσώπου για παράδειγμα. Κλασική περίπτωση εμού (και του ιδίου).Αν δέν την δώ 5-6 φορές να εμπεδώσω,απλά δέν... Είναι σοβαρό γιατρέ μου;
slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κάποια άλλα χαρακτηριστικά όμως, δεν τα ξεχνάς, ε; Υπάρχουν τα χαρακτηριστικά και τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ. Ε ο κώλος είναι στη δεύτερη κατηγορία. Uptodate καλά το πας. =ρ /ακυρο: tenshi. Τι λέω ρε.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Με πήρε τηλ πριν αυτή. Μιλήσαμε λίγο αλλά εγώ γενικά εχω ξενερωσει και της μιλάω γιατί έχει περάσει πολλά και δεν θέλω να την στεναχώρησω. Την άλλη φορά που είπα τέλος έγινε πολύ χάλια
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 της είπες να μπει στο insomnia; Γιατί να το πω αυτό;
NT1G Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Με πήρε τηλ πριν αυτή. Μιλήσαμε λίγο αλλά εγώ γενικά εχω ξενερωσει και της μιλάω γιατί έχει περάσει πολλά και δεν θέλω να την στεναχώρησω. Την άλλη φορά που είπα τέλος έγινε πολύ χάλια Ναι έπεσε στα αντικαταθλιπτικά μην σου πω.
slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Στείλε της καμιά βαλεριάνα και θα είναι κομπλέ.
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γιατί να το πω αυτό; για να καταλάβει πως την πήρανε χαμπάρι.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γιατί δεν με πιστεύετε εχω μιλήσει και με τον ξαδέρφο της δεν λέει ψέματα η κοπέλα. Όταν είπαμε να χωρίσουμε ηπιε τοσο πολυ που πήγε στο νοσοκομείο. Άντε να βρω κοπέλα άλλη τώρα όσες γνώρισα από τσατ ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.