Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μολις χτυπησει το κουδουνι να κεταβει ο ''πρωην'' να τον κανει μαυρο :P

Ε ας κόψει κίνηση από πριν, το ίδιο δεν ήθελε να κάνει και στο πιο παλιό θέμα; :P

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ας κόψει κίνηση από πριν, το ίδιο δεν ήθελε να κάνει και στο πιο παλιό θέμα; :P

Χαχα ναι ετσι και αλλιως δεν εχει και τον κινδυνο να τον αναγνωρισει αφου δεν εχουν βρεθει ποτε :P

Δημοσ.

αν τη γουσταρεις τοσο πολυ

1 βγαλε μια φτογραφια σου απο τη καμερα

2 βρες μια φωτογραφια του ζαν κλοντ βαν νταμ (στα νιατα του)

3 fotoshop -- κεφαλι δικο σου σωμα του βαν νταμ

4 στειλε τη φωτογραφια

5 γραψε υποσημειωση απο κατω

3 φορες την εβδομαδα kick boxing - απο δευτερα εως παρασκευη πρωτεινες

2 φορες την εβδομαδα ελευθερα βαρη ειδες πως γινεσε μετα απο 6 μηνες? ασε το χλεχλε και ελα σε μενα και μη μασας !! χεχε

Υ.Γ σε περιπτωση που γουσταρει η γκομενα και ακομα σε ενοχλει ο αλλος ακολουθησε το νουμερο 5

Αδερφε.. σχεση εξαποστασεως ... σχεση μεσα απο ιντερνετ ... δεν ειναι σχεση βρες μια κοπελιτσα που γουσταρεις και κανε ντου με τη μια ... καλυτερα να σου πουν 10 γκομενες οχι και να σου κατσει μια

παρα να εχει μια "σχεση" οπως αυτη που νομιζεις

Ολα τα παραπανω ειμαι με μια δοση χαβαλε και με τη καλυτερη διαθεση. δεν κρινω και δε κατακρινω κανεναν για της επιλογες του. Επισης σε περιπτωση που τον δεις μπροστα σου τη πρωτη γροθια τη ριχνεις εσυ.. ο περισσοτεροι "μαγκες" μολις τους παρουν λιγο τα αιματα επειδη την αρπαξανε στη μυτουλα τρεχουν στην μαμα του .

Δημοσ.
Και μολις χτυπησει το κουδουνι να κεταβει ο ''πρωην'' να τον κανει μαυρο :P

Ποιος πρωην, κανας συγχωρεμενος πατερας μην ανοιξει την πορτα. :P

Δημοσ.

πες του οτι τον εκανες ρομπα στο ιντερνΕτ, σε τοσα μαγαζια πιανει, δεν θα πιασει σε αυτον?

• Moderators
Δημοσ.
πες του οτι τον εκανες ρομπα στο ιντερνΕτ, σε τοσα μαγαζια πιανει, δεν θα πιασει σε αυτον?

:lol::lol::lol::lol: καιρο ειχα να λιωσω τοσο!

Δημοσ.
Ποιος πρωην, κανας συγχωρεμενος πατερας μην ανοιξει την πορτα. :P

Δεν λεει και πολλα.οταν της πει μετα οτι ειδε τον πατερα της θα του πει οτι ηταν οντο.

Δημοσ.

Θέλω να βάλω τέλος σήμερα από το μεσημέρι δεν έστειλα μήνυμα. Αλλά δεν νιώθω καλά νιώθω σφίξιμο στο στομάχι. Λέω από μέσα μου ότι δεν έχουμε βρεθεί δεν είχαμε κάτι και θυμάμαι μετά όσα λέγαμε 6 μήνες ότι θα κάναμε και γίνομαι χάλια. Δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω

Δημοσ.
Θέλω να βάλω τέλος σήμερα από το μεσημέρι δεν έστειλα μήνυμα. Αλλά δεν νιώθω καλά νιώθω σφίξιμο στο στομάχι. Λέω από μέσα μου ότι δεν έχουμε βρεθεί δεν είχαμε κάτι και θυμάμαι μετά όσα λέγαμε 6 μήνες ότι θα κάναμε και γίνομαι χάλια. Δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω

ποσο χρονων εισαι? απο περιεργεια κυριως.

Δημοσ.

Όλα στο μυαλό είναι, γίνε λιώμα και μετά το κεφάλι και το στομάχι σου θα σε κρατήσουν απασχολημένο ώστε να μην τη σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχεις μονο μια συναντηση και ουτε εχεις παρει ματι καν απο Webcam για 6 μηνες, εκτος οτι μπορει να ναι ο οποισδηποτε/οποιαδηποτε ...αυτη μπορει να σε εχει για οταν νιωθει μοναξια. Και εδω φιλε μου φαινεται ο βαθυς συλλογισμος του ανθρωπου. Ο φιλος νταβατζης επειδη καταλαβαινει την περιπτωση σου, σου σερβιρει το φαγητο στο πιατο και σε ταιζει μην σου πω, πας.. διαλεγεις κιολας τι θα παρεις, ουτε περιμενεις 6 μηνες αλλα κανα λεπτο, γαμας, πληρωνεις την ιδεα του συναδερφου και οποτε ξαναχεις ορεξη, ξαναπερνας.

θελω να σκεφτεις, τι εχεις περασει, ποσα λεφτα εχεις πληρωσει σε ρευμα, σε Internet, σε τηλεφωνα, σε ελευθερο χρονο για να φτασεις στο σημειο ωπου καταλαβαινεις οτι οι πιθανοτητες σου να γαμησεις την συγκεκριμενη ειναι αναλογες με την πιθανοτητα να σου λεει αληθεια. Συγκεντρωσου ενα λεπτο και δες το σαν κατι που θες να αγορασεις, σκεψου τι εχεις περασει για να φτασεις στο σημειο της απογνωσης για κατι που ειναι εξαιρετικα ευκολο να το βρεις, και τωρα σκεψου οτι αυτο που κυνηγας τοσο καιρο το προσφερουνε σε καλυτερη ποιοτητα, ετοιμοπαραδωτο με 20ε χρεωση. Ε αυτο εγω το λεω Business με μεγαλη φιλοσοφια πανω του.

Εαν θες γκομενα, πρωτα να την γνωρισεις απο κοντα, μετα μεσω Internet. Και αν δεις οτι εχει εμποδια, αλλαξε δρομο ρε αδερφε !

Δημοσ.

Θα ξεχάσω που θα πάει. Άντε να βρούμε μετά άλλη εδώ κοπέλα είδη 7 μήνες τίποτα. Στα 23 έκανα σεξ πρώτη φορά και αυτή από τσατ ήταν μετά γνώρισα άλλες 3 και έκανα κάτι μέχρι τα 27 με λίγα λόγια άντε να εχω κάνει σεξ 12 φορές σε όλοι μου την ζωή. Ίσως γι'αυτό κολαω έτσι εύκολα σε κάτι.

Δημοσ.
Μια προβλημα υγειας την τελευταια στιγμη.

Μια ο φανταστικος πρωην της τσακι τσαν που δερνει τους φανταστικους νυν.

Το μονο που δε σου εχει πει ακομα ειναι οτι εκανε paragliding και προσγειωθηκε πανω σε καλαμιες, λογω εμπλοκης εξωγηινων στην πτηση της.

Ουτε η Λαμψη δεν ειχε τετοια πλοκη...

Το γκομενετο, Δ Ε Ν σε γουσταρει και προσπαθει να σε ξεφορτωθει hello! Mη σε παιρνει απο κατω ολοι το χουμε παθει.

Πωπω έλιωσα στο γέλιο, δε ξέρω τι ήταν ,το paragliding σε συνδιασμό με τις καλαμιές μάλλον.Να ΄σαι καλά:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...