Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ

Διαβασα ολα τα posts...

Φιλε μαλλον σε κοροιδευει ψιλο χαζι...δινω 1 % το να σου λεει αληθεια και αμα οντως λεει αληθεια εχεις πεσει σε περιπτωση...

Παντως για μενα ξεχασε την και πηγαινε για αλλα,οσο δινεις σημασια τοσο ειναι το χειροτερο...

Στο κατω κατω 6 μηνες και να την εχεις δει μονο μια φορα τι στον π**τσο αγαπη ειναι B)

Μπορει να εχεις εσυ αισθηματα αλλα για τα δικα της πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος?

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αρχή πήγα να απαντήσω σοβαρά... αλλά μετά είδα ότι έχουν βρεθεί μια φορά μέσα σε 6 μήνες... έλεος.

Πρόσεχε μόνο μην σε χρησιμοποιεί για να ζηλέψει ο πρώην και μετά καταλήξεις ο *αλάκας της υπόθεσης... και κερατάς και δαρμένος και άλλος την πηδάει 6 μήνες που δεν βρίσκεστε.

Δημοσ.
μα εχασε την πατερα της γι'αυτο δεν μπορεσαμε να βρεθουμε.

ασε που το αποφευγει γιατι φοβαται μην μας δει μαζι ο πρωην.

αφου μιλαμε καθε μερα αυτη με περνει πιο πολυ τηλ.

απλως δεν ξερω τι να κανω βλεπω πολλα προβληματα .

να το κοψω δεν ξερω δεν ειναι και σε κατασταση να την παρατησω φοβαμαι μην παθει κατι

Μα γιατί δεν την ρωτάς στα ίσια, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΜΩΡΗ;

Είναι προφανές ότι κάτι θέλει να σου κρύψει, μπορεί να είσαι υποκατάστατο σχέσης διότι μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει σχέση.

Δεν ξέρω, ψάξου.

Δημοσ.

Εδω θα ερθω να κοτσαρω την υπογραφη του Αλετζου: "Αντρας που παιρνει στο σοβαρα τα λογια μιας γυναικας δεν ειναι σοβαρος". Λαμαρινοδαγκωμενος μονο μην εισαι. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, με το συμπαθειο κιολας γιατι δεν σε ξερω, εισαι μ@λ@κας (στην καλυτερη).

Δημοσ.

Αυτή πόσων χρόνων είναι???? Το ενδεχόμενο να είναι παντρεμένη το αποκλύουμε?!?!

Ρε συ κάτι βρωμάει στην υπόθεση...

Σε δουλεύει για τα καλά είμαι σίγουρη!!!!

Sent from my X10i using Tapatalk

Δημοσ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ L E G E N D A R Y ! αυτο και το αλλο με το iphone http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356803

EINAI τα 2 πιο αστεια που εχω διαβασει anyway μην ξεφευγω απο το θεμα! ΛΟΙΠΟΝ εχω να σου πω μερικα πραγματακια

1ον ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ εισαι ΕΤΗ φωτος μπροστα

2ον πραγματικα κατι τυποι σαν εσενα ειναι αυτοι που χαλανε το γενικο συνολο στον αντρικο πλυθησμο απο διαφορες αποψεις

3ον εισαι η περιπτωση που λεμε ΚΟΥΓΙΑΣ με λιγα λογια ΕΧΕΙΣ πιστεψει το ιδιο σου το ψεμα!

4ον ποσο εισαι?

5ον και τελευταιο ΑΜΑ ειναι ολα αυτα αληθεια και φας ξυλο θα μπεις στο βιβλιο guinness ως : Ο ανθρωπος που δεν εφταιξε σε τπτ και εφαγε ξυλο απο το πρωην της κοπελας του που δεν εχει δει ποτε και θεωρει οτι εχει και 1/2 χρονο σχεση! εισαι για γελια και για κλαματα ειλικρινα

συγχωρεσε με αν σε εκανα νιωσεις ασχημα με αυτα που εγραψα,ΑΛΛΑ φιλε μου αλλαξε νοοτροπια γιατι σε πραγματικα δυσκολεσ καταστασεις θα εχεις ηδη πνηγει απο πριν σε μια κουταλια νερο! Φιλικα παντα

Δημοσ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ L E G E N D A R Y ! αυτο και το αλλο με το iphone http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356803

EINAI τα 2 πιο αστεια που εχω διαβασει anyway μην ξεφευγω απο το θεμα! ΛΟΙΠΟΝ εχω να σου πω μερικα πραγματακια

1ον ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ εισαι ΕΤΗ φωτος μπροστα

2ον πραγματικα κατι τυποι σαν εσενα ειναι αυτοι που χαλανε το γενικο συνολο στον αντρικο πλυθησμο απο διαφορες αποψεις

3ον εισαι η περιπτωση που λεμε ΚΟΥΓΙΑΣ με λιγα λογια ΕΧΕΙΣ πιστεψει το ιδιο σου το ψεμα!

4ον ποσο εισαι?

5ον και τελευταιο ΑΜΑ ειναι ολα αυτα αληθεια και φας ξυλο θα μπεις στο βιβλιο guinness ως : Ο ανθρωπος που δεν εφταιξε σε τπτ και εφαγε ξυλο απο το πρωην της κοπελας του που δεν εχει δει ποτε και θεωρει οτι εχει και 1/2 χρονο σχεση! εισαι για γελια και για κλαματα ειλικρινα

συγχωρεσε με αν σε εκανα νιωσεις ασχημα με αυτα που εγραψα,ΑΛΛΑ φιλε μου αλλαξε νοοτροπια γιατι σε πραγματικα δυσκολεσ καταστασεις θα εχεις ηδη πνηγει απο πριν σε μια κουταλια νερο! Φιλικα παντα

γιατι κουραζεσαι ; δεν θα αλλαξει κατι :fear:

Δημοσ.

εγώ στην θέση σου θα έκανα μήνυση στην κοπέλα για ψυχική οδύνη ! φαντάζομαι αυτή σου μεταφέρει τις απειλές , δεν ήσουν ποτε μπροστά σε μια απειλή !

Δημοσ.
Προτεινω να αρχισεις να φορας αθλητικα παπουτσια για να μπορεις να τρεχεις ανετα

Είναι καλή λύση!!!

Πες μου που κ ποτέ να πάμε να τον τσιμεντωσουμε και να τον πετάξουμε στη θάλασσα. Θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα λολ δεν είστε σοβαροί.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Εγω λεω να πας να την δεις χωρις να της το πεις. Να της κανεις εκπληξη.

Το θεμα ειναι για ποιον θα ειναι η εκπληξη...:rolleyes:

Δημοσ.
Εγω λεω να πας να την δεις χωρις να της το πεις. Να της κανεις εκπληξη.

Και μολις χτυπησει το κουδουνι να κεταβει ο ''πρωην'' να τον κανει μαυρο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...