NewProject Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πιστευω πως ενα ποστ του Magka_Basili θα ξεκαθαριζε το τοπιο... +1 Για να σε διαολισω λιγο ακομα, στο προηγουμενο thread (πριν 20 μερες), ειχε πει οτι μεχρι τοτε δεν την ειχε δει ουτε καν απο webcam, μονο απο photos επι 5 μηνες (παρολα αυτα τα ειχαν!). Εκεινη τη μερα τελικα δε βρεθηκαν, εκτοτε αυτη του ειπε πως δε γινεται να τον συναντησει με βαση οσα λεει ο φιλος εδω, γιατι ειχε πρωην τον Μπαμπη το Σουγια. Αλλα αυτος λεει τωρα οτι εχουν συναντηθει μια φορα! Η τυπισσα εντωμεταξυ πρεπει να βαραει τρελες ανασφαλειες για να τον ταλαιπωρει ετσι τοσο καιρο. ελα ντε .. τελος παντων . Εγω περιμενω απαντηση απο τον τοπικ-σταρτερ ......
zatoichi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Λοιπον χωρεις να θελω να σε θειξω 1 δεν θα τσακωνεσε ποτε για κοπελα 2 ξεχασε την δεν ειστε μαζοι αν εισασταν θα το συζηταγαμε ,τα θελω -θελεις κ ιστοριες αστα 3 ποτε μα ποτε μην τσακωνεσε με τον αλον ποτε δεν ξερεις ποση τρελα κουβαλαει κ τι θα κανει(ενα να ειναι πολεμικη μηχανη,να ειναι τρελος οπλο μαχαιρι,να εχει κανα θειο κανα πατερα στην νυχντα κ να γαμησουν εσενα κ την οικογενεια σου ,θες να πω κιαλα ? 4 αν θες να πιασεις τον τυπο κουκουλα(ποτε να μην σε δει ποτε να μην πεις σε κανενα τπτ ουτε τον κολητο σου κ ξυλο μεχρει να τον στειλεις νοσοκομειο 5 αν θες να τον βαλεις στην θεση του κ δεν μπορεις 200ευρω βανακι κ τον παμε βουνο κ δεν σε ξαναενοχλει. ειχε ο κολητος μου ενα παρομοιο σκηνικο με εναν τυπο τα εφτιαξε με μια κοπελα πολυ καλη κ μετα απο 1 χρονο ο τυπος επερνε τηλ απεικουσε κ τετοια πειγα του μηλησα ομορφα οχι τσαμπουκαλεμενα ουτε με υφος ,την επομενη μερα ο κολητος μου εφαγε τυχαια ξυλο απο 5 ατομα ...κ πηγε στο νοσοκομειο του καναμε μεταγκεισης αιματος κ τετοια.κανω wing chun 18 χρονια (ειμαι πολυ πραος κ ηρεμος ανθρωπος) τυχαινει να εκπαιδευω καποια ατομα ενα απο αυτα ο πατερας του ειναι πολυ χωμενος στην νυχτα εποιασα μηλησα με τον πατερα του παιδιου που κανω ιδιετερα γιατι του εχω κανει εξυπηρετησης προσοποφυλαξης να μαθει ποιος ειναι ο πρωην της κ τι ρολο βαραει λοιπον ο πατερας του μαγκα που τα κανε ολα αυτα ειναι μεγαλο εφοπληστης ,καταλαβαινεις πως αν εκανα καποια μλκ το λιγοτερο θα μουν κ εγω νοσοκομειο εως θα κοιταγα τα κυπαρισια,το θεμα ελειξε μειλωντας στον πατερα του μαλακα ο οποιος αν κ λαμογειο μεγαλο φενοτανε απο μακρια του αρεσε πως δεν πειραξα τον γιο του(για την ακρειβεια εισαι τυχερος -εξυπνος που δεν πειραξες τον γιο μου γιατι θα πειραζα κ ευω δικους σου ανθρωπος σου,δεν θα ξαναεχετε κανενα προβλημα με τον γιο μου) κ οντως ελειξε.
htps Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 γνωριμιες μεσω ιντερνετ με συγχωρεις φιλε μου αλλα ειναι αποτυχημενες...αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος κανεις λαθος,γενικευεις πολυ ---------- Προσθήκη στις 07:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:33 ---------- και λεω εγω τωρα ... πως γινεται 1α να την αποκαλεις κοπελα σου , στη συνεχεια να λες οτι την εχεις ερωτευτει αλλα μετα να λες οτι δεν μπορειτε να βρεθειτε και οτι την εχεις δει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ;;;;; W-T-F ? ? ? κατα τη γνωμη μου , το προβλημα δεν το εχει αυτη αλλα εσυ γιατι απο τα ποστ σου φενεται ξεκαθαρα τι θα ηθελες να εχετε ( θεωρητικα ) αλλα στην πραγματικοτητα ολη η κατασταση μου φενεται τελειως διαφορετικη ! Και ας πουμε οτι αποφαζιζεις να πας ( και καλα ) στην αστυνομια ... τι θα τους πεις ; "Γεια σας , ο πρωην την κοπελας μου ( που εχουμε βρεθει μια φορα και εχουμε γνωριστει στο Ιντερνετ ) με απειλει " ; Δεν γινονται αυτα !?!? Και οι υπολοιποι , ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ; Να διακοψει ΠΟΙΑ "σχεση" ; Να παει σε ποια αστυνομια ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;;;; Χριστε μου , το καθομαι και διαβαζω 5:40 το πρωι; Αρχηγοπουλος!Εγραψες!! Που φτασαμε..να επικροτουμε τα αυτονοητα!!hello!!
DenKanwFlame Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 λοιπον ειχα ξανα γραψει παλιοτερα.τελικα το προβλημα ειναι στον πρωιν θελει πισω την κοπελα μου και την απειλη οτι αν δεν παει σε αυτον θα κανει ζημια σε μενα αν μας δει μαζι. αυτος την ειχε απατησει με αλλη και δεν τον θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφηστω. το προβλημα ειναι οτι εχει φαει τρελο κολημα αυτος και δεν την αφηνει σε ησυχια και απειλει οτι θα μου κανει ζημια αλλα τα λεει στην κοπελα. εγω οταν τα εφτιαξα ειχαν χωρισει ηταν ελευθερη. δεν ξερω πως να την πισω να ειναι μαζι μου και να ξεφορτωθώ αυτον Τζουτζούκο πρόσεχε μην σε βρεί και σε κάνει έτσι... [ame] [/ame]
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Το αλλο το σκεφτηκατε? Και σπιτι του Αθηνα να ρθει η κοπελλα , πως θα τους βρει ο νταής ? Στατιστικά είναι αδύνατο. Παντως δε νομιζω να τον αποφευγει ,αν ηταν έτσι θα μπορουσε να τον ειχε διαγραψει απ το msn. ισως πέφτει απλά δούλεμα. Btw τι ηλικίες έχετε?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γυναικες φιλε γυναικες........εγω παντως του προτεινω να μεινει μαζι της ,εστω μυστικα,2-3 χρονακια ακομα για να ξεχαστει το θεμα ε και μετα σιγα σιγα βλεπουν που θα παει η σχεση.... Η καλυτερη απαντηση ,ταυτοχρονα να το παιζει αυτος πλεον οτι δεν μπορει να την δει διοτι θελει το καλο της ωστε να ειναι σιγουρη κ ξεκαθαρισμενη μεσα της πως θελει να κανει μια νεα αρχη κ γιαυτο ειναι καλυτερα να μεινουν λιγο εν διασταση ... λες κ ηταν ποτε μαζι αλλα τεσπα .. Η πλακα ειναι που εγραψε το παλουκαρι πως αυτος ο μαμηκουλας τα εχει κανει πλακακια με την αδερφη της που παρολο η αδερφη της ξερει οτι ειναι λαμογιο του δινει αναφορα για το που ειναι η αλλη... ελεος ... τι δουλεμα θεε μου... Φιλαρακι αν πραγαμτικα δεν το ξεκινησες για πλακα το τοπικ πρεπει να εισαι πολυ αγαθος κ η γκομενα(οχι κοπελα φυσικα) σε δουλευει ,θα σου συνιστουσα η να την δουλεψεις κ εσυ αλλα χωρις να ασχοληθεις πραγματικα κ σοβαρα μαζι της η διαολοστειλε τη κ ληξτο το θεμα . ---------- Προσθήκη στις 09:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:19 ---------- Λοιπον χωρεις να θελω να σε θειξω ειχε ο κολητος μου ενα παρομοιο σκηνικο με εναν τυπο τα εφτιαξε με μια κοπελα πολυ καλη κ μετα απο 1 χρονο ο τυπος επερνε τηλ απεικουσε κ τετοια πειγα του μηλησα ομορφα οχι τσαμπουκαλεμενα ουτε με υφος ,την επομενη μερα ο κολητος μου εφαγε τυχαια ξυλο απο 5 ατομα ...κ πηγε στο νοσοκομειο του καναμε μεταγκεισης αιματος κ τετοια.κανω wing chun 18 χρονια (ειμαι πολυ πραος κ ηρεμος ανθρωπος) τυχαινει να εκπαιδευω καποια ατομα ενα απο αυτα ο πατερας του ειναι πολυ χωμενος στην νυχτα εποιασα μηλησα με τον πατερα του παιδιου που κανω ιδιετερα γιατι του εχω κανει εξυπηρετησης προσοποφυλαξης να μαθει ποιος ειναι ο πρωην της κ τι ρολο βαραει λοιπον ο πατερας του μαγκα που τα κανε ολα αυτα ειναι μεγαλο εφοπληστης ,καταλαβαινεις πως αν εκανα καποια μλκ το λιγοτερο θα μουν κ εγω νοσοκομειο εως θα κοιταγα τα κυπαρισια,το θεμα ελειξε μειλωντας στον πατερα του μαλακα ο οποιος αν κ λαμογειο μεγαλο φενοτανε απο μακρια του αρεσε πως δεν πειραξα τον γιο του(για την ακρειβεια εισαι τυχερος -εξυπνος που δεν πειραξες τον γιο μου γιατι θα πειραζα κ ευω δικους σου ανθρωπος σου,δεν θα ξαναεχετε κανενα προβλημα με τον γιο μου) κ οντως ελειξε. Εληξε αλλα το ξυλο το εφαγε ο κολητος σου ,ετσι χεστηκε ο αλλος , εκανε αυτο που ηθελε (τη μαγκια του στη γκομενα ) βεβαια ηταν τοσο αντρας που φωναξε κ 5 . Τι να πω τελικα για μενα ολα οι βλαμενες τα κανουνε εχουν ενα σωρο επιλογες κ πηαγινουν μια ζωη στους μαμακες κ μετα μιξοκλεγονται γιατι τις εχουν για το κλοτσο κ τον μπατσο κ υστερα ψαχνουν τον μαμακα τους ...
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παρατησε την και φυγε το γρηγοροτερο.μετα απο οσα διαβασα αυτη η κοπελα δεν εχει σωστη κριση και μια ζωη θα σε μπλεκει σε περιπετειες,που και απο οτι καταλαβα δεν εισαι σε θεση να χειριστεις.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μα εχασε την πατερα της γι'αυτο δεν μπορεσαμε να βρεθουμε. ασε που το αποφευγει γιατι φοβαται μην μας δει μαζι ο πρωην. αφου μιλαμε καθε μερα αυτη με περνει πιο πολυ τηλ. απλως δεν ξερω τι να κανω βλεπω πολλα προβληματα . να το κοψω δεν ξερω δεν ειναι και σε κατασταση να την παρατησω φοβαμαι μην παθει κατι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ψηλε σου εχει πει ενα καρο δικαιολογιες και με τη σειρα σου τις λες εσυ σε εμας, θεωροντας τις ως σοβαρες. Δηλαδη: -Αρχικα σου ειπε λιγο πριν το πρωτο σας ραντεβου (σπιτι της να θυμισω, σε επαιζε στα δαχτυλα δηλαδη) οτι εχει προβλημα υγειας και δε θα μπορεσει. -Επειτα οτι εχασε τον πατερα της και γιαυτο δε βρεθηκατε (δηλαδη 1-2 ωρες πριν το ραντεβου συγχωρεθηκε ο μακαριτης? Μιλαμε για τρελες συμπτωσεις, και btw αφου η σχεση σας ειναι τοσο στενη, γιατι δε στο ειπε απτην πρωτη στιγμη?). -Και τελος οτι υπαρχει ενας πρωην που θα σε δειρει αν συναντηθειτε, κι ετσι παροτι σαγαπαει και σε λατρευει και ζει τον τρελο ερωτα μαζι σου, δεν γινεται να σε δει ρε γαμωτο γιατι κυκλοφορει κι οπλοφορει ο Μπαμπης ο Σουγιας. Και αληθεια να ηταν, αμα ΗΘΕΛΕ να σε δει, θα ηταν πανευκολο να το κανει χωρις να το καταλαβει κανεις. Εδω παντρεμενοι τα κανουν αυτα, αυτη δε θα μπορεσει...? Οτι σε παιρνει πολλα τηλεφωνα δε λεει τιποτα. Απτη στιγμη που σε παιζει, δεν βλεπω και τιποτα περιεργο στο να σε παιρνει αυτη τα τηλεφωνα. Εκ του ασφαλους το κανει εξαλλου (οτι δεν θα προχωρησει παραπερα δηλαδη), σιγα το πραγμα. Αμα περναει την ωρα της λογικο το βρισκω.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ψηλε σου εχει πει ενα καρο δικαιολογιες και με τη σειρα σου τις λες εσυ σε εμας, θεωροντας τις ως σοβαρες. Δηλαδη:-Αρχικα σου ειπε λιγο πριν το πρωτο σας ραντεβου (σπιτι της να θυμισω, σε επαιζε στα δαχτυλα δηλαδη) οτι εχει προβλημα υγειας και δε θα μπορεσει. -Επειτα οτι εχασε τον πατερα της και γιαυτο δε βρεθηκατε (δηλαδη 1-2 ωρες πριν το ραντεβου συγχωρεθηκε ο μακαριτης? Μιλαμε για τρελες συμπτωσεις, και btw αφου η σχεση σας ειναι τοσο στενη, γιατι δε στο ειπε απτην πρωτη στιγμη?). -Και τελος οτι υπαρχει ενας πρωην που θα σε δειρει αν συναντηθειτε, κι ετσι παροτι σαγαπαει και σε λατρευει και ζει τον τρελο ερωτα μαζι σου, δεν γινεται να σε δει ρε γαμωτο γιατι κυκλοφορει κι οπλοφορει ο Μπαμπης ο Σουγιας. Και αληθεια να ηταν, αμα ΗΘΕΛΕ να σε δει, θα ηταν πανευκολο να το κανει χωρις να το καταλαβει κανεις. Εδω παντρεμενοι τα κανουν αυτα, αυτη δε θα μπορεσει...? Οτι σε παιρνει πολλα τηλεφωνα δε λεει τιποτα. Απτη στιγμη που σε παιζει, δεν βλεπω και τιποτα περιεργο στο να σε παιρνει αυτη τα τηλεφωνα. Εκ του ασφαλους το κανει εξαλλου (οτι δεν θα προχωρησει παραπερα δηλαδη), σιγα το πραγμα. Αμα περναει την ωρα της λογικο το βρισκω. οχι δεν βρεθηκαμε στην αρχη μετα απο 4 μηνες γιατι σχεδον μολις την γνωρισα στο τσατ μεχρι να γνωριστουμε περασαν καποιες μερες μετα αρχισαν τα προβληματα με τους γονεις το ατυχημα ο θανατος και ειχε γινει χαλια ψυχολογικα. το θεμα ειναι οτι αν ερθει κατευθειαν η μεγαλη η αδεφη της θα το πει στον αλλον. η μεγαλη η αδερφη της γυρναει πολυ στην πολυ σχεδον ολοι μερα εξω ειναι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μισο χανω το λογαριασμο. Προβλημα υγειας, πατερας, αδερφη, πρωην. Ω καλα φιλε δε πας να λυσεις κανα 20πλο ολοκληρωμα? πιο ευκολο ειναι Τεσπα οι συμβουλες απο εδω δοθηκαν, κρινεις και προχωρας οπως κτλβαινεις
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xR7IvZ2bQks[/ame]
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Φιλε μου οπως τα λες μαλλον ειναι ρεμαλι ο τυπος..Η εχει μεγαλη γλωσσα..Υπαρχουν δυο εκδοχες.Τον αγνοειτε,αν δεν εχει καθολου επαφη με την κοπελα σου μεχρι να ξεθυμανει και να το ξεχασει με τον καιρο.Η δευτερη εκδοχη,που ειναι και η δικη μου,ειναι να πας και να του γ)$%^σεις οτι εχει και δεν εχει να του δειξεις οτι στην σχεση σας εσυ θα εισαι ο αντρας και εκεινος ο παθητικος π$%^%&*ρας!Βεβαια ξερεις καλυτερα τα δεδομενα,ζυγισε τα και πραξε αναλογα,αφου συμβουλευτεις και την κοπελα σου που τον εχει φαει στην μαπα και ξερει! ---------- Προσθήκη στις 13:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:11 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=xR7IvZ2bQks Respect!
orck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Speedman ποσο χρονων εισαι; Τετοια θεματα δεν περιμενα να εβρισκα εδω, μονο στο cosmopolitan forum. Οσοι πιστοι ελατε να γελασουμε :)
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Speedman ποσο χρονων εισαι; Τετοια θεματα δεν περιμενα να εβρισκα εδω, μονο στο cosmopolitan forum. Οσοι πιστοι ελατε να γελασουμε :) Γιατι ρε φιλε?Εχει προβλημα το παληκαρι και εχει αγχωθει..Προφανως οι φιλοι του δεν ξερουν να τον συμβουλεψουν και ζηταει την γνωμη οσων μπορουν.Μην τα ισοπεδωνετε ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.