Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Το να σε αποφεύγει με νύχια και με δόντια δεν σου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ε;

Το αυτο.

Φιλε η γκομενα προσπαθει με νυχια και με δοντια να σε αποφυγει, ακου ιστοριες με τρακαρισματα, ψοφους μπαμπαδων και ασφαλιστικα μετρα.

Βαλε και τις λεξεις "ιντερνετ", "τσατ", "μενει 500km μακρια", και βρηκες τη συνταγη της αποτυχιας...

Ελα, παρατα τη και πανε γι' αλλα!

Δημοσ.

Μια προβλημα υγειας την τελευταια στιγμη.

Μια ο φανταστικος πρωην της τσακι τσαν που δερνει τους φανταστικους νυν.

Το μονο που δε σου εχει πει ακομα ειναι οτι εκανε paragliding και προσγειωθηκε πανω σε καλαμιες, λογω εμπλοκης εξωγηινων στην πτηση της.

Ουτε η Λαμψη δεν ειχε τετοια πλοκη...

Το γκομενετο, Δ Ε Ν σε γουσταρει και προσπαθει να σε ξεφορτωθει hello! Mη σε παιρνει απο κατω ολοι το χουμε παθει.

Δημοσ.

ουφ , μακαρι να μη ξυπνησει απο μεσα μου παλι η διαθεση για troll-αρισμα γιατι θα αρχισω να τη λεω δεξια και αριστερα !

Δημοσ.

Γυναικες φιλε γυναικες........εγω παντως του προτεινω να μεινει μαζι της ,εστω μυστικα,2-3 χρονακια ακομα για να ξεχαστει το θεμα ε και μετα σιγα σιγα βλεπουν που θα παει η σχεση....

Δημοσ.

..θελει πισω την κοπελα μου και την απειλη..

..εγω οταν τα εφτιαξα ειχαν χωρισει ηταν ελευθερη...

..τα εχω παρει στο κρανιο ενας μακακας θα μου πει ποια θα ερωτευτω χουντα εχουμε..

..εδω 6 μηνες και με τα προβληματα δεν μπορουμε να βρεθουμε ...

..την ειχα γνωρισει απο το ιντερνετ.

την ειδα μια φορα μονο για λιγο..

και λεω εγω τωρα ... πως γινεται 1α να την αποκαλεις κοπελα σου , στη συνεχεια να λες οτι την εχεις ερωτευτει αλλα μετα να λες οτι δεν μπορειτε να βρεθειτε και οτι την εχεις δει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ;;;;; W-T-F ? ? ?

κατα τη γνωμη μου , το προβλημα δεν το εχει αυτη αλλα εσυ γιατι απο τα ποστ σου φενεται ξεκαθαρα τι θα ηθελες να εχετε ( θεωρητικα ) αλλα στην πραγματικοτητα ολη η κατασταση μου φενεται τελειως διαφορετικη ! Και ας πουμε οτι αποφαζιζεις να πας ( και καλα ) στην αστυνομια ... τι θα τους πεις ;

"Γεια σας , ο πρωην την κοπελας μου ( που εχουμε βρεθει μια φορα και εχουμε γνωριστει στο Ιντερνετ ) με απειλει " ;

Δεν γινονται αυτα !?!?

Και οι υπολοιποι , ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ; Να διακοψει ΠΟΙΑ "σχεση" ; Να παει σε ποια αστυνομια ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;;;;

Χριστε μου , το καθομαι και διαβαζω 5:40 το πρωι;

Δημοσ.
και λεω εγω τωρα ... πως γινεται 1α να την αποκαλεις κοπελα σου , στη συνεχεια να λες οτι την εχεις ερωτευτει αλλα μετα να λες οτι δεν μπορειτε να βρεθειτε και οτι την εχεις δει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ;;;;; W-T-F ? ? ?

κατα τη γνωμη μου , το προβλημα δεν το εχει αυτη αλλα εσυ γιατι απο τα ποστ σου φενεται ξεκαθαρα τι θα ηθελες να εχετε ( θεωρητικα ) αλλα στην πραγματικοτητα ολη η κατασταση μου φενεται τελειως διαφορετικη ! Και ας πουμε οτι αποφαζιζεις να πας ( και καλα ) στην αστυνομια ... τι θα τους πεις ;

"Γεια σας , ο πρωην την κοπελας μου ( που εχουμε βρεθει μια φορα και εχουμε γνωριστει στο Ιντερνετ ) με απειλει " ;

Δεν γινονται αυτα !?!?

Και οι υπολοιποι , ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ; Να διακοψει ΠΟΙΑ "σχεση" ; Να παει σε ποια αστυνομια ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;;;;

Χριστε μου , το καθομαι και διαβαζω 5:40 το πρωι;

Για να σε διαολισω λιγο ακομα, στο προηγουμενο thread (πριν 20 μερες), ειχε πει οτι μεχρι τοτε δεν την ειχε δει ουτε καν απο webcam, μονο απο photos επι 5 μηνες (παρολα αυτα τα ειχαν!).

Εκεινη τη μερα τελικα δε βρεθηκαν, εκτοτε αυτη του ειπε πως δε γινεται να τον συναντησει με βαση οσα λεει ο φιλος εδω, γιατι ειχε πρωην τον Μπαμπη το Σουγια.

Αλλα αυτος λεει τωρα οτι εχουν συναντηθει μια φορα! :X

Η τυπισσα εντωμεταξυ πρεπει να βαραει τρελες ανασφαλειες για να τον ταλαιπωρει ετσι τοσο καιρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...