Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισή ωρίτσα από Βενιζέλος δηλαδή. =ρ

Φίλε μου (speedman) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έρθει να σε δει, ξέχασε την.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως κατά σύμπτωση είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με έναν μυτιληνιό πριν από 5-6 χρόνια, με έπαιρνε τηλέφωνο και εμένα και την κοπέλα και μου έλεγε να μονομαχήσουμε :P Τελωσπάντων, αυτό που έκανα τότε ήταν να πάρω τηλέφωνο τους γονείς του και να τους εξηγήσω τη κατάσταση (σε στυλ ή τον μαζεύετε ή προετοιμαστείτε για αστυνομίες και νοσοκομεία), το αποτέλεσμα ήταν να τον χέσουν (το άκουγα live στο τηλέφωνο) και να του κόψουν το χαρτζιλίκι (28 ετών τότε μαντράχαλος, αργόσχολος και ζούσε από τους δικούς του). Από τότε μου έστειλε μόνο ένα μήνυμα που έγραφε "Φίλε αυτό δεν ήταν σωστό να το κάνεις" και δεν ξανασχολήθηκε ποτέ ούτε με εμένα ούτε με την κοπέλα. Σωστό η λάθος πάντως τότε έπιασε και σίγουρα θα ξαναπιάσει σε εσένα αν μιλάμε για τον ίδιο :P Πάντως όπως σου είπαν και άλλα παιδιά δεν αξίζει να χαλιέσαι τόσο πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση, μετά από λίγο καιρό θα τα θυμάσε όλα αυτά και θα γελάς.

Δημοσ.

^ Θα σου πρότεινα +2 bastard sword και μια steel shield. Αν φοράς και full plate κιόλας, δεν πρόκειται να καταλάβεις Χριστούγεννο -εκτός κι αν ο άλλος είναι τίποτα rogue πιο μεγάλο level από 'σένα, έχει DXT στον Θεό και σ' αρχίσει στα sneak attacks.

Δημοσ.
Τι ατυχία και αυτή. Σήμερα που της είπα να σταματήσουμε μου είπε ότι έχει κλείσει εισιτήρια και θα έρθει το απόγευμα. Πολύ ατυχία παιδιά άντε να δω πως θα το σώσω τώρα

ΠΑΡΕ ΚΑΜΕΡΑ!!!

Μετα, ανεβασε το vid εδω για να σου πουμε εντυπωσεις.

Δημοσ.
να πας σε ενα paladin trainer να μαθεις - να του παιξεις τσατσιες μπουμπλα ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ χεχε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσα, ετσι bubble και hearthstone , αλλα με την γκαντεμια του φιλου βλεπω να σκαει μυτη η αδερφη και να του κανει mass dispel

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσα, ετσι bubble και hearthstone , αλλα με την γκαντεμια του φιλου βλεπω να σκαει μυτη η αδερφη και να του κανει mass dispel

Όχι ρε μαλάκα ο πρώην αφού τον έχουμε για σκληρό και έτσι λογικά θα είναι Warrior οπότε του σκάει ενα Shattering Throw και πάει η μπούμπλα :cry: και μετά πάρε και το Execute στην μάπα και άντε γειά

Δημοσ.
Όχι ρε μαλάκα ο πρώην αφού τον έχουμε για σκληρό και έτσι λογικά θα είναι Warrior οπότε του σκάει ενα Shattering Throw και πάει η μπούμπλα :cry: και μετά πάρε και το Execute στην μάπα και άντε γειά

χαχα ναι ετσι πρεπει να κανει reroll σε druid

Η να μαζεψει ενα raid να πανε να τον gankαρουνε

Δημοσ.

Πάντως μετά από τόσες σχέσεις από τσατ(που λες ότι έκανες) θα έπρεπε να είσαι εμπειροτερότερος και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση!

Βρε μήπως και έμαθες σήμερα τι είναι το τσατ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...