slygeo87 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μισή ωρίτσα από Βενιζέλος δηλαδή. =ρ Φίλε μου (speedman) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έρθει να σε δει, ξέχασε την.
astrat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πάντως κατά σύμπτωση είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με έναν μυτιληνιό πριν από 5-6 χρόνια, με έπαιρνε τηλέφωνο και εμένα και την κοπέλα και μου έλεγε να μονομαχήσουμε Τελωσπάντων, αυτό που έκανα τότε ήταν να πάρω τηλέφωνο τους γονείς του και να τους εξηγήσω τη κατάσταση (σε στυλ ή τον μαζεύετε ή προετοιμαστείτε για αστυνομίες και νοσοκομεία), το αποτέλεσμα ήταν να τον χέσουν (το άκουγα live στο τηλέφωνο) και να του κόψουν το χαρτζιλίκι (28 ετών τότε μαντράχαλος, αργόσχολος και ζούσε από τους δικούς του). Από τότε μου έστειλε μόνο ένα μήνυμα που έγραφε "Φίλε αυτό δεν ήταν σωστό να το κάνεις" και δεν ξανασχολήθηκε ποτέ ούτε με εμένα ούτε με την κοπέλα. Σωστό η λάθος πάντως τότε έπιασε και σίγουρα θα ξαναπιάσει σε εσένα αν μιλάμε για τον ίδιο Πάντως όπως σου είπαν και άλλα παιδιά δεν αξίζει να χαλιέσαι τόσο πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση, μετά από λίγο καιρό θα τα θυμάσε όλα αυτά και θα γελάς.
Sir Pretender Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ^ Θα σου πρότεινα +2 bastard sword και μια steel shield. Αν φοράς και full plate κιόλας, δεν πρόκειται να καταλάβεις Χριστούγεννο -εκτός κι αν ο άλλος είναι τίποτα rogue πιο μεγάλο level από 'σένα, έχει DXT στον Θεό και σ' αρχίσει στα sneak attacks.
linkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλα μλκες,το thread ειναι απλα epic!!!!ε ρε γλεντια.....
Liakos_LILIS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 να πας σε ενα paladin trainer να μαθεις - να του παιξεις τσατσιες μπουμπλα ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ χεχε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τι ατυχία και αυτή. Σήμερα που της είπα να σταματήσουμε μου είπε ότι έχει κλείσει εισιτήρια και θα έρθει το απόγευμα. Πολύ ατυχία παιδιά άντε να δω πως θα το σώσω τώρα ΠΑΡΕ ΚΑΜΕΡΑ!!! Μετα, ανεβασε το vid εδω για να σου πουμε εντυπωσεις.
Vourligan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ΠΑΡΕ ΚΑΜΕΡΑ!!! Μετα, ανεβασε το vid εδω για να σου πουμε εντυπωσεις. Αυτό το έχει ίδι αναλάβει ο Μάκης.
imr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 να πας σε ενα paladin trainer να μαθεις - να του παιξεις τσατσιες μπουμπλα ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ χεχε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσα, ετσι bubble και hearthstone , αλλα με την γκαντεμια του φιλου βλεπω να σκαει μυτη η αδερφη και να του κανει mass dispel
Vourligan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσα, ετσι bubble και hearthstone , αλλα με την γκαντεμια του φιλου βλεπω να σκαει μυτη η αδερφη και να του κανει mass dispel Όχι ρε μαλάκα ο πρώην αφού τον έχουμε για σκληρό και έτσι λογικά θα είναι Warrior οπότε του σκάει ενα Shattering Throw και πάει η μπούμπλα και μετά πάρε και το Execute στην μάπα και άντε γειά
imr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Όχι ρε μαλάκα ο πρώην αφού τον έχουμε για σκληρό και έτσι λογικά θα είναι Warrior οπότε του σκάει ενα Shattering Throw και πάει η μπούμπλα και μετά πάρε και το Execute στην μάπα και άντε γειά χαχα ναι ετσι πρεπει να κανει reroll σε druid Η να μαζεψει ενα raid να πανε να τον gankαρουνε
Mika Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 απο τα τρια τελευταια ποστ εχω καταλαβει μονο το emoticon
Teaser Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πάντως μετά από τόσες σχέσεις από τσατ(που λες ότι έκανες) θα έπρεπε να είσαι εμπειροτερότερος και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση! Βρε μήπως και έμαθες σήμερα τι είναι το τσατ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.