Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καληνύχτα σε όλους να περνάτε καλά. Θα βγάλω την άκρη μόνος μου.

Μην τους ακους.ζηλευουν γιατι αυτοι δεν εχουν κοπελα.γιαυτο τα κανουν.Τα πιο πολλα παιδια θελουν να βοηθησουν.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε περιπτωση που μας δουλευεις ισχυουν ολα τα παραπανω ποστ

σε περιπτωση που δε μας δουλευεις θα σου δωσω μια συμβουλη Ο Χαζος μαθαινει απο τα λαθη του. Ο εξυπνος απο τα λαθη των αλλων! διαλεξε και παρε αν και πιστευω οτι καλυτερα να το παθεις για να μαθεις .. οχι γιατι σε θεωρω χαζο σε καμμια των περιπτωσεων! (μη παρεξηγηθουμε κιολας) αλλα για να αποκτησεις εμπειρια με το να το βιωσεις.. (και μετα να λες καλα μου τα λεγαν οι μ...ες στο ινσομνια και δεν τους ακουγα)

μ...ες = μπαγλαμαδες.. πλυθηντικος του μπαγλαμα--> μουσικο οργανο

Δημοσ.
(και μετα να λες καλα μου τα λεγαν οι μ...ες στο ινσομνια και δεν τους ακουγα)

Καλά και μαλάκες να έλεγες δεν θα γινόταν τίποτα, εξάλλου το μαλάκας από το βλάκας βγαίνει και όχι από το τακα τάκας.

Δημοσ.
Καληνύχτα σε όλους να περνάτε καλά. Θα βγάλω την άκρη μόνος μου.

Πάντως όλοι ΟΜΟΦΩΝΑ, σε συμβουλεύουν να μη ξανά ασχοληθεις με τη κοπελίτσα. :-)

Δημοσ.
Σε περιπτωση που μας δουλευεις ισχυουν ολα τα παραπανω ποστ

σε περιπτωση που δε μας δουλευεις θα σου δωσω μια συμβουλη Ο Χαζος μαθαινει απο τα λαθη του. Ο εξυπνος απο τα λαθη των αλλων! διαλεξε και παρε αν και πιστευω οτι καλυτερα να το παθεις για να μαθεις .. οχι γιατι σε θεωρω χαζο σε καμμια των περιπτωσεων! (μη παρεξηγηθουμε κιολας) αλλα για να αποκτησεις εμπειρια με το να το βιωσεις.. (και μετα να λες καλα μου τα λεγαν οι μ...ες στο ινσομνια και δεν τους ακουγα)

Δστυχως δεν μαθαινεις παρα μονο αν την πατησεις ο ιδιος, εχω απειρα παραδειγματα τοσο απο μενα οσο και απο φιλους που πηγαιναμε εναντια στην λογικη και στις συμβουλες φιλων που εβλεπαν πιο καθαρα μεχρι να ερθει η προσγειωση που λες ''τυφλος ημουνα τοσο καιρο ?''

Δημοσ.

δεν αντιλεγω ... αλλα βλεποντας παρομοιες καταστασεις απο αλλα ατομα και εμπειριες και συμβουλες ε μαθαινεις να εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος αν θελεις

και να προσεχεις τα βηματα- κινησεις που θα κανεις ωστε να αποφυγεις ασχημα αποτελεσματα που πιθανοτα να επακολουθησουν

Δημοσ.

Εδω και καιρο εχω κακη διαθεση λογω ενος προβληματος υγειας. Ε μολις διαβασα το thread και εχω ψοφησει στο γελιο. Δεν υπαρχουν αυτα που διαβαζω. Εχω πεσει κατω και πιανω την κοιλια μου απο τα γελια!

Μην τολμησει κανενας ΜΟΝΤ να το κλειδωσει

Δημοσ.

Δεν σας καταλαβαινω ολους εσας τους εγωισταρους πιτσιρικαδες που νομιζετε οτι το καλαμπουρι ειναι επιτυχεια, το παιδι αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα.

Αρχιστε να βλεπετε τα πραγματα απο την πλευρα των αλλων και οχι μονο την δικη σας...

Το παιδι περναει σοβαρη κριση, η κοπελα που τον χαιρετησε μεσα απ'το λεωφορειο σκεφτεται να τον παρατησει γιατι ο πρωην σκοτωσε τον πατερα (spoilers) και τωρα ετοιμαζεται να σκοτωσει και τον ιδιο για τα ματια του/της Nτολορες, θα ξανασυναντησει ο Χοσε δε Λα Καποτα τον/την ντολορες ξανα ? θα μαθουμε γιατι δεν του καθισε επι 6 μηνες ? θα μαθουμε ποιος ειναι ο πρωην ? Ειναι ο/η ντολορες εγκυος απο τον Χοσε Δε λα Καποτα η τον Πρωην Αρμαντο δε λα Χασαπακλαν (spoilers) ?

To be continued tommorow at 9/8c.

Δημοσ.
Έφυγες καρφί για Αννίτα Πάνια.

χαχαχααχχαχαχαχα,θεος...με τηλεφωνικες παρεμβασεις του πρωην και στο τελος η δικαιωση που ισοδυναμει με τα 1000 ευρω που δινει το κοινο της αννιτας

Δημοσ.
χαχαχααχχαχαχαχα,θεος...με τηλεφωνικες παρεμβασεις του πρωην και στο τελος η δικαιωση που ισοδυναμει με τα 1000 ευρω που δινει το κοινο της αννιτας

Εδω ειναι μια απο τις στιγμες που το "καλυτερα να βαλω Nova" απλα δεν ισχυει.

Δημοσ.

Shame on you!Ρε τι του λετε του παιδιου?In speedman we trust.

Speedman asap επανασυνδεση.Μην εισαι κακος.:fear:Τουλαχιστον πριν χωρισεις πηδα.

Οπως ειπε και ο igopod beat him μην τρεχεις σε αστυνομιες.Ειμαστε αντρες η παιζουμε τωρα?Υπαρχει και μια αλλη λυση, αμα δεις οτι ειναι κανενα τουμπανο και δεν σε παιρνει τα βρισκεις μαζι του και κανετε τριολε ολοι μαζι.And every1 is happy.

Tip#1: Πηδα πριν πας για ξυλο για να εισαι ντουρος.

Tip#2: Πηδα γενικα περισσοτερο.

Παντως εγω πιστευω πως η αδερφη της σε θελει δικο της γι αυτο φωναζει τον πρωην, οποτε κανε κατι μαζι της αμα δεν κατσει τπτ με την αλλη.Anyway u win.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...