Liakos_LILIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μπα.... μονο στο μσν/σκαϊπ .... -κατεβασε το βρ@κι σου ''enter'' -δειξε κατι ''enter'' κτλ.....
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ρε παιδάκι μου άντε σάλτα πέσε από καμμία ταράτσα.η εσύ δουλεύεις εμάς εδώ, η είσαι πιο χαζός και από Τηλεκατευθυνόμενη μπουγάτσα gtxs ! Το gtxs είναι κόλπο παραπλάνησης Pm me for details ! Δεν λέω ψέμματα ρε φίλε απλώς ζητάω την γνώμη σας. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι
Arxontis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Cyber/τηλεφωνικο κτλ τουλαχιστον εχετε κανει? μπα δε νομιζω μαλλον μεσω mms μεσω sms κατι του στυλ Α-- Και τωρα τι κανεις...? Κ-- Σε σκεφτομαι και .... (Αποτυχια αποστολης μυνηματος ! Επαναληψη (Ναι Οχι)) Κ-- Ελα σορρυ μου επεσε το δικτυο.. που ειμασταν? Α-- Περιμενε λιγο να δω.. (Μενου - μυνηματα - εισερχομενα.. 12.01 αποστολεας Α ) και παει λεγοντας...
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Cyber/τηλεφωνικο κτλ τουλαχιστον εχετε κανει? Ναι στους 6 μήνες πολλές φορές. Την εχω δει από κοντά μια φορά όμως. Πολύ λίγο. ---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:40 ---------- εγω λεω να γινει STICKY οταν εχουμε τις μαυρες μας να διαβαζουμε τις ατακες απο τους insomniacs NA σκαμε χαμογελα!:lol::lol: Δηλαδή εσυ διασκεδάζεις με το πρόβλημα του αλλού;
Liakos_LILIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ναι στους 6 μήνες πολλές φορές. Την εχω δει από κοντά μια φορά όμως. Πολύ λίγο. κατα τα αλλα ειναι ψυχολογικα φορτωμενη με ολα τα παθη του βασιλακη καΪλα [ame]www.youtube.com/watch?v=K5vG3YJsbcc[/ame] ΚΑΙ EIXE και ορεξη για cybersex.... K πολλες φορες μαλιστα.... ΦΥΣΙΚΑ οταν ο πονος καποιου ειναι κουκουρουκου.... μα αυτο δεν ειναι προβλημα..... ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να σου πουμε,,,, στο κεφαλι σου ειναι ολα ..... και μονο συ πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο.....
Arxontis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μπα δε νομιζω μαλλον μεσω mms μεσω sms κατι του στυλ Α-- Και τωρα τι κανεις...? Κ-- Σε σκεφτομαι και .... (Αποτυχια αποστολης μυνηματος ! Επαναληψη (Ναι Οχι)) Κ-- Ελα σορρυ μου επεσε το δικτυο.. που ειμασταν? Α-- Περιμενε λιγο να δω.. (Μενου - μυνηματα - εισερχομενα.. 12.01 αποστολεας Κ ) και παει λεγοντας... η και το κορυφαιο μετα απο πολυωρη "συζητηση" Κ -- καλα τι εγινε αυτο ηταν? ... Α-- Ναι .. η καρτα τελος... σορρυ Κ-- Ε τι να σου πω...!
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ναι στους 6 μήνες πολλές φορές. Την εχω δει από κοντά μια φορά όμως. Πολύ λίγο. Σιγά σιγά μη βιάζεσαι!!!!!
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 κατα τα αλλα ειναι ψυχολογικα φορτωμενη με ολα τα παθη του βασιλακη καΪλα http://www.youtube.com/watch?v=K5vG3YJsbcc ΚΑΙ EIXE και ορεξη για cybersex.... K πολλες φορες μαλιστα.... Έγινε στιγμές που ήταν καλά. Μπορείτε να βοηθήσετε η όχι; να το ξέρω μην γράφω άδικα. Λάθος έκανα που έγραψα εδώ αντί να βοηθήσετε γελάτε. Τέλος πάντων δεν γράφω άλλο. Ας κλειδώσει κάποιος το θέμα που άνοιξα
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Να σε ρωτησω ρε φιλε, σοβαρα, τι ενοεις ως ''σχεση'' Εφοσον την εχεις δει μονο 1 φορα σε 6 μηνες!! Εφοσον οπως λες γουσταρετε ο ενας τον αλλο 6 μηνες πως γινετε να μην την εχεις δει?!! Στην ιδια πολη δεν εισαστε? εστω και τυχαια δεν συναντιεσται? Δεν βγαινει απο το σπιτι ποτε?
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ δεν κατάλαβα το "την είδα για πολύ λίγο". Δηλαδή περίμενες κάπου και σε χαιρέτισε μέσα από λεωφορείο; Όσο για την βοήθεια, εάν ακόμη δεν κατάλαβες πως σε δουλεύει, δεν σε σώζει τίποτα. Θα φας τα μούτρα σου, και θα καταλάβεις.
SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Imaginary girlfriend transports κάστανα to Romania so can't go to date
Arxontis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Να σε ρωτησω ρε φιλε, σοβαρα, τι ενοεις ως ''σχεση''Εφοσον την εχεις δει μονο 1 φορα σε 6 μηνες!! Εφοσον οπως λες γουσταρετε ο ενας τον αλλο 6 μηνες πως γινετε να μην την εχεις δει?!! Στην ιδια πολη δεν εισαστε? εστω και τυχαια δεν συναντιεσται? Δεν βγαινει απο το σπιτι ποτε? μπα μαλλον παραμονευει ο νταης πρωην... να πως δημιουργουνται τα ψυχολογικα ! Γυναικοφοβιες , Συνδρομο καταδιωξης και ιστοριες
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ δεν κατάλαβα το "την είδα για πολύ λίγο". Δηλαδή περίμενες κάπου και σε χαιρέτισε μέσα από λεωφορείο; :-D:-D χααχαχαχχαχαχ εγραψες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.