Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δεν με πιστεύετε εχω μιλήσει και με τον ξαδέρφο της δεν λέει ψέματα η κοπέλα. Όταν είπαμε να χωρίσουμε ηπιε τοσο πολυ που πήγε στο νοσοκομείο. Άντε να βρω κοπέλα άλλη τώρα όσες γνώρισα από τσατ ήταν.

Θα μας τρελάνεις οεο; Μέσα στους 6 μήνες της "σχέσης" την έχεις δει μόνο από φωτογραφίες και όποτε πάτε να βγείτε κάτι πάντα μα πάντα θα τύχει εκείνη την στιγμή και ενώ η κοπέλα κόβει φλέβες δεν έχει καταφέρει να σε δει στα κρυφά ούτε για nanosecond;;;; :eek::eek:

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα ξεχάσω που θα πάει. Άντε να βρούμε μετά άλλη εδώ κοπέλα είδη 7 μήνες τίποτα. Στα 23 έκανα σεξ πρώτη φορά και αυτή από τσατ ήταν μετά γνώρισα άλλες 3 και έκανα κάτι μέχρι τα 27 με λίγα λόγια άντε να εχω κάνει σεξ 12 φορές σε όλοι μου την ζωή. Ίσως γι'αυτό κολαω έτσι εύκολα σε κάτι.

Ρε παιδάκι μου άντε σάλτα πέσε από καμμία ταράτσα.

η εσύ δουλεύεις εμάς εδώ, η είσαι πιο χαζός και από Τηλεκατευθυνόμενη μπουγάτσα gtxs !

Το gtxs είναι κόλπο παραπλάνησης :D Pm me for details !

Δημοσ.

Epic thread is Epic.

... κι εμένα μου είχαν πει ότι δεν είναι καλά και ότι της την έπεσαν στο δρόμο και νοσοκομεία και μαλακίες και άλλα όμορφα αλλά εγώ ήμουν 15χρονος χαλβάς κι αυτή 16 και τα πίστευα όλα και έσκαγα από τον καημό μου κι εκείνη κανα δίχρονο μετά βαρέθηκε να με κερατώνει και αποφάσισε να παντρευτεί ένα μαύρο και έφυγαν στην Αφρική (true story)...Τουλάχιστον όμως 2 χρόνια είχα physical contact.

Αλλά 27 ? Seriously?

Στείλε μου το μσν σου σε πμ. Θέλω να θυμηθώ κάτι βράδια με τον Dark_son20 που κλείναμε ταυτόχρονα ραντεβού σε μαμιάδες του ιντερνετ και λιώναμε στο γέλιο βλέποντάς τους να φεύγουν από την άλλη άκρη της πόλης 5 το πρωί για να συναντήσουν την 17χρονη που ξέραν από φωτογραφίες και να περιμένουν στα πεζοδρόμια...

θυμάσαι ρε ?

επίσης η γνώμη μου για το τι συμβαίνει στην περίπτωση

priceless.jpg

Δημοσ.

παιδια ειμαι ο πρωην της κοπελας

θα του κοψω τα ποδια αν τον δω μαζι της

ΜΟΝΟ ΕΓΩ εχω το δικαιωμα να να φανταζομαι οτι τα εχω μαζι της

Δημοσ.

διαβασα τα μνμ και ρε αδερφε σε εχει ταραξει στο ψεμα η κοπελια την θυμαμαι την υποθεση περι παγακιων και νεφρων,καλο τον κλαινμαιν να βαλει τελος μου χαχα :P

Δημοσ.
της είπες να μπει στο insomnia;

ΦΙΛΕ Ε Λ Ι Ω Σ Α στα γελια

λοιπον φανταστειτε σκηνικο:

Η κοπελα Ο ν τ ω ς να υπαρχει και να μην ξερει τι να κανει και να ψαχνει στο ιντερνετ

''προβλημα με πρωην'' και να πεσει το Google ''EYE'' στο insomnia KAI να διαβασει 15 σελιδες thread

ενδεχομενα :

1ον φουνταρει δεν ξερω και εγω απο που (και το εχει τυψεις ο δικος μας)

2ον τρωει κανονικη χυλοπιτα μεσω τηλ για μια σχεση nanoseconds αν οντως εχει γινει ποτε.....(και μετα μαζευουμε το δικο μας) Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ

3ον τα φτιαχνει παλι με τον πρωην και κανονιζει ραντεβου με τον δικο μας και καλα εφτασε το ΓΕΓΟΝΟΣ και επιτελους θα βρεθουν να ζησουν τον ερωτα τους ΚΑΙ ΤΟΤΕ θα γινει στιχος απο πραγματικο ΤΟΠΙ στο ξυλο απο τον Μαμια της γειτονιας πρωην κομαντο /ραμπο/ορΚ/ΒΑΝΤΑΜ

[ame]www.youtube.com/watch?v=xfrwev4phh8[/ame]

ΔΕΝ περιγραφω αλλο!

α και τελευταιο και καλυτερο ...

ΓΙΑ σκεψουν να σου πει οτι ειναι εγκυος! ε ρε τι μπελαδες σε περιμενουν......

Δημοσ.

ΔΕΝ περιγραφω αλλο!

α και τελευταιο και καλυτερο ...

ΓΙΑ σκεψουν να σου πει οτι ειναι εγκυος! ε ρε τι μπελαδες σε περιμενουν......

Για αυτο δεν μου αρεσουν οι διαδυκτιακες σχεσεις βρε παιδι μου...

καταληγουν παντα στο κεβερνοσεξ!

οποτε αν δεν θελεις να γινεις μπαμπας μεσω adsl

παντα με προστασια! -- οθονης -- :lol:

Δημοσ.
Για αυτο δεν μου αρεσουν οι διαδυκτιακες σχεσεις βρε παιδι μου...

καταληγουν παντα στο κεβερνοσεξ!

οποτε αν δεν θελεις να γινεις μπαμπας μεσω adsl

παντα με προστασια! -- οθονης -- :lol:

εγω λεω να γινει STICKY οταν εχουμε τις μαυρες μας να διαβαζουμε τις ατακες απο τους insomniacs NA σκαμε χαμογελα!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...