speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 λοιπον ειχα ξανα γραψει παλιοτερα. τελικα το προβλημα ειναι στον πρωιν θελει πισω την κοπελα μου και την απειλη οτι αν δεν παει σε αυτον θα κανει ζημια σε μενα αν μας δει μαζι. αυτος την ειχε απατησει με αλλη και δεν τον θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφηστω. το προβλημα ειναι οτι εχει φαει τρελο κολημα αυτος και δεν την αφηνει σε ησυχια και απειλει οτι θα μου κανει ζημια αλλα τα λεει στην κοπελα. εγω οταν τα εφτιαξα ειχαν χωρισει ηταν ελευθερη. δεν ξερω πως να την πισω να ειναι μαζι μου και να ξεφορτωθώ αυτον
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αυτη δε θελει να ειναι μαζι σου μηπως σε πιραξει αυτος?
Sylvia88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 όταν κάποιος σας απειλεί να πάτε στην αστυνομία και να μην τα λύνετε αναμεταξύ σας λες και έχετε βεντέτα έτσι έκανε άλλο ζευγάρι πριν κάτι χρόνια και στο τέλος ο πρώην κηνηγούσε την κοπελιά με το όπλο επειδή δεν τον πήρε στα σοβαρά
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πηγενε με παρεα αμα δεν τον εχεις μονος σου παρε και μια σηδερομπουνια και κανα σουγια αμα λαχει
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 όταν κάποιος σας απειλεί να πάτε στην αστυνομία και να μην τα λύνετε αναμεταξύ σας λες και έχετε βεντέτα Αυτό απλά.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Φρόντισε να μην σας δει μαζί. Αν στο επιτρέπει η σωματική του διάπλαση απείλησε τον, ρίξτου καμιά ψιλή. Αλλιώς και να σε πειράξει, πας στην αστυνομία, του χώνεις αναφορά και με την πρώτη κλήτευση (λογικά) κλάνει μέντες και σας αφήνει ήσυχους.
SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Διάβασε τα παρακάτω θέματα της ίδια κατηγορίας και θα είσαι έτοιμος να τον αντιμετοπίσεις: 1) Βιταμινες για μαθητη 2) Μπυρες 3) πρωτεΐνη
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αυτη δε θελει να ειναι μαζι σου μηπως σε πιραξει αυτος? ναι φοβαται μην με πειραξει και γι'αυτο το λογω θελει να με χωρισει
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πηγενε και μαμα του το σπιτι του μα****κα τσακισε τον στο ξυλο και αν δε μπορεις εσυ πηγενε με φιλους
panagiwths1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 να παει η κοπελα να καταγγειλει τις απειλες στην αστυνομια!μου εχει τυχει και μενα!δεν θελω ουτε εξυπνος να στο παιξω ουτε τιποτα.θα το καταγγειλει η κοπελα και μετα θα προχωρησετε αφοβα!πηξαμε στους ψευτομαγκες.....
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σε καμία περίπτωση μην τον χτυπήσεις πρώτος. Για να δεις που μπορεί να φτάσει η παράνοια κάποιου, ένας τύπος έδειρε την πρώην του, χτύπησε τον εαυτό του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, βγήκε φωτογραφίες και της έκανε μήνυση πως και-καλά τον έδειρε εκείνη. Όταν πήγε η κοπέλα με την σειρά της στο αστυνομικό τμήμα, πέρασε από αυτόφωρο. Πήγαινε αύριο πρωί-πρωί στο αστυνομικό τμήμα. Δεν παίζουν με τρελούς. ναι φοβαται μην με πειραξει και γι'αυτο το λογω θελει να με χωρισει ΤΡΙΧΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.