MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις κοινόχρηστες πισίνες; Πιο πολυ τα κοινοχρηστα μπανια τους σιχαινομαι εγω, τα οποια συνηθως ειναι μεσα στην μπιχλα, οταν μιλαμε για κολυμβητηρια Δημων κλπ Το κολυμπι ειναι απο τις καλυτερες μορφες αθλησης γιατι εκτος οτι γυμναζει εξαιρετικα ολοκληρο το σωμα, το νερο εχει την ιδιοτητα να απορροφα τους κραδασμους. Στο μπασκετ πχ η το τρεξιμο σκεψου τι πιεση δεχονται τα ποδια και η μεση απο το συνεχομενο χτυπημα τους στο εδαφος. Ολα αυτα στο κολυμπι δεν υφιστανται. Ωστοσο για μενα ηταν αρκετα βαρετο, δεν με ξετρελανε. Αν και ολα ειναι θεμα να μπεις στο τρυπακι, μετα οτι αθλημα και να ειναι θα το συνηθισεις και θα σου αρεσει.
V for Vagelis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ε ξεκίνα πόλο για να συνδιάσεις το κολύμπι με παιχνίδι
FilipposMD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Από άποψη βελτίωσης της υγείας σου πάντως, ψηφίζω κολύμπι και τένις. Γυμνάζουν όλο το σώμα, κάνεις αποτελεσματική αερόβια άσκηση και, ειδικά με την κολύμβηση, έχεις ελάχιστους τραυματισμού. Εξαρτάται από τα γούστα σου, τι είναι πιο εύκολο να κάνεις κτλ. Για παράδειγμα, αν δεν έχεις κολυμβητήριο της προκοπής κοντά σου, δύσκολα θα διατηρήσεις τη συνήθεια.
hashashin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ρε φιλαρακι δοκιμασε τα ολα και οποιο σου αρεσει περισσοτερο και ας μην εισαι καλος με τον καιρο θα βελτιωθεις.Η ηλικια δεν παιζει καθολου ρολο.Αυτο που γουσταρεις περισσοτερο να κανεις.
clockwork Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Απο όλα κρατάω το τένις, δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου και ακουγεται πολυ καλό. Η αναρρίχηση,το κανό, κωπηλασία είναι λίγο δύσκολα σε πρώτη φάση κυρίως για οικονομικούς λόγους. Παντως και τα "κουνγκ φου" καρατερίστικα δεν είναι άσχημα και έχουν και ανταγωνισμό. Όπως και να έχει, ευχαριστω για τις απαντήσεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κολυμπι γιατι οχι; Φτιαχνεις και ωραια πλατη με το καιρο
clockwork Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 [/color]*Παρεμπιπτοντως, 20-25 δεν ειναι "καποια ηλικια". Δεν εχεις καποιον ουσιαστικο περιορισμο. υπάρχουν περιορισμοί. Δεν μιλάμε για πρωταθλητισμό, αλλα για τοπικού επιπέδου αθλητικές οργανώσεις και όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω αν δεν είσαι ήδη σε καλή φόρμα χρειάζεσαι τουλάχιστον 1 χρόνο δυνατή προπόνηση για να αρχίσεις προετοιμασία για εναν αγώνα (οποιουδήποτε αθλήματος).
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ακριβως επειδη δεν μιλαμε για πρωταθλητισμο, στα ειδη που ανεφερα δεν διατρεχει καποιον κινδυνο. Δεν ειπα να παει να σηκωσει 150 κιλα μπαρα με τη μια, εννοειται οτι ξεκινας ηπια και οσο δυναμωνεις ανεβαινουν τοσο οι επιδοσεις οσο και οι ικανοτητες σου.
clockwork Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κολυμπι γιατι οχι; Φτιαχνεις και ωραια πλατη με το καιρο δεν μου αρέσει και πολυ, ειναι και μπελαλίδικο, ειδικα μες τον χειμώνα...
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 *Α σορρυ, τωρα συνειδητοποιησα οτι εσυ εισαι ο θρεντ σταρτερ. =ρ
clockwork Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ακριβως επειδη δεν μιλαμε για πρωταθλητισμο, στα ειδη που ανεφερα δεν διατρεχει καποιον κινδυνο. Δεν ειπα να παει να σηκωσει 150 κιλα μπαρα με τη μια, εννοειται οτι ξεκινας ηπια και οσο δυναμωνεις ανεβαινουν τοσο οι επιδοσεις οσο και οι ικανοτητες σου. βασικά είχα στο μυαλό μου τον στίβο οταν αναφερόμουν στην ηλικία. Κατάλαβα τι εννοεις και συμφωνώ εν μέρει ---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:06 ---------- *Α σορρυ, τωρα συνειδητοποιησα οτι εσυ εισαι ο θρεντ σταρτερ. =ρ το ίδιο κάνει.
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 βασικά είχα στο μυαλό μου τον στίβο οταν αναφερόμουν στην ηλικία. Κατάλαβα τι εννοεις και συμφωνώ εν μέρει ---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:06 ---------- το ίδιο κάνει. Για στιβο ομολογω οτι δεν ξερω τιποτε, γιατι μου ειναι εξαιρετικα βαρετος. Μονο τρεξιμο στο σταδιο που και που, οταν εχει και τον καταλληλο καιρο δλδ. Αλλα πραγματικα, ποσο θελεις να ασχοληθεις με στιβο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεν μου αρέσει και πολυ, ειναι και μπελαλίδικο, ειδικα μες τον χειμώνα... Παντως και στο Ολυμπιακο σταδιο που εκανα για μια 7 ετια, αλλα και στη δημοτικη πισινα του δημου οπου εμενα παλαιοτερα, εχω να πω οτι δεν ειναι καθολου βαρετο και οτι ειναι ακρως ανταγωνιστικο, ιδιως αν γραφτεις σε ομαδα και σας συντονιζει καποιος προπονητης απ εξω. Μην ανησυχεις για την ηλικια, συνηθως εχεις να κανεις με ανοιχτομυαλα ατομα, ενω δεν ειναι καθολου απιθανο να βρεις και ατομα μεγαλυτερα απο εσενα στην ομαδα. Δεν ειναι και λιγοι αυτοι που αργουν να ανακαλυψουν τις χαρες (ειτε χάρες ειτε χαρές ) της κολυμβησης. Παντως εγω στην ομαδα καποιες χρονιες ειχα και -πολυ- μεγαλυτερους, οι οποιοι φυσικα δεν πηγαιναν για πρωταθλητισμο, αλλα εφοσον ηθελαν να παρακολουθουν, καλοδεχουμενοι ηταν. Δεν επροκειτο κανεις να τους πει οτιδηποτε αρνητικο. Οσο για τον χειμωνα, δεν σου ειπα να πηγαινεις καθε μερα, ουτε ειναι απαραιτητο να ασχοληθεις μονο με αυτο. Με 2 φορες τη βδομαδα το χειμωνα, απο ενα 2 ωρο, ηδη θα βελτιωσεις κατα πολυ τη φυσικη σου κατασταση μετα απο καποιο διαστημα.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Η αναρρίχηση,το κανό, κωπηλασία είναι λίγο δύσκολα σε πρώτη φάση κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μα γι αυτό λέω ρώτα σε καναν όμιλο, δε σου παμε να αγοράσεις δικό σου σκάφος προφανώς. Η αναρρίχηση έχει όντως κάποια σημαντικά έξοδα, αλλά αφού θες ανταγωνισμό έτσι κι αλλιώς δε σου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.