clockwork Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 προτάσεις αθλημάτων για νεους 20-25 ετων που δεν εχουν ασχοληθεί με κάποιο άθλημα σε μικρότερη ηλικία. Με τι αθλήματα μπορεί καποιος να ασχοληθεί; (με έμφαση στη γυμναστική και στην καλη υγεία, οχι πχ σκοποβολή)
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πολυ ανθρωποι σε αυτη την ηλικια πανε κοθνκ φου καρατε μποξ κικ μποξ τετοια γενικα αθληματα
Deponakias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 χμμμ για να λες αρχαριους δεν νομιζω να το μυριζεις και πολυ... τι λες για τενις?επισης για βολτες με ποδηλατο?
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μια απο τα ίδια και απο μένα. Τένις και ποδήλατο.
clockwork Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πολυ ανθρωποι σε αυτη την ηλικια πανε κοθνκ φου καρατε μποξ κικ μποξ τετοια γενικα αθληματα καλο θα ηταν αλλα υπαρχουν σχολες που να εχουν αναλογα τμήματα και χωρις πολλες προυποθέσεις (σωματικές εννοω) χμμμ για να λες αρχαριους δεν νομιζω να το μυριζεις και πολυ...τι λες για τενις?επισης για βολτες με ποδηλατο? μπα, δεν μυρίζω τίποτα, βολτες με ποδήλατο, τρέξιμο, ποσδόσφαιρο και τετοια τα κάνεις σε χαλαρό ρυθμό και με φίλους.κάτι πιο ανταγωνιστικό ειχα στο μυαλό μου. Ας πούμε πάλη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οντως ποδηλατο! Στην αρχη βεβαια θα βρισκεσαι σε ανηφορα 1% και θα κουραζεσαι υπερβολικα, ενω τη πρωτη βδομαδα θα σε ποναει ο κWλο$ σου, αλλα αν κανεις καθημερινα, η γενικη υγεια σου θα βελτιωθει σημαντικα. Καλο ειναι και το κολυμπι!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Με ατομικο αθλημα και χωρις να εχεις ξανασχοληθει με αθλητισμο λογικα θα βαρεθεις, που συνεπαγεται οτι δε θα εχεις κινητρο ειδικα στην αρχη που θελει εντονη προσπαθεια. Κατα συνεπεια μπορει να απογοητευτεις πολυ γρηγορα με ενα ατομικο αθλημα. Καλυτερα βρες κατι σε ομαδικο για να μη βαριεσαι, πχ μπασκετ θα ηταν κομπλε αν ειχες ξανασχοληθει και ηξερες. Ομαδικο αθλημα για αρχαριο 25 ετων δεν ξερω τι θα μπορουσες να βρεις. Γενικα καλο ειναι να εχεις συμπαικτες αλλα κυριως ανταγωνισμο, ωστε να εχεις σημαντικο κινητρο να προσπαθεις. Κι αυτο σε ατομικο αθλημα δεν θα το εχεις.
V for Vagelis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κωπηλασία από μένα. Για ψάξτο, όλο και κάποιος όμιλος θα ασχολείται στη Θεσσαλονίκη.
zinas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα αναρρίχηση, αν και δυστυχώς είναι λίγο πιο ακριβό από το μέσο άθλημα, τουλάχιστον για να ξεκινήσεις
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ξεκινα με γυμναστηριο να δυναμωσεις το σωμα σου,να ανεβεις σωματικα και ψυχολογικα με ενα καλο προγραμμα ασκησης-διατροφης και πηγαινε κανενα kick boxing να γουσταρεις...!
YiN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Συμφωνω με κατσουρα. Εγω βεβαια εμεινα στο γυμναστηριο. Πρακτικα, μπορεις να κανεις οτιδηποτε, ποδηλατο, τρεξιμο εξω ή διαδρομο, βαρη, κολυμπι. Αν θελεις μετα το γυρνας και σε καποια πολεμικη τεχνη ή γουατεβερ. ---------- Προσθήκη στις 14:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:02 ---------- *Παρεμπιπτοντως, 20-25 δεν ειναι "καποια ηλικια". Δεν εχεις καποιον ουσιαστικο περιορισμο.
Swimmer21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κολύμβηση στις ωρες κοινου του Δήμου σου... Υπάρχουν παρα πολλα ατομα στην ηλικια σου που κανουν κολυμβηση, να συζητατε, να σου δινουν συμβουλες κλπ Ειναι πολυ καλο να γυμναζεσαι με φιλους, αποδιδεις καλυτερα, εχεις "ανταγωνισμο" και δεν βαριεσαι.. Σε συνδιασμο με τρεξιμο πριν το κολυμπι, δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο για αρχαριους...
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πολυ ανθρωποι σε αυτη την ηλικια πανε κοθνκ φου καρατε μποξ κικ μποξ τετοια γενικα αθληματα Αυτά τα σπορ έχουν πέραση σε άσχετους με αθλητισμο. Συνήθως νομίζουν ότι με 5-6 μαθήματα θα δέρνουν κόσμο χωρίς να έχουν καθόλου φυσική κατάσταση Ας ξεκινήσει καλύτερα λίγο τρέξιμο ή ποδήλατο και γυμναστήριο για μερικούς μήνες και μετά μπορεί να ασχοληθεί και με τέτοια σπορ χωρίς να κινδυνεύει από τραυματισμούς.
Erleichda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ θα πρότεινα αυτό ή γενικά οτιδήποτε σε ορειβασία,αναρρίχηση, canyoning Είναι αδύνατο να βαρεθείς γιατί η δράση ξεκινά από το πρώτο κιόλας μάθημα, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις και έρχεσαι σε επαφή με ομορφιές ασύλληπτες Το λέω για να υπάρχουν εναλλακτικές και ποικιλία
Mvpgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, αλλά βαριέμαι το γυμναστήριο τραγικά. Ο χρόνος είναι λίγος οπότε προτιμώ να συνδιάζω τη γυμναστική με τη διασκέδαση-παιχνίδι και το γυμναστήριο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, μόνο ΒΑΡΕΤΟ. Και καταλήγω μάλλον στο τέννις. Ήδη ένας φίλος μου ασχολείται κανα χρόνο και ψήνω και την κοπελιά να αρχίσουμε μαθήματα. Ε, όλο και κάποιος θα είναι διαθεσιμός για κανά game 3-4 φορές την εβδομάδα. Τουλάχιστον πιο εύκολο από το να μαζέψεις άλλους 9 για 5χ5... Θα γούσταρα και ιστιοπλοία ή κωπηλασία αλλά η θάλασσα είναι μια ώρα δρόμος... ενώ το court 3 λεπτά από το σπίτι Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις κοινόχρηστες πισίνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.