Tomahawk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Έχω την Connect3d 4890 και θέλω να δω σε πόσες στροφές δουλεύουν οι ανεμιστήρες της και αν μπορώ να τους ρυθμίσω. Εγκατέστησα το RivaTuner v2.24 MSI μπα μπλα version αλλα στη καρτέλα main στη πρώτη μπάρα γράφει ATI Radeon HD 4800 Series \ (Default monitor) και έχει σαν 2η επιλογη το (Generic PnP monitor). Όποιο απο τα δυο και αν επιλέξω στη δεύτερη μπάρα μου γράφει πάντα No additional information available οπότε στο customize δε μπορώ να επιλέξω τη κάρτα γραφικών για να κάνω αλλαγές. Στο customize όμως αν πατήσω το εικονίδιο Low level refresh rate settings στο monitor driver wizard την διαβάζει σαν μοντέλο. Η οθόνη είναι μια αρχαία LG Flatron L1742S. Και τέλος στη 3η μπάρα γράφει Catalyst detected αλλα δεν έχει την επιλογή customize δίπλα... Στο CCC επίσης είναι όλα κλειδωμένα, δε μπορώ να κάνω κάτι... Η κάρτα γραφικών είναι η εξής: Έχετε να προτείνετε καμιά λύση;
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δεν μπορείς να τους ρυθμίσεις είναι πάντα στο 100%.. αλλα είναι αθόρυβοι γτ να τους ρυθμίσεις? αν το θές οπωσδήποτε μπορεί να γίνεται κανένα mod πάνω στην κάρτα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
mokas1234567 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 και εγω εχω την 4890 αλλα διαγορετικη υλοποιηση,μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες απο τον catalyst center αν και δν με ενοιαζε ποτε στις ποσες γυρνανε
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 και εγω εχω την 4890 αλλα διαγορετικη υλοποιηση,μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες απο τον catalyst center αν και δν με ενοιαζε ποτε στις ποσες γυρνανε στην υλοποίηση της connect3d δεν μπορείς απο catalyst(και λογικά απο software γενικότερα) Sent from my iPhone using Insomnia.app
UpToDate_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 στην υλοποίηση της connect3d δεν μπορείς απο catalyst(και λογικά απο software γενικότερα) Sent from my iPhone using Insomnia.app Ακριβώς. 10 χαρακτήρες.
juno12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 παιδιά ας κάνει κάποιος ένα κόπο να δεί τί βυσματάκι έχουν οι ανεμιστήρες της ψύκτρας της. 3πινο ή 4πινο; EDIT:μάλλον 4πινο έχει αλλά λόγω του ότι η κάρτα έχει σχεδιαστεί από την αρχή, λογικά έχουν αφαιρέσει τον έλεγχο στροφών από το ίδιο το Pcb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.