partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Παιδιά θέλω να ρωτήσω γιατί είναι τόσο απαιραίτητα τα αντίγραφα ασφαλείας ? Εγώ αποθηκεύω τα έγγραφα μου και τα προγράμματα μου σ' έναν εξ. σκληρό δίσκο , και όταν πάθει κάτι το pc το κάνω format και μετά τα κάνω copy paste αυτά που θέλω .
iliaskr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Γιατί το λογισμικό το γράφουν άνθρωποι και οι άνθρωποι κάνουν λάθη(ιδιαίτερα αν δουλεύουν στην Microsoft )
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Αν χαλάσει ο εξωτερικώς σου τη θα κάνεις; Εξάλλου αφού έχεις αντίγραφα στον εξωτερικό σου δίσκο και τα επαναφερεις στον κεντρικό μετά από format, ήδη έχεις αντίγραφα ασφαλείας. Άλλωστε για κάποια αρχεία, έστω κείμενο, μπορεί να χρειαστείς πολλές ώρες για να το γράψεις και ενδέχεται να μην μπορείς και να το ξαναγραψεις από την αρχή, οπότε αναλόγως πόσο σημαντικά σου είναι τα αρχεία.
nickarmy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 το καλύτερο είναι ένας σκληρός με το λειτουργικό (μαζί με τα προγράμματα) ένας σκληρός μόνο αρχεία (media, προγράμματα παιχνίδια κτλ που δεν είναι εγκατεστημένα ) ένας μπακ up του αποπάνω ( καλύτερα κάποιος εξωτερικός) και τέλος ένας που να φιλοξενεί το image του πρώτου ( μπορεί να είναι αποθηκευμένο στους άλλους δύο προηγούμενους
partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Αν χαλάσει ο εξωτερικώς σου τη θα κάνεις;Εξάλλου αφού έχεις αντίγραφα στον εξωτερικό σου δίσκο και τα επαναφερεις στον κεντρικό μετά από format, ήδη έχεις αντίγραφα ασφαλείας. Άλλωστε για κάποια αρχεία, έστω κείμενο, μπορεί να χρειαστείς πολλές ώρες για να το γράψεις και ενδέχεται να μην μπορείς και να το ξαναγραψεις από την αρχή, οπότε αναλόγως πόσο σημαντικά σου είναι τα αρχεία. Τα πιο σημαντικά αρχεία μου τα έχω και σε δισκάκια
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Τα πιο σημαντικά αρχεία μου τα έχω και σε δισκάκια Εμ, τότε γιατί δεν μας λες;γιατί είναι τόσο σημαντικά αυτά τα αρχεία ώστε να τα έχεις και σε δισκάκια; (Άλλαξε τα δισκάκια με κάνα USB,τα δισκάκια είναι εντελώς αναξιόπιστα)
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Επειδή αναφέρθηκε θέμα copy paste,αρχεία data πχ ταινίες,mp3,pdf,programs πρέπει να γίνονται back up με ειδικό λογισμικό πχ Acronis (κάνει κάτι ώρες να τελειώσει) ή και το copy paste κάνει την ίδια δουλειά ?
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για data το copy-paste είναι μια χαρά , μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε back-up ενός ολοκληρωμένου συστήματος καταλήγουμε στο γνωστό ως cloning. Μιλάω πάντα για οικιακή χρήση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 το καλύτερο είναι ένας σκληρός με το λειτουργικό (μαζί με τα προγράμματα) ένας σκληρός μόνο αρχεία (media, προγράμματα παιχνίδια κτλ που δεν είναι εγκατεστημένα ) ένας μπακ up του αποπάνω ( καλύτερα κάποιος εξωτερικός) και τέλος ένας που να φιλοξενεί το image του πρώτου ( μπορεί να είναι αποθηκευμένο στους άλλους δύο προηγούμενους Ναι αμε, πρεπει να ειναι πυρηνικος φυσικος βεβαια για να παρει 28πλα backup, αλλα δε βαριεσαι Και ενα καλογραμμενο και καλα φυλαγμενο dvd ειναι αξιοπιστο για πολλαααα χρονια.
partblah1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Και ενα καλογραμμενο και καλα φυλαγμενο dvd ειναι αξιοπιστο για πολλαααα χρονια. Συμφωνώ , εγώ χρησιμοποιώ τα Taiyo Yuden που ξέρω είναι πολύ καλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.