Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones VIDEO GAMES

Magkas_Basilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...θελω να μου δωσετε links για κανενα video game για pc με Indiana Jones θα το εκτιμουσα αν μου δινατε τα λινκς εχω φαει τον κοσμο στο GOOGLE...ευχαριστω εκ των προτερων.:-D:-D:-D

• Moderators
Δημοσ.

Αυτά όσον άφορά τα "νόμιμα".

Για την ιστορία... τα abandonware δεν είναι "νόμιμα" δωρεάν παιχνίδια. Όχι στην πλειοψηφία τους και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι όσο αφορά τίτλους της LucasArts όπως αυτούς με τον Indiana Jones. (οπότε υποθέτω ότι για αυτό το νόμιμα το έβαλε σε εισαγωγικά και ο TheElf). Είναι παιχνίδια που κάποιοι υποθέτουν βολικά ότι επειδή πέρασε πολύς καιρός από την κυκλοφορία τους ή επειδή πλέον δεν μπορούν να τα βρουν σε μαγαζί/digital store συνεπώς μπορούν να δοθούν δωρεάν. Δεν ισχύει.

Επίσης, στο gog.com δεν υπάρχει για την ώρα κάποιος τίτλος με Indiana Jones.

Δημοσ.
Για την ιστορία... τα abandonware δεν είναι "νόμιμα" δωρεάν παιχνίδια. Όχι στην πλειοψηφία τους και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι όσο αφορά τίτλους της LucasArts όπως αυτούς με τον Indiana Jones. (οπότε υποθέτω ότι για αυτό το νόμιμα το έβαλε σε εισαγωγικά και ο TheElf). Είναι παιχνίδια που κάποιοι υποθέτουν βολικά ότι επειδή πέρασε πολύς καιρός από την κυκλοφορία τους ή επειδή πλέον δεν μπορούν να τα βρουν σε μαγαζί/digital store συνεπώς μπορούν να δοθούν δωρεάν. Δεν ισχύει.

Επίσης, στο gog.com δεν υπάρχει για την ώρα κάποιος τίτλος με Indiana Jones.

Έχεις δίκαιο και βασικά μόνο για το temple of doom έχει download link στην σελίδα.

Δημοσ.

STEAM

======

Indiana Jones and the Last Crusade (graphic adventure)

Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Lego Indiana Jones

Direct2Drive

===========

Indiana Jones and the Last Crusade (graphic adventure)

Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Τωρα, οσο αφορα τα πιο προσφατα 3D games της σειρας (...and the Infernal Machine, ...and the Staff of Kings, ....and the Emperor's Tomb), δεν μπορεσα να τα βρω σε καποια απο τις γνωστες digital distribution σελιδες (D2D, Steam, GOG, GamersGate) κτλ. αλλα ουτε και στο LucasArts Store :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...