Προς το περιεχόμενο

ποια κριση ρε παιδια????

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως που δουλεύω στο 11888 όλο 5 αστέρων ξενοδοχεία ζητάνε:shock:

ε παντα θα υπαρχουν κι οι λεφταδες!!

βασικα δεν ειναι μονο θεμα..λεφταδων αλλα και τι προτεραιοτητες βαζεις. Καποιος πχ προτιμα να παει 3 μερες σε 5* απο 6 σε 3*...

Τυχαίο; Δε νομίζω. =ρ

Ναι αυτο ειναι...:o

για να παίρνουν στο 11888 και να μην το ψάχνουν τζάμπα στο internet πάει να πει πως έχουν λεφτά :mrgreen:

Δημοσ.
φίλε σε τι επάγγελμα αν επιτρέπεται...??

Εγώ ήμουν Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και η Γυναίκα μου Κοινωνική Λειτουργός σε Ιδιωτικό Οργανισμό. Κλείνω αισίως 7 μήνες άνεργος και η γυναίκα μου 3. Αν δεν είχα σπίτι δικό μου μάλλον θα ήμασταν στους δρόμους...

Ναι και εμείς φύγαμε απο Αθήνα για διακοπές τον Αύγουστο. Πήγαμε στο χωριό όπου τρώμε τσάμπα μπας και κάνουμε λίγη οικονομία.

Δημοσ.

Επειδή στο ποστ ΝΟ34 που έκανα πήρα και αρκετά (-) εξηγώ τι ενοώ. Όταν λες "κρίση δεν υπάρχει" και το στηρίζεις στο επιχείρημα "έχει αδιάσει η Αθήνα" και "στον δρόμο κυκλοφορούν όλο και περισσότερα αυτοκίνητα" πρέπει

1ο. να έχεις στοιχεία για το ότι πράγματι κυκλοφορούν περισσότερα καινούρια αυτοκίνητα στους δρόμους, από κάποια στατιστική υπηρεσία για παράδειγμα, ή από τα στοιχεία των αυτοκινητοβιομηχανιών και των αντιπροσωπειών τους. Πιο απλά να παραθέσεις στοιχεία πωλήσεων.

2ο. να έχεις στοιχεία για τον αριθμό των εκδρομέων που άφησαν την κόλαση για να πάνε ταξιδάκι από τα οποία να προκύπτει άνοδος.

3ο. να εξετάσεις και άλλους κλάδους της οικονομίας, να έχεις στα χέρια σου (και στο pc αρκεί) αριθμούς σε σχέση με ΑΕΠ 8μήνου, δείκτες ανεργίας, απολύσεις, πληρότητα τουριστικών καταλυμάτων, αριθμός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που κόπηκαν κτλ.

Αν από όλα αυτά βγάζεις το συμπέρασμα ότι ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τότε μαζί σου. Όμως λυπάμαι το "βλέπω πολλά καινούρια αυτοκίνητα στην άδεια Αθήνα" δεν λέει απολύτως τίποτα για την κρίση.

επειδη η δουλεια μου ειναι 24ωρη και 365 το χρονο (εννοω υπαρχουν εναλλαξ βαρδιες και δεν σταματα οπως καταλαβαινεις) δουλευω και μεσα στην ''νεκρη'' περιοδο του αυγουστου.αδεια εχω σεπτεμβρη.και επειδη λοιπον ετυχε το ΣΚ να δουλευω βραδυ περασα απο σταθμο λαρισης οπου περιττο να σου πω τι γινοταν!ολοι με βαλιτσες στο χερι!και μου λες με ποια στοιχεια λεω οτι ερημωσε η αθηνα??το βλεπω καθημερινα που παω στη δουλεια ειτε ειναι πρωι ειτε απογευμα ειτε βραδυ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!βριστε με και κοροιδεψτε με οσο θελετε!
Δημοσ.

Oποιος λεει οτι δεν υπαρχει κριση μαλλον ειναι στον κοσμο του (και αφου δεν εχει πεισθει με τοσα που διαβαζει , σιγα μην πεισθει με παραδειγματα , τα οποια θα τα θεωρει εξαιρεσεις ) η απλως αυτον δεν τον αγγιξε.Δεν ειναι κακο αρκει να μην επιμενει οτι αυτος ειναι και ο κοσμος των υπολοιπων.

Οταν λοιπον με το καλο χειμωνιασει ,και αρχισουν οι δυσκολιες για πολλους , μισθωτους , ελ.επαγγελματιες , συναξιουχους ,κανενα προβλημα αν επιμενει οτι η κριση ειναι στην φαντασια μας επειδη..τα μπουζουκια ειναι γεματα.Απλως δεν νομιζω να πεισει πολλους..:P

Δημοσ.
Oποιος λεει οτι δεν υπαρχει κριση μαλλον ειναι στον κοσμο του (και αφου δεν εχει πεισθει με τοσα που διαβαζει , σιγα μην πεισθει με παραδειγματα , τα οποια θα τα θεωρει εξαιρεσεις ) η απλως αυτον δεν τον αγγιξε.Δεν ειναι κακο αρκει να μην επιμενει οτι αυτος ειναι και ο κοσμος των υπολοιπων.

Πολύ απλό και ουσιαστικό...

Δημοσ.
Εγώ πάντως που δουλεύω στο 11888 όλο 5 αστέρων ξενοδοχεία ζητάνε:shock:

Παρολο που ειναι ακυρο το ποστ μου σε αυτο το thread,τα 5 αστερων της ελλαδας μονο 5 αστερων δεν ειναι ;)

Συγκεκριμενα μου ελεγε ενας φιλος μου οτι ειχε παει σε ενα 4 αστερων στην κροατια και μου ελεγε οτι δεν ειχε καμια σχεση ουτε με τα και καλα 5 αστερων της Ελλαδας..

υγ:ο φιλος μου δεν ειναι λεφτας απλα ταξιδευε μαζι με την εθνικη σε τουρνουα προετοιμασιας και στις εθνικες γενικα τους πηγαινουν στα καλυτερα ξενεδοχεια...

Δημοσ.
Παρολο που ειναι ακυρο το ποστ μου σε αυτο το thread,τα 5 αστερων της ελλαδας μονο 5 αστερων δεν ειναι ;)

Συγκεκριμενα μου ελεγε ενας φιλος μου οτι ειχε παει σε ενα 4 αστερων στην κροατια και μου ελεγε οτι δεν ειχε καμια σχεση ουτε με τα και καλα 5 αστερων της Ελλαδας..

υγ:ο φιλος μου δεν ειναι λεφτας απλα ταξιδευε μαζι με την εθνικη σε τουρνουα προετοιμασιας και στις εθνικες γενικα τους πηγαινουν στα καλυτερα ξενεδοχεια...

Γιατί θα ήταν κακό αν ήταν λεφτάς;

Δημοσ.
Καλά να πάθουν που είναι στο όχι , τους πήραμε πλέον πρέφα ότι θέλουν 1000% κέρδος από αυτά που πουλάνε .

Πόσο χρονών είσαι παλικάρι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...