pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ακριβως, οι περισσοτεροι πουλανε αναγκαστικα "στανταρ" τιμες (με το στανταρ μιλαω για το περιθωριο κερδους περιπου 30%). Τα ρουχα-παπουτσια εχουν αλλο τροπο "τιμολογησης". Μπορω να σου πω (παραδειγμα) πανω απο 15 καταστηματα στην Ημαθια που πουλανε προιοντα σε τιμες αρκετα χαμηλοτερα και απο τους μαυρους/ κιτρινους που απλωνουν σεντονια ή κυκλοφορουν φωρτομενοι. Τελος παντων παμε αλλου τωρα. Το ζητημα ειναι υπαρχει κριση και την φτιαξαμε μονοι μας. Κατι η τρομολαγνια των ΜΜΕ, κατι οι γελοιες απεργειες που εκαναν + η επιτηδευμενη ζημια στον κοσμακη και στις δουλειες του, κατι η αισχροκερδια ρισμενων....καταλαβαινεις τι γινεται λοιπον. Θα διαφωνησω λιγο. Οχι στο οτι δεν φταιμε-φταινε αυτα που αναφερεις, αλλα δεν ειναι η αιτια του προβληματος. Η αιτια ειναι οτι την κριση την φτιαξαμε γιατι τοσα χρονια δεν παραγουμε τιποτε. Το μονο που καναμε ηταν να τρωμε απο τα ετοιμα που μας ερχοταν απο την ευρωπη. Μολις κοπηκε η επιδοτηση φανηκαν τα πραγματικα προβληματα. Το προβλημα λοιπον υπαρχει, απλα βρηκαν την ευκαιρια τα κορακια να βγαλουν εξτρα χρημα, ακομη και απο την αυξημενη τρομολαγνια.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σαφως, το οτι δεν παραγουμε τιποτα ειναι το Νο 1 προβλημα που βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε. Μονο για το ποσα εργοστασια και παραγωγικες μοναδες εχουν κλεισει εδω στην Ημαθια να παρω τα τελευταια 8 χρονια ειναι νομιζω μια πολυ καλη ενδειξη για το που βρισκομαστε. Βασικα φανηκε ποσο γελοιοι και αχρηστοι ειμαστε οταν διωξαμε την Toyota k Nissan k Goodyear απο τη χωρα μας. Μιλαμε για ΤΟΣΟ ξεφτιλες και φανηκε αμεσως οτι καποια στιγμη θα τα βρισκαμε μπροστα μας. Σαν ποσο δυσκολο να ειναι αραγε να καταλαβει καποιος οτι μαγκας με δανεικα ειναι τζαμπα μαγκας?
skiabox Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια με 1 εκατομυριο και βαλε δημοσιους υπαλληλους δε μπορει να γινει 'reset' το συστημα.Ουτε προκειται να ερθει ποτε κανεις να επενδυσει ακομα και αν δεν υπαρχει γραφειοκρατεια και γινονται ολα ηλεκτρονικα, γιατι την ψυλιαζεται τη δουλεια οτι απο αυτον θα παει να παρει το κρατος για να πληρωσει τις στρατιες των υπαλληλων.Οποτε οποιαδηποτε συζητηση για τα επομενα 30-40 χρονια δεν εχει καμια εννοια πιστευω.
afasios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σαν ποσο δυσκολο να ειναι αραγε να καταλαβει καποιος οτι μαγκας με δανεικα ειναι τζαμπα μαγκας? Αν είναι νεοέλλην, νεόπλουτος και κομματόσκυλο με την ευρεία έννοια του όρου δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβει. Επειδή μια ζωή θα πληρώνουν άλλοι για τα δικά του δανεικά και αυτός απλώς θα απολαμβάνει και μια ζωή θα κάααθεται και θα παίρνει και σύνταξη αντιστασιακού ακόμα και αν γεννήθηκε το ...1960!
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σαφως, το οτι δεν παραγουμε τιποτα ειναι το Νο 1 προβλημα μα φυσικά και παράγουμε. παράγουμε δημόσιους υπαλλήλους. προτείνω να αρχίσουμε να τους εξάγουμε κιόλας
afasios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια με 1 εκατομυριο και βαλε δημοσιους υπαλληλους δε μπορει να γινει 'reset' το συστημα.Ουτε προκειται να ερθει ποτε κανεις να επενδυσει ακομα και αν δεν υπαρχει γραφειοκρατεια και γινονται ολα ηλεκτρονικα, γιατι την ψυλιαζεται τη δουλεια οτι απο αυτον θα παει να παρει το κρατος για να πληρωσει τις στρατιες των υπαλληλων.Οποτε οποιαδηποτε συζητηση για τα επομενα 30-40 χρονια δεν εχει καμια εννοια πιστευω. Τίποτε φιλε μου δεν γίνεται, τίποτε! Εδώ πρέπει να φορτώσει κάποιος το καράβι με όλο το κατακάθι της κοινωνίας, τα λαμόγια, τους διεφθαρμένους, τους βολεμένους, τα κομματόσκυλα, τους πολιτικούς και κάθε έναν που δεν σέβεται το δημόσιο πλούτο της χώρας και τον κόπο του πολίτη άσχετα με το σε ποιόν χώρο ανήκει, να το πάει στο βαθύτερο σημείο του Αιγαίου να του φορτώσει και 100 τοννους σίδερο και να το φουντάρει έτσι που ποτέ ξανά να μην βγεί απ τον πάτο. Τότε ίσως αρχίσουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο επειδή εκλιπόντων των παραπάνω χειρότερα απ ότι είμαστε σήμερα δεν θα μπορεί να γίνουμε. Αλλά που τέτοια πράγματα; Εδώ είναι ..Ουγκάντα επί Ίντι Αμίν Νταντά. Ανθρωποφαγία κανονική!
mikelamar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια με 1 εκατομυριο και βαλε δημοσιους υπαλληλους δε μπορει να γινει 'reset' το συστημα.Ουτε προκειται να ερθει ποτε κανεις να επενδυσει ακομα και αν δεν υπαρχει γραφειοκρατεια και γινονται ολα ηλεκτρονικα, γιατι την ψυλιαζεται τη δουλεια οτι απο αυτον θα παει να παρει το κρατος για να πληρωσει τις στρατιες των υπαλληλων.Οποτε οποιαδηποτε συζητηση για τα επομενα 30-40 χρονια δεν εχει καμια εννοια πιστευω. Πως να γίνει reset ρε αδερφε αφού οι δημόσιοι κ τα σώματα ασφαλείας είναι οι σίγουροι ψήφοι, όλα τα κοματοσκυλα εκεί είναι. Θα σου μια απλή ιστορία για να καταλάβεις. Όταν ήμουν φοιτητής σε κάτι εκλογές με ψηναν να γραφτω στο κομμα θα μου δίνανε κ κινητό του οποίου ο λογαριασμός δεν θα ερχόταν σε εμένα. Για μαντεψε που θα πήγαινε. Επίσης προκειμένου να πάω να τους ψηφίσω, όταν τους είπα ότι το κάρο μου ήταν συνεργείο προθυμοποιηθηκαν να έρθουν να με πάρουν κ να με γυρίσουν σπίτι μου. Σκέψου να ήμουν και μέλος τι αλλα προνόμια θα είχα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
SlimData Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πως να γίνει reset ρε αδερφε αφού οι δημόσιοι κ τα σώματα ασφαλείας είναι οι σίγουροι ψήφοι, όλα τα κοματοσκυλα εκεί είναι. Θα σου μια απλή ιστορία για να καταλάβεις. Όταν ήμουν φοιτητής σε κάτι εκλογές με ψηναν να γραφτω στο κομμα θα μου δίνανε κ κινητό του οποίου ο λογαριασμός δεν θα ερχόταν σε εμένα. Για μαντεψε που θα πήγαινε. Επίσης προκειμένου να πάω να τους ψηφίσω, όταν τους είπα ότι το κάρο μου ήταν συνεργείο προθυμοποιηθηκαν να έρθουν να με πάρουν κ να με γυρίσουν σπίτι μου. Σκέψου να ήμουν και μέλος τι αλλα προνόμια θα είχα... Sent from my iPhone using Insomnia.app Ισχύει ακόμα.. Όχι μόνο τους πληρώνουν το λογαριασμό, κάθε χρόνο τους δίνουν και 3-4 ΑΚΡΙΒΕΣ συσκευές...
panagiwths1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Φοβερή επιστημονική-στατιστική έρευνα έκανες για να το πεις αυτό. Και με στοιχείιααααα....Μπράβο. επειδη η δουλεια μου ειναι 24ωρη και 365 το χρονο (εννοω υπαρχουν εναλλαξ βαρδιες και δεν σταματα οπως καταλαβαινεις) δουλευω και μεσα στην ''νεκρη'' περιοδο του αυγουστου.αδεια εχω σεπτεμβρη.και επειδη λοιπον ετυχε το ΣΚ να δουλευω βραδυ περασα απο σταθμο λαρισης οπου περιττο να σου πω τι γινοταν!ολοι με βαλιτσες στο χερι!και μου λες με ποια στοιχεια λεω οτι ερημωσε η αθηνα??το βλεπω καθημερινα που παω στη δουλεια ειτε ειναι πρωι ειτε απογευμα ειτε βραδυ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!βριστε με και κοροιδεψτε με οσο θελετε!
firegarden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 επειδη η δουλεια μου ειναι 24ωρη και 365 το χρονο (εννοω υπαρχουν εναλλαξ βαρδιες και δεν σταματα οπως καταλαβαινεις) δουλευω και μεσα στην ''νεκρη'' περιοδο του αυγουστου.αδεια εχω σεπτεμβρη.και επειδη λοιπον ετυχε το ΣΚ να δουλευω βραδυ περασα απο σταθμο λαρισης οπου περιττο να σου πω τι γινοταν!ολοι με βαλιτσες στο χερι! Δηλαδη στο Σταθμο Λαρισης και ειδικα τον Αυγουστο τι περιμενες να δεις;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!βριστε με και κοροιδεψτε με οσο θελετε! οκ! οτι πεις. Δεχομαι οτι τα ΜΜΕ καλλιεργουν ενα κλιμα τρομου αλλα: 1) Μονο την Αθηνα που ερημωσε βλεπεις; Τα μαγαζια που εχουν βαλει λουκετο δεν τα βλεπεις; 2) Την ανεργια που μεγαλωνει ουτε αυτη τη βλεπεις; 3) Τις τιμες των αγαθων που συνεχως αυξανονται και τους μισθους που ειτε μενουν στασιμοι ειτε μειωνονται δεν τους βλεπεις; Μηπως τελικα θα πρεπει να σκεφτεις οτι βλεπεις τα πραγματα οπως θελεις να ειναι κι οχι οπως ειναι;
antonl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 [...] περασα απο σταθμο λαρισης οπου περιττο να σου πω τι γινοταν!ολοι με βαλιτσες στο χερι!και μου λες με ποια στοιχεια λεω οτι ερημωσε η αθηνα??το βλεπω καθημερινα που παω στη δουλεια ειτε ειναι πρωι ειτε απογευμα ειτε βραδυ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!βριστε με και κοροιδεψτε με οσο θελετε! Ήταν όλοι στο σταθμό Λαρίσης με τις βαλίτσες στο χέρι; Απίστευτο μου μοιάζει. Ούτε κανα τρένο να περιμένανε.
tsakonas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!βριστε με και κοροιδεψτε με οσο θελετε! Αυτά να πας να τα πεις στη γριούλα που της μείωσαν την σύνταξη και της έκοψαν τα επιδόματα
firegarden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σχετικα με τα λουκετα στα μαγαζια: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=77031 Μηπως ολοι αυτοι εβαλαν λουκετο για να πανε διακοπες;;;
partblah1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 2) Την ανεργια που μεγαλωνει ουτε αυτη τη βλεπεις; Μην λέμε ό,τι θέλουμε , δες εδώ τι λέει για την ανεργία ...
antonl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μην λέμε ό,τι θέλουμε , δες εδώ τι λέει για την ανεργία ... Μη λέμε ό,τι θέλουμε, όπως λες κι εσύ :> Αυτοί είναι οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ άνεργοι. Ο firegarden μίλησε για το σύνολο των άνεργων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.