panagiwths1987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μη λέτε $%@$ιες...την κρίση την καταλαβαίνεις απο τον κόσμο στις καφετέρειες; Έλεος δλδ...Ναι και εγώ πήγα διακοπές στο χωριό μου όπου δεν πληρώνω ούτε φαϊ, ούτε διαμονή ούτε τίποτα...και λοιπόν; δε μιλαω για χωρια και τετοια . στα νησια παντου ΟΛΑ ειναι φισκα!!!ολοι εχουν σπιτι στα νησια??δε νομιζω
partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μη λέτε $%@$ιες...την κρίση την καταλαβαίνεις απο τον κόσμο στις καφετέρειες; Έλεος δλδ...Ναι και εγώ πήγα διακοπές στο χωριό μου όπου δεν πληρώνω ούτε φαϊ, ούτε διαμονή ούτε τίποτα...και λοιπόν; εγώ που μένω επαρχία όλα τα μαγαζιά γεμάτα είναι κάθε μέρα !
bluesattack Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Kαι εδω ειναι γεματα φιλε μου.Κριση εχουμε οχι πολεμο.Καλοκαιρι ειναι.Ολοι αμα βγαινουν για ενα απλο καφε συχνα πυκνα , ολα τα μαγαζια θα γεμιζουν.Και ενα μικρο μερος του πληθυσμου αν παει διακοπες θα βουλιαξουν τα νησια .
SlackulatoR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εαν δεν πέρναμε τα τελευταία δανεικά θα την έβλεπες την κρίση φέτος. Αλλά τελικά θα την δεις σε λίγα χρόνια.
firegarden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 πως στο δρομο κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα καινουρια αυτοκινητα??? μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη... 55% εχουν πεσει οι πωλησεις νεων αυτοκινητων σε σχεση με το Μαιο του 2009. Και σκεψου οτι το 2009 ηταν ηδη πεσμενες οι πωλησεις. http://www.4troxoi.gr/?pname=ArticleSales&mid=18&mid=18
Tablet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 H tv αναιβαζει και κατεβαζει οικονομιες ολα μουφες
Magkas_Basilis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιδια συγχωρεστε με αν ειναι χαζομαρα το θεμα που θελω να κουβεντιασουμε...μας εχουν ζαλισει οτι υπαρχει κριση και τετοια...και τοτε εγω αναρωτιεμαι???πως αδειασε η αθηνα????πως καθε βραδυ ακομα και καθημερινες παντου σε μπαρακια καφετερις γινεται το αδιαχωρητο???πως στο δρομο κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα καινουρια αυτοκινητα???πως αυγουστιατικα δεν μπορω να βρω εισητηριο για να φυγω να παω σε νησι??? δεν υαπρχει καμμια κριση λεω εγω....οι ελληνες εχουν λεφτα και μαλιστα παρα πολλα..... Α μπραβο ρε φιλε...κι εγω τα ιδια βλεπω ολο και καθημερινα..ο κοσμος δεν προκειτε να βαλει ποτε μυαλο.
mrfan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κριση υπαρχει απλα ο κλασικος ο μ@λ@κ@ ο Ελληνας δεν το εχει καταλαβει ακομα Κατσε να ερθει ο Σεπτεμβρης,να ζητανε τα παιδια σχολικα,να αρχισουν τα φροντηστηρια,να ανοιξουν τα πανεπιστημια,να αρχιζουν να πληρωνουν πετρελαιο κτλπ κτλπ κτλπ να δεις τι εχει να γινει. Πεινα μεγαλη δεν εχουμε καταλαβει ακομα!
panagiwths1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κριση υπαρχει απλα ο κλασικος ο μ@λ@κ@ ο Ελληνας δεν το εχει καταλαβει ακομα Κατσε να ερθει ο Σεπτεμβρης,να ζητανε τα παιδια σχολικα,να αρχισουν τα φροντηστηρια,να ανοιξουν τα πανεπιστημια,να αρχιζουν να πληρωνουν πετρελαιο κτλπ κτλπ κτλπ να δεις τι εχει να γινει. Πεινα μεγαλη δεν εχουμε καταλαβει ακομα! οχι φιλε μου . μαλλον οι τρομολαγνοι οι δημοσιογραφοι σε τρομαζουν . κανε μια βολτα αθηνα αυτες τις μερες...ολο αλλοδαποι υπαρχουν και τουριστες .... εγω δυστυχως ειμαι ακομα εδω λογω οτι παιρνω αργα την αδεια....ξερεις τι ειναι να ερχομαι στη δουλεια μου και να βλεπω ολο τον κοσμο με βαλιτσες στο χερι???πικρα....δεν υπαρχει καμμια κριση παιδια....με συγχωρειτε....
SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Συγγνώμη που ζεις; Εαν είχε πτωχεύσει η χώρα(που έχει πτωχεύσει, μόνο με δάνεια ζούμε) ο εργοδότης στην δουλειά που αναφέρεις δεν θα σε πλήρωνε και θα την έβλεπες την κρίση. Τα λεφτά που έχεις στο πορτοφόλι σου τα χρωστάς στις διάφορες χώρες από όπου δανείζεται η Ελλάδα, παραγωγή έχουμε μηδενική. Αυτό από μόνο του είναι μία κρίση, τώρα αν δεν το βλέπεις... Δεν χρειάζεται να ακούς τους δημοσιογράφους για να καταλάβεις ότι δεν παράγουμε τίποτα.
John Titor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 οι ελληνες εχουν λεφτα και μαλιστα παρα πολλα..... οικονομιες εχουν. και το οτι πανε διακοπες με κουπονια .. και το οτι οι τιμες σε πολλα νησια εχουν πεση στο μισο. εχουν οι ελληνες λεφτα λεει. ναι πηξαμε στα λεφτα
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τον χειμώνα, μαζί με το κρύο θα μας τσούξει και η κρίση.
partblah1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη...55% εχουν πεσει οι πωλησεις νεων αυτοκινητων σε σχεση με το Μαιο του 2009. Και σκεψου οτι το 2009 ηταν ηδη πεσμενες οι πωλησεις. http://www.4troxoi.gr/?pname=ArticleSales&mid=18&mid=18 ε , βέβαια αφού γεμίσαμε αυτοκίνητα με τον καθένα μας να έχει κανά 2-3 κι' αλλα να πάρουμε ? Τον χειμώνα, μαζί με το κρύο θα μας τσούξει και η κρίση. Τα τζιτζίκια θα παγώσουν τα μυρμήγκια όχι
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κριση φυσικα ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ κ θα υπαρξει πιο εντονη απο το σεπεμβριο κ μετα . Ηδη εχουν αρχισει απολυσεις ,ηδη δεν εχουν ανθρωποι να πληρωσουν τα εξοδα τους κ μην ξεχνατε ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Κ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ . Φυσικα κ χρωσταγανε κ πριν ε κ τι εγινε μονο που δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες του πριν με το τωρα διοτι θα μπει ακομα πιο πολυ ακριβια ,πιο λιγες οι δουλειες για οσους ειναι ανεργους με πολυ πιο λιγα λεφτα,απολυσεις διοτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟ Κ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ (αραγε γιατι ? ?????!!!!). Τα χειροτερα αν δεν ξυπνησουμε κ τους στειλουμε ολους απο εκει που ηρθαν ερχοντεεεε. ---------- Προσθήκη στις 09:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:37 ---------- ε , βέβαια αφού γεμίσαμε αυτοκίνητα με τον καθένα μας να έχει κανά 2-3 κι' αλλα να πάρουμε ? Τα τζιτζίκια θα παγώσουν τα μυρμήγκια όχι κ τα δυο τρια που παιρναμε εφοσον ημασταν κ τοσο large καθε τρια τεσσερα χρονια τα αλλαζαμε ομως... βρε τα μυρμηγκια θα τα πατησουν κ δεν θα μπορουν να κυκλοφορησουν καθολου .
Rabican Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εχω και παραδειγμα απο φιλαρακι, μηχανολογος-μηχανικος, πτυχιο απο αγγλια και 2 μεταπτυχιακα, τουλαχιστον 10 χρονια προυπηρεσια σε εργοστασια και γραμμες παραγωγης, και πλεον αφου τον απελυσαν λογω περικοπων εξοδων, δε βρισκει δουλεια με τιποτα. πριν απο 5 χρονια βρισκοταν σε πολυ καλυτερη θεση (ειχε αλλαξει 2 δουλειες χωρις να ζοριστει). κριση υπαρχει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.