Προς το περιεχόμενο

ποια κριση ρε παιδια????

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μακάρι να ταν η χαριστική βολή αλλά πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες ακόμα...

Οποιος δε μεταναστευσει θα υποφερει πραγματικα.Επισης υπολογιζω καμια 30αρια χρονια να χρειαστουνε για να γινει 'reset' το συστημα.

Δημοσ.
αυτη την γαμω εκθεση θεσσαλονικης γιατι την κανουνε?
Για να γυρισει το χρημα,αυτο δα μας ελειπε να σταματησουν οι εμπορικες εκθεσεις και η λειτουργια τους.
Δημοσ.

@@ εμπορικη εκθεση ειναι, για πολιτικη σκοπιμοτητα ειναι για να βγαλει λογο ο καθε πρωθυπουργος, εκτος αν ακουσες εσυ για καμια μεγαλη εμπορικη συμφωνια απο εκει

Δημοσ.
παιδια συγχωρεστε με αν ειναι χαζομαρα το θεμα που θελω να κουβεντιασουμε...μας εχουν ζαλισει οτι υπαρχει κριση και τετοια...και τοτε εγω αναρωτιεμαι???πως αδειασε η αθηνα????πως καθε βραδυ ακομα και καθημερινες παντου σε μπαρακια καφετερις γινεται το αδιαχωρητο???πως στο δρομο κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα καινουρια αυτοκινητα???πως αυγουστιατικα δεν μπορω να βρω εισητηριο για να φυγω να παω σε νησι??? δεν υαπρχει καμμια κριση λεω εγω....οι ελληνες εχουν λεφτα και μαλιστα παρα πολλα.....

Αυτές οι μ...κιες ακούγονται και μας έχουν ρουφήξει το αίμα...

Επειδή εσύ έχεις 50 ευρό να πλας να πιέις 5 ποτά δεν πάει να πεί πως δεν υπάρχ3ει κρίση ...

Δημοσ.
Αυτές οι μ...κιες ακούγονται και μας έχουν ρουφήξει το αίμα...

Επειδή εσύ έχεις 50 ευρό να πλας να πιέις 5 ποτά δεν πάει να πεί πως δεν υπάρχ3ει κρίση ...

50 ευρω για 5 ποτα δεν δινω ουτε στο λονδινο αρχηγε

Δημοσ.
50 ευρω για 5 ποτα δεν δινω ουτε στο λονδινο αρχηγε

δΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΚΆΝΕΙς ΕΣΎ , εγώ θέλω να αφείνω και ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡΡΡΡ....

Δημοσ.

Η εκθεση θεσσαλονικης καθε χρονο παει και χειροτερα.

Λιγο πιο περα γινεται πραγματικα καλη εκθεση σε ενα μηνα.

Cebit Asia 2010.

Δημοσ.
Η εκθεση θεσσαλονικης καθε χρονο παει και χειροτερα.

Λιγο πιο περα γινεται πραγματικα καλη εκθεση σε ενα μηνα.

Cebit Asia 2010.

Ρε πας καλά ? Τι σχέση έχουν αυτά που λές ? Διαφήμιση κάνεις ?

Δημοσ.
Ρε πας καλά ? Τι σχέση έχουν αυτά που λές ? Διαφήμιση κάνεις ?

Ξυπνα ελληναρα.

Εχεις πιασει πατο και εχεις γινει ο τελευταιος λαος του κοσμου που δεν παραγει τιποτα.

Εννοειται οτι μας εχουν περασει οι Τουρκοι εδω και πολλα χρονια.

Δημοσ.
Ξυπνα ελληναρα.

Εχεις πιασει πατο και εχεις γινει ο τελευταιος λαος του κοσμου που δεν παραγει τιποτα.

Εννοειται οτι μας εχουν περασει οι Τουρκοι εδω και πολλα χρονια.

Ξύπνα ρουσφετολόγεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή την καραμέλα ΄πιπίλα την μόνος σου...

Ας μην κλέβαν το δημόσιο , ας μην γινόταν της πουτ... με τα ρουσφέτια και μία χαρά θα ήταν η οικονομία μας...

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί την ΔΕΘ για τις πολιτικές τους σκοπιμότητες δεν σημαίνει οτι δεν είναι εμπορική έκθεση.

Όταν μια οικονομία αντιμετωπίζει κρίση, οι εμπορικές τις δραστηριότητες αυξάνονται δεν καταργούνται.

Το να συγκρίνει κάποιος την Cebit με την ΔΕΘ είναι τόσο ηλίθιο όσο να συγκρίνει την Gamescom με την Agrotica ξερωγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...