Προς το περιεχόμενο

ποια κριση ρε παιδια????

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι οι απομιμήσεις έχουν γίνει αρκετά πειστικές τα τελευταία χρόνια και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις. Όχι δεν έχουν τόσα λεφτά οι περισσότεροι αλλά για να λείπουν λεφτά από τους περισσότερους κάπου τα δώσαν τόσα χρόνια.

σιγουρα οχι σε burberry προιοντα

γτ σορρυ κιολας αλλα ο ελληνας δν εχει την φινετσα του ιταλου τωρα

κακα τα ψεμματα

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεγάλη κρίση. τα σκατομπουζούκια είναι όλα τίγκα και τα iphone4 εχουνε εξαντληθεί.

"Oli Ren Oli Ren μην μας πάρεις τα cayene."

Δημοσ.

Για να τελειώνει το παραμυθάκι.

Υπάρχει κρίση? Ή μάλλον επειδή δεν αρέσει σε πολλούς αυτή η λέξη, επειδή μάλλον την χρησιμοποιούν στην τηλεόραση? Υπάρχει έλλιψη δουλειάς, υπάρχει ανεργία. Κλείνουν οι επιχειρήσεις ή μία μετά την άλλη? Λιγοστεύουν οι θέσεις εργασίας?

Είμαι φοιτητής και βλέπω τους δικούς μου να αδυνατούν να με βοηθήσουν, και να μου προσφέρουν όλο και λιγότερα. Είμαι πλέον σε δίλημα για το να προσπαθήσω να βρω μια δουλειά και ταυτόχρονα να μείνω πίσω στα μαθήματα. Και όσο πιο πίσω μένω, τόσο θα αναβάλεται η στρατιωτική υποχρέωση για την μαμα πατρίδα, και τόσο θα καθυστερώ να μπω στην αγορά εργασίας.

Βλέπω τον πατέρα να είναι χωρίς δουλειά τους τελευταίους μήνες. Βλέπω την αδερφή μου να απολύεται από την ιδιωτική επιχείρηση λόγω περικοπών. Αλήθεια και το αφεντικό της λόγω τηλεόρασης την απέλυσε?

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά δεν έχει νόημα, πιστεύω οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.

Δεν ανέχομαι να με παρουσιάζεις ως κυρα κατίνα που κλαίγομαι στα φόρουμ για κάτι που πιστεύεις ότι μου πέρασε η τηλεόραση, την στιγμή πουδεν έχω 2η βερμούδα να αλλάξω. Το ότι εσύ δεν έχεις επηρεαστεί από όλο το πανηγύρι δεν μου λέει κάτι. Απλά απόλαυσέ το και άσε εμάς τους υπόλοιπους στα δύσκολα.

Σε παρακαλώ πολύ συγκρατήσου, πριν πετάξεις άλλα τούβλα.

Δημοσ.
Για να τελειώνει το παραμυθάκι.

Υπάρχει κρίση? Ή μάλλον επειδή δεν αρέσει σε πολλούς αυτή η λέξη, επειδή μάλλον την χρησιμοποιούν στην τηλεόραση? Υπάρχει έλλιψη δουλειάς, υπάρχει ανεργία. Κλείνουν οι επιχειρήσεις ή μία μετά την άλλη? Λιγοστεύουν οι θέσεις εργασίας?

Είμαι φοιτητής και βλέπω τους δικούς μου να αδυνατούν να με βοηθήσουν, και να μου προσφέρουν όλο και λιγότερα. Είμαι πλέον σε δίλημα για το να προσπαθήσω να βρω μια δουλειά και ταυτόχρονα να μείνω πίσω στα μαθήματα. Και όσο πιο πίσω μένω, τόσο θα αναβάλεται η στρατιωτική υποχρέωση για την μαμα πατρίδα, και τόσο θα καθυστερώ να μπω στην αγορά εργασίας.

Βλέπω τον πατέρα να είναι χωρίς δουλειά τους τελευταίους μήνες. Βλέπω την αδερφή μου να απολύεται από την ιδιωτική επιχείρηση λόγω περικοπών. Αλήθεια και το αφεντικό της λόγω τηλεόρασης την απέλυσε?

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά δεν έχει νόημα, πιστεύω οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.

Δεν ανέχομαι να με παρουσιάζεις ως κυρα κατίνα που κλαίγομαι στα φόρουμ για κάτι που πιστεύεις ότι μου πέρασε η τηλεόραση, την στιγμή πουδεν έχω 2η βερμούδα να αλλάξω. Το ότι εσύ δεν έχεις επηρεαστεί από όλο το πανηγύρι δεν μου λέει κάτι. Απλά απόλαυσέ το και άσε εμάς τους υπόλοιπους στα δύσκολα.

Σε παρακαλώ πολύ συγκρατήσου, πριν πετάξεις άλλα τούβλα.

Σε παρόμοια αν όχι ίδια θέση βρίσκομαι κι εγώ.Συμπάσχω. Κερδίζεις κάτι όμως με το να γκρινιάζεις(γενικά μιλάω) και να είσαι συνεχώς σε αρνητική διάθεση; Εγώ αποφάσισα να αποφεύγω τα αρνητικά ερεθίσματα και να προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο. Γιατί αν είναι δύσκολα τώρα εδώ, όταν θα ξαναζητήσουν τα δανεικά πίσω θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και αυτό είναι καθαρή λογική. Δεν ξέρω αν με πιάνεις, δεν είπα πως φταίει η τηλεόραση 100% αλλά η σημασία που δίνουν στη καταστροφολογία οι περισσότεροι και επιδεινώνουν τη κατάσταση επειδή υπάρχει όπως είπες έλλειψη παιδείας που συνεπάγεται έλλειψη κριτικής σκέψης.:-)

Δημοσ.
Σε παρόμοια αν όχι ίδια θέση βρίσκομαι κι εγώ.Συμπάσχω. Κερδίζεις κάτι όμως με το να γκρινιάζεις(γενικά μιλάω) και να είσαι συνεχώς σε αρνητική διάθεση; Εγώ αποφάσισα να αποφεύγω τα αρνητικά ερεθίσματα και να προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο. Γιατί αν είναι δύσκολα τώρα εδώ, όταν θα ξαναζητήσουν τα δανεικά πίσω θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και αυτό είναι καθαρή λογική. Δεν ξέρω αν με πιάνεις, δεν είπα πως φταίει η τηλεόραση 100% αλλά η σημασία που δίνουν στη καταστροφολογία οι περισσότεροι και επιδεινώνουν τη κατάσταση επειδή υπάρχει όπως είπες έλλειψη παιδείας που συνεπάγεται έλλειψη κριτικής σκέψης.:-)

Ρε συ death lord, δεν γκρινιάζω, ούτε μιζεριάζω αν με γνωρίσεις θα δεις ότι είμαι και γαμώ τα παλικάρια :P Δεν ζητάω και πολλά. Ούτε iphone 4, ούτε μπουζούκια, ούτε κλαμπάκια,ούτε iPod, ούτε ιPipa. Και τα λίγα που έχω μου αρκούνε αυτή τη στιγμή.

Δεν με απασχολεί ούτε τι λέει η τηλεόραση, την έχω κλείσει εδώ και χρόνια άλλωστε, ούτε η κριτική σκέψη των γύρω μου. Αυτό που βλέπω και ζω γύρω μου περιγράφω και ταυτόχρονα με εκνευρίζει που πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν. Είτε γιατί αυτοί συνεχίζουν να οδηγούν το rx8, είτε γιατί ήδη αγόρασαν το iXXX, είτε γιατί όλοι οι φίλοι τους φοράνε prada, είτε γιατί όλοι στην περιοχή τους φοράνε ακριβά μπιζού, είτε γιατί έκαναν διακοπές στην Κούβα ενώ εγώ έλιωσα στην Άρτα επι δύο μήνες, είτε είτε είτε...

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα που πλήττονται κυριολεκτικά από τη κρίση, όπως ο φίλος από πάνω αλλά αποτελούν, είτε το θέλουμε είτε όχι μειοψηφία του πληθυσμού. Και σε περιόδους ευημερίας υπάρχουν απολύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τώρα δεν είναι πιο εντατικές. Από την άλλη υπάρχει ο υπόλοιπος πληθυσμός που του έκοψαν τη κάρτα και του μείωσαν το μισθό. Ως αποτέλεσμα δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει τη τελευταία κολεξιόν της α' μάρκας σήμερα. Δεν πειράζει, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους, άλλο που έχουν κακομάθει οι περισσότεροι. Το αν είσαι πλούσιος φαίνεται από το εισόδημα και όχι από το τι αγοράζεις κλπ κλπ.

Δημοσ.
μεγάλη κρίση. τα σκατομπουζούκια είναι όλα τίγκα και τα iphone4 εχουνε εξαντληθεί.

"Oli Ren Oli Ren μην μας πάρεις τα cayene."

Επειδη υπαρχουν λιγοι πλουσιοι στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι ειναι ετσι. Τα εξοδα μου εχουν ανεβει κατακορυφα χωρις να κανω τιποτα καινουργιο. Βενζινη, φαγητο (υλικα), εξοδα σπιτιου κτλ.

Πραγματικα μην παιρνεις παραδειγμα αυτους και αυτες που ειναι στα μπουζουκια. Εκει μεσα θα δεις κοσμο που ξοδευει 500 ευρω σε 2 ωρες για πλακα και αυτους που δουλευουν 5-6 μερες γι αυτην την μοναδικη μερα επιδειξης. Οι δε κυριες και δεσποινιδες νομιζω, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, ξερουμε γιατι βρισκονται εκει μεσα.

Δημοσ.
Oποιος λεει οτι δεν υπαρχει κριση μαλλον ειναι στον κοσμο του (και αφου δεν εχει πεισθει με τοσα που διαβαζει , σιγα μην πεισθει με παραδειγματα , τα οποια θα τα θεωρει εξαιρεσεις ) η απλως αυτον δεν τον αγγιξε.Δεν ειναι κακο αρκει να μην επιμενει οτι αυτος ειναι και ο κοσμος των υπολοιπων.

Οταν λοιπον με το καλο χειμωνιασει ,και αρχισουν οι δυσκολιες για πολλους , μισθωτους , ελ.επαγγελματιες , συναξιουχους ,κανενα προβλημα αν επιμενει οτι η κριση ειναι στην φαντασια μας επειδη..τα μπουζουκια ειναι γεματα.Απλως δεν νομιζω να πεισει πολλους..:P

Ειχε γινει η προβλεψη .Μερικοι δεν θελουν να δουν , με τιποτα ομως..

Δημοσ.

λολ! τα μπουζουκια ΔΕΝ ειναι γεματα.

εχω φιλους που πηγαινουν και μου λενε οτι δν γεμιζουν τα μαγαζια και βγαζουν διαφορες προσφορες

Δημοσ.

Να το θεμα μας

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=197981

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=321945&dt=24/03/2010

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=2520737

Οποιος δεν θελει να δει παρ'εξω ας δει τον κολλητο του που αγορασε νεο κινητο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...