Προς το περιεχόμενο

ποια κριση ρε παιδια????

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παλιά όμως το "πιτόγυρο" που λέει κι ο πρασάς είχε 1 ευρώ. Τώρα βρές μου με κάτω από 2€, ακόμα και Αθήνα.

δε μιλαω για τοσο παλια, μιλαω για 5-6 μηνες πριν!

αμα το παρουμε ετσι τοτε καποτε το πιτογυρο ειχε 120 δραχμες.....

1 ευρω ειναι ακριβα 340 δραχμες

Δημοσ.

Πάντως η κατάσταση έχει γ****θεί έχουν μικρύνει οι μερίδες σε σκανδιναβικά επίπεδα, έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα και οι τιμές πήραν ανιούσα. Έγινε και η θεσσαλονίκη ασύμφορη για να τρως σαβούρα. Ούτε σατομπριαν να ήταν έλεος.

Δημοσ.
Πάντως η κατάσταση έχει γ****θεί έχουν μικρύνει οι μερίδες σε σκανδιναβικά επίπεδα, έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα και οι τιμές πήραν ανιούσα. Έγινε και η θεσσαλονίκη ασύμφορη για να τρως σαβούρα. Ούτε σατομπριαν να ήταν έλεος.

υπερβολές. :X

Υπάρχει φθηνό και καλό φαγητό στη Θεσσαλονίκη. Αργό ή γρήγορο.

• Super Moderators
Δημοσ.

το άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν μειωθεί αρκετά οι χρόνοι παράδοσης...νέκρα

Δημοσ.

Ντάξ το μπουρμπουάρ είναι πλέον πολυτέλεια έτσι; Και πάλι εξαρτάται τι εννοεί κανείς φθηνό. Σε κάποια συγκεκριμένα που πήγαινα στη Θεσσαλονίκη κάποτε ήταν μια χαρά. Πλέον νιώθω πως με κλέβουν. Βαριέμαι να ψάχνω πάλι καινούρια, προτιμώ να μαγειρεύω μόνος μου.

Δημοσ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν 7.500 αυτοκίνητα μάρκας Porsche! Μάλιστα, το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως το 60% περίπου των πολυτελών αυτοκινήτων κυκλοφορούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ένα ποσοστό της τάξης του 15% κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα και ένα 30% σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι πως η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα σε αγορές των εν λόγω γερμανικών αυτοκινήτων. Ένδειξη πλουτισμού; Ίσως αλλά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως οι πωλήσεις της Porsche στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατακόρυφα από το 2003 ενώ η καλύτερη σεζόν σημειώθηκε το 2007 όταν «έφυγαν» από τις αντιπροσωπείες 559 Porsche.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τι ποσοστό αναλογεί σε μοντέλα Cayenne αλλά το «Ποτέ δεν θα μας πάρεις τα Cayenne Όλι Ρεν» μάλλον θα ισχύσει. Την ίδια ώρα, οι αναλυτές εκτιμούν πως οι πωλήσεις των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα δεν θα ξεπεράσουν τις 130 για το έτος 2010. Λιτότητα…

πηγή:stifora.gr

Δημοσ.

Για να δούμε πόσο μπορεί κάποιος να πάρει μια bmw z4 σήμερα ...

http://www.autopark.gr/SearchResults.aspx?BrandId=10&ModelId=145

Τι smart τι z4 στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.

Τι θέλω να πω .Πλέον η αγορά αυτοκινήτου είναι παράλογη. Λόγω των μέτρων της κυβερνησης (κάυσιμα , τέλη) τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού έχουν πάρει τον κατήφορο στις μάντρες. Μπορεί κάποιος να αγοράσει καλό αυτοκίνητο με αστεία λεφτά σε σχέση με την αρχική του αξία. Η z4 είναι τυχαίο παραδειγμα. Υπάρχουν τρελές ευκαιρίες αυτή την στιγμή ( το παράδειγμα δεν είναι πολύ καλό λόγω παλαιότητας των αυτοκινήτων )

Επομένως και εγώ μπορώ να πάρω καλό τουτού αυτή την στιγμή... Απλά θα το κινώ κάθε ΣΚ και θα αποταμιεύω για το service :lol::lol:

Δεν πάω κόντρα στο απο πάνω post(μιλάει για καινούργια) απλά έτσι αντιλαμβάνομαι την αγορά αυτοκινήτου με την κρίση.

Δημοσ.

It makes me wonder...

Για την αγορά αυτοκινήτου νέου/παλιού πρέπει να σου εγκρίνει το δάνειο η τράπεζα.

Με τι κριτήρια όμως;

Δημοσ.

Τι αυτοκίνητα, ρε παιδιά; Εδώ έχουμε κρίση. Καθίστε σπίτια, φάτε κουτόχορτο,μιζεριάστε κ γκρινιάστε στο διπλανό σας και συμπεριφερθείτε παράλογα επειδή το λέω εγώ.

Με αγάπη,

Τηλεόραση.

Δημοσ.
Για να δούμε πόσο μπορεί κάποιος να πάρει μια bmw z4 σήμερα ...

http://www.autopark.gr/SearchResults.aspx?BrandId=10&ModelId=145

Τι smart τι z4 στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.

Τι θέλω να πω .Πλέον η αγορά αυτοκινήτου είναι παράλογη. Λόγω των μέτρων της κυβερνησης (κάυσιμα , τέλη) τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού έχουν πάρει τον κατήφορο στις μάντρες. Μπορεί κάποιος να αγοράσει καλό αυτοκίνητο με αστεία λεφτά σε σχέση με την αρχική του αξία. Η z4 είναι τυχαίο παραδειγμα. Υπάρχουν τρελές ευκαιρίες αυτή την στιγμή ( το παράδειγμα δεν είναι πολύ καλό λόγω παλαιότητας των αυτοκινήτων )

Επομένως και εγώ μπορώ να πάρω καλό τουτού αυτή την στιγμή... Απλά θα το κινώ κάθε ΣΚ και θα αποταμιεύω για το service :lol::lol:

Δεν πάω κόντρα στο απο πάνω post(μιλάει για καινούργια) απλά έτσι αντιλαμβάνομαι την αγορά αυτοκινήτου με την κρίση.

Δεν φταίει η κρίση, ο κάθε ηλίθιος που ενώ χρειαζόταν τεράστιο δάνειο για να αποκτήσει το αυτοκίνητο και 3 καταναλωτικά δάνεια κάθε φορά που χρειαζόταν service φταίει. Ήρθε η κρίση και τους έστρωσε όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...