Προς το περιεχόμενο

Hiphone VS iphone

Cool-processor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενω το iphone κατασκευαζεται στην California μεσα στην Αμερικη;

Κινα κατασκευαζεται και το iphone μεσα στις συγχρονες φυλακες της Foxconn.

MADE IN CHINA ειναι και τα δυο.

Ε τοτε αφου ειναι ετσι τα πραγματα παρε το Hiphone εσυ...

Δημοσ.
Ε τοτε αφου ειναι ετσι τα πραγματα παρε το Hiphone εσυ...

Fanboy μην ταραζεσαι. Δεν σχολιασα την υπερτατη ανωτεροτητα του iphone. Σχολιασα κατι πολυ συγκεκριμενο, την χωρα κατασκευης των δυο "αντιπαλων".

Εγω για την ωρα θα παραμεινω στο ταπεινο και φτηνο SE 959, δεν μου λειπουν εκατοστα για να τα συμπληρωσω με iphone, imac, ipad, ipod.

i στα κοματια πια με τον οπαδισμο σας.

Δημοσ.
Fanboy μην ταραζεσαι. Δεν σχολιασα την υπερτατη ανωτεροτητα του iphone. Σχολιασα κατι πολυ συγκεκριμενο, την χωρα κατασκευης των δυο "αντιπαλων".

Εγω για την ωρα θα παραμεινω στο ταπεινο και φτηνο SE 959, δεν μου λειπουν εκατοστα για να τα συμπληρωσω με iphone, imac, ipad, ipod.

i στα κοματια πια με τον οπαδισμο σας.

Ωραια απαντηση αλλα θα στο χαλασω γτ ουτε fanboy ειμαι ουτε για να σε πικαρω εγραψα...Απλα κατεληξα στο οτι κανεις συγκριση γτ δεν εβγαλα καποιο ιδιαιτερο νοημα στο συλλογισμο σου οτι και τα 2 ειναι απο κινα..τωρα θα μου πεις γιατι? Επρεπε να αχοληθω με το μηνυμα σου?? Οχι απλα με το καρπουζακι που ετρωγα εκεινη την ωρα μπηκα να χαζεψω στο insomnia λιγο..Σορρυ ε??

Υ.Σ. Την αλλη φορα μην κρινεις απ το αβαταρ του αλλου για να του την πεις...Φιλικα ;)

Δημοσ.
Ωραια απαντηση αλλα θα στο χαλασω γτ ουτε fanboy ειμαι ουτε για να σε πικαρω εγραψα...Απλα κατεληξα στο οτι κανεις συγκριση γτ δεν εβγαλα καποιο ιδιαιτερο νοημα στο συλλογισμο σου οτι και τα 2 ειναι απο κινα..τωρα θα μου πεις γιατι? Επρεπε να αχοληθω με το μηνυμα σου?? Οχι απλα με το καρπουζακι που ετρωγα εκεινη την ωρα μπηκα να χαζεψω στο insomnia λιγο..Σορρυ ε??

Υ.Σ. Την αλλη φορα μην κρινεις απ το αβαταρ του αλλου για να του την πεις...Φιλικα ;)

Καλα εαν δεν εισαι βαμενο fanboy τα περνω πισω. Εχει φτασει η κατασταση με τους οπαδους σε τεχνολογικα φορουμ τραγικη, δεν τολμας να πεις κατι στην πεφτουν ολοι μαζι παρεα. Σε λιγο θα βγαινουν μαζι εξω και θα δερνουν κυριολεκτικα οποιον εχει διαφορετικο τηλεφωνο απο το υπερτατο.

Εαν το διαβασεις προσεκτικα προεκυψε θεμα με την χωρα κατασκευης του μαιμου τηλεφωνου, σχολιασα οτι και το υπερτατο ειναι κατασκευασμενο στην ιδια χωρα.

Τιποτε περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Να παει να @@ το υπερτατο, το καρπουζακι ειναι καλυτερο. :)

Πιθανοτατα θα φαω ban/warning επειδη τολμησα να αμφισβητησω το υπερτατο, παρατηρησε το.

Δημοσ.
Καλα εαν δεν εισαι βαμενο fanboy τα περνω πισω. Εχει φτασει η κατασταση με τους οπαδους σε τεχνολογικα φορουμ τραγικη, δεν τολμας να πεις κατι στην πεφτουν ολοι μαζι παρεα. Σε λιγο θα βγαινουν μαζι εξω και θα δερνουν κυριολεκτικα οποιον εχει διαφορετικο τηλεφωνο απο το υπερτατο.

Εαν το διαβασεις προσεκτικα προεκυψε θεμα με την χωρα κατασκευης του μαιμου τηλεφωνου, σχολιασα οτι και το υπερτατο ειναι κατασκευασμενο στην ιδια χωρα.

Τιποτε περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Να παει να @@ το υπερτατο, το καρπουζακι ειναι καλυτερο. :)

Πιθανοτατα θα φαω ban/warning επειδη τολμησα να αμφισβητησω το υπερτατο, παρατηρησε το.

Δοκιμασε να το βαλεις αβαταρ και συ να εισαι υπερανω καθε υποψιας... (Τι νομιζεις Ericsson εχω και γω απλα ετσι δεν τρωω ban..) :lol:

Δημοσ.
Ενω το iphone κατασκευαζεται στην California μεσα στην Αμερικη;

Κινα κατασκευαζεται και το iphone μεσα στις συγχρονες φυλακες της Foxconn.

MADE IN CHINA ειναι και τα δυο.

Το iphone σχεδιαζεται στην california και απλα συναρμολογειται στην κινα. Αντιθετα το αλλο και σχεδιαζεται και συναρμολογειται στην κινα.. Big difference!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...