v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μακριά από το 000webhost για το καλό των νεύρων σας. Το γιατί το γράφει στο google.Επίσης το comez e.c o m (όπως και πολλά άλλα sites) είναι το ίδιο το 000webhost @dimsag Από το #5 post σου εχω γράψει να πας στο freehostia.com Παρέχει δωρεάν ένα πολύ καλό πακέτο. ενδιαφέρον αυτό γιατί εδώ που τα λέμε είχα πρόβλημα με αυτούς,συγκεκριμένα όχι με το 000webhost που το είχα δοκιμάσει επί ένα μήνα και ήταν πολύ γρήγορο αλλά με το δικό τους που είναι με πληρωμή ,το hosting24 νομίζω. αλλά δεν έγραψα τίποτα σχετικά γιατί δεν ήθελα να το πάρει κάποιος στραβά. τι συνέβη;,απλά πλήρωσα με paypal ένα silver hosting για τρεις μήνες και την ίδια μέρα ζήτησα αν γινόνταν να ακυρώσουν το domain που κατοχύρωσα σε αυτούς για να βάλω εκεί άλλο domain αφού μετά ανακάλυψα ότι μπορούσα να κάνω hosting μόνο ένα domain. το αποτέλεσμα,μου τα ακύρωσαν όλα και δεν επέστρεψαν τα λεφτά. ούτε καμμιά απάντηση στα email που τους έστειλα,πάνε 30 μέρες τώρα. μέσω paypal δε βρήκα άκρη.
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ωραία ScarletK, άρα μπορείς να με βοηθήσεις.. Εμένα μου λέει ότι πρέπει να αλλάξω το dns με κάποια άλλα που μου δείνει! πώς το αλλάζω; Δεν με αφήνει... Πως χρησιμοποιώ το δοκιμαστικό domain; Κρίμα πάντως, γιατί με το 000webhost είχα βολευτεί...
ScarletK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τα dns αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να μπουν στο control panel του site που αγόρασες το domain name σου.Στην δική μου περίπτωση ήταν το papaki.gr.Μπήκα στο site και πάτησα επεξεργασία σε μια από τις επιλογές που είχε στο control panel μου.Δεν έχω ιδέα αν έχει δουλέψει ακόμα πάντως τις δέχτηκε τις διευθύνσεις.Δοκίμασες το site της freehostia να δεις αν ανοίγει;Μέσα στα mail που σου στέλνει το αναφέρει πιο είναι το δοκιμαστικό.Απλά δεν ξέρω μήπως παίζει το δοκιμαστικό να σηκώθηκε σε εμένα αμέσως επειδή το domain name μου δεν είναι ενεργοποιημένο ακόμα. Χμμ τώρα που βλέπω το mail, είναι το μήνυμα που μου έστειλε μόλις τελείωσε την εγκατάσταση του joomla.Και μέσα αναφέρει : Joomla 1.5.20 URL: http://asdada.gr To start working on your script-based website before the domain name goes online, you should use the following temporary URL: http://adasdas.freehostia.com. Πάντως όντως μόνο όταν ανοίγω το xampp βλέπω το μήνυμα It works! στο site σου,αλλιώς "αδυναμία σύνδεσης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.