bobosss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ούτε εγώ το βλέπω, βλέπω ένα moajor security issue, το control panel του XAMPP! :-p Το δίκό σου xampp βλέπεις μην αγχώνεσαι.
actorius Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ πάλι γιατί βλέπω μόνο αυτό; (Opera 10.60)
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 χαχα!!! Ωραια... Για εμενα το φτιαχνω μαλλον αφου ΜΟΝΟ εγω μπορω να το δω..... Συντομα θα το ανεβάσω με δικό μου domain, οπότε ελπίζω να λυθούνε τα όποια προβλήματα! Μια απορία που εκρεμεί ακόμα.. Με ποιον τρόπο μπορώ να μειώσω το μέγεθος του site; Να φορτώνει πιο γρήγορα.. Είναι αρκετά βαρύ το background... 1,15Mb
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 οτι image / φωτογραφια βαζεις, να την περνας πρωτα απο το photoshop και να την σωζεις optimized -save for web- και απο 1,5mb μπορει ναπεσει και στα 100kb
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Δεν το είχα σκεφτει... Από 1,15Μb έπεσε στα 394Kb! Μείωσα λίγο την ανάλυση βέβαια αλλα δεν φαίνεται τραγική η διαφορά!
Praetorianos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ούτε εγώ μπορώ να το δω πάντως. Καθόλου.
derasto Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 χαχα!!! Ωραια... Για εμενα το φτιαχνω μαλλον αφου ΜΟΝΟ εγω μπορω να το δω..... Συντομα θα το ανεβάσω με δικό μου domain, οπότε ελπίζω να λυθούνε τα όποια προβλήματα! Μια απορία που εκρεμεί ακόμα.. Με ποιον τρόπο μπορώ να μειώσω το μέγεθος του site; Να φορτώνει πιο γρήγορα.. Είναι αρκετά βαρύ το background... 1,15Mb Δεν εισαι μονος,την βλεπω και γω
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο free hoster ώστε να ανεβάσω την σελίδα προσωρινά; Γιατί μάλλον το comeze.com είναι μούφα, ή έχω κάνει κάποια πατάτα στο ανέβασμα.. ---------- Προσθήκη στις 13:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ---------- Μια ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μετακινούμαι στις σελίδες αλλα να ΜΗΝ φορτώνει ξανά και ξανά το background;;;; Δηλαδή να φορτώνει μόνο το περιεχόμενο! Μήπως έτσι ελαφρύνει, ή δεν έχει σχέση.. Γενικά θα με ενδιέφερε, κι ας μην ελαφρύνει.. είναι λίγο σπαστικό σε κάθε σελίδα που πατάς να πας να φορτώνει πάλι το ίδιο background καθώς και κάποια ίδια tabs! Με στήσιμο σε Flash γίνεται... Αλλά θα προτιμούσα κάποιον ευκολότερο τρόπο! (κάπως όπως το facebook... )
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Δεν το είχα σκεφτει... Από 1,15Μb έπεσε στα 394Kb! Μείωσα λίγο την ανάλυση βέβαια αλλα δεν φαίνεται τραγική η διαφορά! μπορεις να το ριξεις και περισσοτερο. γενικα το optimization πρεπει να γινεται στις φωτογραφιες
v5net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο free hoster ώστε να ανεβάσω την σελίδα προσωρινά;Γιατί μάλλον το comeze.com είναι μούφα, ή έχω κάνει κάποια πατάτα στο ανέβασμα.. http://www.000webhost.com καλύτερο και από πληρωμένο. μπες και βάλτο,σε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμος και γω δεν έμπαινα αλλά μετά από 3-4 προσπάθειες μπήκε,μου αρέσει η σελίδα. ελάχιστα το είδα βέβαια γιατί βγήκα και από κει και μετά όσο και να προσπάθησα δεν ξαναμπαίνει...
bobosss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγώ πάλι γιατί βλέπω μόνο αυτό; (Opera 10.60) Γιατί το παλικάρι έχει βάλει το domain αυτο να κάνει redirect στο 127.0.0.1 η αλλιως στο localhost του. Αυτός απο μέσα το βλέπει κανονικά γιατι στην port 80 του στο localhost τρέχει το site του. Απ έξω τώρα. Όλοι εμείς δηλαδή κάνουμε redirect στον αυτό μας μπαίνοντας στο domain του. Όσοι απο μάς έχουν υπηρεσίες να τρέχει στην port 80 όπως το xampp η τον IIS που είπαν κάποιοι παραπάνω βλέπουμε αυτό. Όσοι δεν έχουν κάτι να τρέχει στην port 80 πέρνουν 404. Αυτά ...
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 http://www.000webhost.comκαλύτερο και από πληρωμένο. μπες και βάλτο,σε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμος και γω δεν έμπαινα αλλά μετά από 3-4 προσπάθειες μπήκε,μου αρέσει η σελίδα. ελάχιστα το είδα βέβαια γιατί βγήκα και από κει και μετά όσο και να προσπάθησα δεν ξαναμπαίνει... Μακριά από το 000webhost για το καλό των νεύρων σας. Το γιατί το γράφει στο google. Επίσης το comez e.c o m (όπως και πολλά άλλα sites) είναι το ίδιο το 000webhost @dimsag Από το #5 post σου εχω γράψει να πας στο freehostia.com Παρέχει δωρεάν ένα πολύ καλό πακέτο.
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Επειδή δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λέει ο bobosss (μιας και είμαι άσχετος) και επίσης δεν ξέρω από που να τα αλλάξω αυτά παρακαλώ δείξτε επιείκεια.... Αυτά τα αλλάζω από το λογαριασμό μου στο 000webhost ή ειναι ρυθμίσεις που γίνονται στον editor που χρησιμοποιώ κατα το ανέβασμα; την port εννοώ.. Από Web Page Maker που το ανέβασα σαν default είχε την 21 και την άφησα ως είχε. Όσο για το freehostia.com έκανα λογαρισμό και περιμένω 12-24 ώρες για να ενεργοποιηθεί... Αν και με έχει μπερδέψει λίγο.... (χαχα.. Δεν είμαι τόοοοοσο χαζός όσο φαίνεται) Μου λέει: Please change the DNS of your domain to the following and allow 24-48 hours for the DNS update: dns1.freehostia.com dns2.freehostia.com Δεν ξέρω πως, αλλά θα το παλέψω....
ScarletK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Κι εγώ σήμερα έκανα το chocolate πακέτο και ανέβηκε αμέσως.Μάλιστα επειδή το domain μου δεν έχει κατοχυρωθεί ακόμα(έγκριση eett) άρχισα να δουλεύω απευθείας στο δοκιμαστικό domain του freehostia(τύπου name.freehostia.com).Κατά τα άλλα κι εγώ ζαλισμένος σαν κι εσένα είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.