dimsag Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Γειά σας... Φτιάχνω ένα site και θα ήθελα γνώμες! Οτιδήποτε... http://www.livadirooms.comeze.com/ Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν πληρώνομαι γι'αυτό! (Βγάζω υποχρέωση στην κοπελιά μου, της οποίας ανοίκει και το εν λόγω site) 1)Μήπως είναι πολύ βαρύ; 2)Σας ενοχλεί κάτι; 3)Θέλετε κάτι παραπάνω/λιγότερο; Δεν είναι τελειωμένο!!!! Το μόνο που λειτουργεί από τα tabs είναι το "gallery" και από αυτό μόνο τα 'studios". Επίσης οι εικόνες είναι για αλλαγή! Αυτά...
antonisid Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση ξαναδώσε link
dimsag Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 http://www.livadirooms.comeze.com/ Εμένα σε Opera, Firefox και I.E. λειτουργεί κανονικά...
isay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σε γενικές γραμμές το site είναι μια χαρά και ξέρω αρκετούς «επαγγελματίες» (ο θεός να τους κάνει) του χώρου που δεν θα έφτιαχναν κάτι τόσο καλό. Μερικά «μερεμετάκια»: Το background είναι καλό αλλά μεγάλο και βαρύ. Μίκρυνε το ή απλοποίησε το. Φτιάξε τον τίτλο σε κάθε σελίδα (μην βγει στον αερα Untitled). Διαφορετικό και περιγραφικό για κάθε σελίδα. Φτιάξε το charset (αυτό είναι σχετικά σοβαρό). Βάλε ISO-8859-7 ή utf-8. Κακό charset θα σου δημιουργήσει μπόλικα προβλήματα. Τον μετρητή της webhost βάλε τον ΠΡΙΝ το < /body > (τώρα είναι στο τέλος) Τα links στον πάτο ρύθμισε τα να ανοίγουν σε νέο παράθυρο. Κάποια ακόμα μικρής σημασίας. Το fixed width της σελίδας δεν είναι ότι πιο χρήσιμο. Αγοράστε ένα domain. Είναι πολύ πιο σοβαρό και η απόσβεση είναι σίγουρη. Τέλος για το hosting φύγε από το webhost (το comeze.com είναι του webhost). Άνοιξε ένα δωρεάν λογαριασμό στο freehostia.com όπου μπορείς να χρησιμοποιείς και το domain. φύγε απο webhost agoraste ena doamin
dimsag Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ για τα σχόλια.. Αλλά έχω μερικές απορίες! 1. Τι είναι το charset ? (ίσως αφελής ερώτηση, αλλά έιμαι παντελός άσχετος σε αρκετά θέματα μιας και τώρα αρχίζω να μαθαίνω....) 2. Όταν λές "μετρητή της hebhost", τί είναι αυτό; πώς το αλλάζω; 3. Με ποιόν τρόπο μπορώ να μειώσω το μέγεθος του background; Το έχω στα 72 dpi και δεν μπορώ να βάλω μια επαναλαμβανόμενη εικόνα.. Ξέρω οτι είναι αρκετά βαρύ το site γενικά αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι (μάλλον δεν ξέρω) ώστε να μειώσω τα μεγέθη γενικά! έχω πολλές rollover .png's! Χρησιμοποιώ τα έτοιμα rollover (από την εντολή του Web Page Maker)! Μήπως αν τα κάνω σε flash θα είναι πιο ελαφρυά? Επίσης σκέφτομαι να αφήσω την εικόνα πίσω σταθερή (τις περισσότερες φορές ένα ορθωγίο χωρίς ορθές γωνίες.. ) και να κάνω μόνο το κείμενο να γίνεται bold! 4. Το webhost μου το πρότινε ένας από εδώ σαν προσωρινή λύση για να ανεβάσω το site προς αξιολόγηση. Εννοείται οτι θα αγοράσω ένα domain μόλις τελειώσει το βασικό στήσιμο του site. Αυτά.. Αν θές μπορείς να μην απαντήσεις σε όλα αν βαριέσαι.. :lol:
antonisid Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ρε παιδες εγω γιατι δε μπορω να μπω με κανεναν browser?
dimsag Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Χμμμ... Μήπως έχεις αργή σύνδεση ή σου βγάζει error; Γιατί όπως βλέπεις συζητάμε περί μεγέθη σελίδων εδώ! Περίμενε να το τσεκάρω! .................................................................................. Μάλλον λειτουργεί σωστά... file://localhost/C:/Users/dimitris/Desktop/livadi%20FINAL/TMPt5vmxj.htm Δεν ξέρω αν μπορείς να το δείς αυτο.. Απλά πετάει κάποια errors σε ΙΕ 6,7 Κατα τα άλλα σε λειτουργεί κανονικά σε: Internet Explorer for Macintosh 5.2 Firefox 1.5 Netscape 8.0 Opera 8.0, 9.0 Safari 2.0 ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:34 ---------- Επίσης κάτι άσχετο! νομίζετε οτι πρέπει να βάλω τιμές ή αρκεί μονο η επικοινωνία;
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Στη Σχοινούσσα είναι! Ένα νησάκι κάτω από την Νάξο! Τώρα που το λές, πρέπει να το βάλω το νησί κάπου στην αρχική σελίδα να φαίνεται.... Thanks.. χιχι!
routsounmanman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ούτε εγώ το βλέπω, βλέπω ένα moajor security issue, το control panel του XAMPP! :-p
dimsag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ξέρεις μήπως τον λόγο; Δεν μπορώ να φανταστώ γιατι το κάνει αυτο... Ειδικά από την στιγμή που ορισμένοι το βλέπουνε... Εγώ πάντως το βλέπω κανονικά!
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γειά σας...Φτιάχνω ένα site και θα ήθελα γνώμες! Οτιδήποτε... http://www.livadirooms.comeze.com/ Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν πληρώνομαι γι'αυτό! (Βγάζω υποχρέωση στην κοπελιά μου, της οποίας ανοίκει και το εν λόγω site) 1)Μήπως είναι πολύ βαρύ; 2)Σας ενοχλεί κάτι; 3)Θέλετε κάτι παραπάνω/λιγότερο; Δεν είναι τελειωμένο!!!! Το μόνο που λειτουργεί από τα tabs είναι το "gallery" και από αυτό μόνο τα 'studios". Επίσης οι εικόνες είναι για αλλαγή! Αυτά... Βρε αδερφε, στην περιγραφή του ξενοδοχείου, βάλε και για ποιό νησί μιλάμε...
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια παντως δοκιμασα κι απο αλλον υπολογιστη , σε αλλη μερια της πολης που μένω , και πάλι δε μπαίνει. Εχεις κανει ban την πόλη μου μήπως?
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ενδεχεται να ειναι banarισμενο καποιο ip-range απο το comeze.com και να σε παίρνει κι εσένα η μπάλα. Αυτα είναι τα κακά όταν δεν έχεις αγορασμένο, δικό σου domain/hosting plan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.