S2Katana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Ο Μαρκ Πέιπερμαστερ, αντιπρόεδρος της Αpple υπεύθυνος για την κατασκευή των iPhone και iPod αποχωρεί από την επιχείρηση, πιθανότατα εξαιτίας του σάλου από την ελαττωματική κεραία του νέου τηλεφώνου της εταιρείας. Στην ανακοίνωση της Apple δεν διευκρινίστηκε αν το στέλεχος απολύθηκε ή παραιτήθηκε. Ο Πέιπερμαστερ ήταν στην εταιρεία από το 2008, προερχόμενος από την IBM. Λίγο μετά την κυκλοφορία του iPhone 4 πολλοί άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι πέφτει το σήμα και τερματίζονται απότομα οι κλήσεις. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στη κεραία του τηλεφώνου η οποία έχει προβληματική λήψη όταν τη καλύπτει το χέρι του χρήστη. Μετά την κατακραυγή στο Internet και πολλές διαμαρτυρίες καταναλωτών, η Apple αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα και έδωσε στους αγοραστές τη δυνατότητα για δωρεάν επιδιόρθωση. Πηγή: In.gr Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2010 από dimitris2006
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κάλλιο αργά παρά ποτέ,αν και τώρα ειναι λίγο αργα εκτέθηκε ηδη πολύ η Apple
speedman_26 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ας διορθώσει της παρτίδες που θα έρθουν ελλάδα και ας εκτεθεί.
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 αρχισαν ηδη οι φημες για iphone 5 αρχες του επομενου ετους.....
orck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Συγκλονιστικη ειδηση. Θα ηθελα να μαθω καθε ποτε πηγαινει ο κυριος της ειδησης στην τουαλετα και εαν εχει αερια. ΕΛΕΟΣ πια με τις εμμονες.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κατα τα αλλα το Iphone 4 δεν ειχε κανενα προβλημα :mrgreen:
djuan1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κατα τα αλλα το Iphone 4 δεν ειχε κανενα προβλημα :mrgreen: Τι χαζός που είσαι!!! Φυσικά και δεν έφυγε για αυτό! Έφυγε γιατί δεν ταίριαζε με το πνεύμα της Apple:eek: http://www.iphonehellas.gr/20120/papermaster-had-no-apple-culture/
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 http://www.iphonehellas.gr/20120/papermaster-had-no-apple-culture/ Παρακαλω να λοιπουν οι χαρακτιρισμοι !!!! Οσο για αυτο που λες μου φαινεται πολυ περιεργο πως ενα ατομο μου βοηθησε στην κατακορυφη αυξηση κερδων της Apple με τα Iphone και Ipod ξαφνικα να μην ταιριαζει στην " φιλοσοφια " της εταιριας :-(
djuan1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Παρακαλω να λοιπουν οι χαρακτιρισμοι !!!! Οσο για αυτο που λες μου φαινεται πολυ περιεργο πως ενα ατομο μου βοηθησε στην κατακορυφη αυξηση κερδων της Apple με τα Iphone και Ipod ξαφνικα να μην ταιριαζει στην " φιλοσοφια " της εταιριας :-( Πλάκα έκανα φυσικά και μιλούσα ειρωνικά (κατά της apple). Είναι προφανές ότι τον έδιωξαν για τον κακό σχεδιασμό της κεραίας.
digekas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εμ, κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη και όπως πάντα αυτός δεν είναι ο γαμπρός, τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πλάκα έκανα φυσικά και μιλούσα ειρωνικά (κατά της apple). Είναι προφανές ότι τον έδιωξαν για τον κακό σχεδιασμό της κεραίας. Sorry τοτε σε παρεξησα :-D:-D Απoρια ??? Τωρα που τον διωξανε τι γυνεται με τα δικαιοματα μενουν στην εταιρια η οχι (πιο πολυ σχετικα με μελλοντικα Iphone-Ipod ) :confused:
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εμ, κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη και όπως πάντα αυτός δεν είναι ο γαμπρός, τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα. Να τα βλεπουν οι fanboys αυτα !!!!!
darkr0se Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εχετε πολυ πλακα ρε.. εισαστε πολυ μεσα σε ολα ρε παιδακια ωστε να ξερετε τι γινεται στα γραφεια μιας εταιριας τοσο μεγαλης οσο η apple.. τι σας κανει τοσο σπουδαιους ωστε να ξερετε τι παιχτηκε? γιατι εγω δεν εχω ιδεα και τουλαχιστον εχω το μυαλο να το καταλαβω αυτο.. αλλα εσεις εχετε την υπερτατη δυνατοτητα να πιανετε τα παντα ρε... σας ζηλευω... ΜΑΓΚΕΣ !!! pfff... Sorry τοτε σε παρεξησα :-D:-D Απoρια ??? Τωρα που τον διωξανε τι γυνεται με τα δικαιοματα μενουν στην εταιρια η οχι (πιο πολυ σχετικα με μελλοντικα Iphone-Ipod ) :confused: Συμβολαιο εχεμυθειας. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2010 από dimitris2006
digekas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εχετε πολυ πλακα ρε.. εισαστε πολυ μεσα σε ολα ρε παιδακια ωστε να ξερετε τι γινεται στα γραφεια μιας εταιριας τοσο μεγαλης οσο η apple.. τι σας κανει τοσο σπουδαιους ωστε να ξερετε τι παιχτηκε? γιατι εγω δεν εχω ιδεα και τουλαχιστον εχω το μυαλο να το καταλαβω αυτο.. αλλα εσεις εχετε την υπερτατη δυνατοτητα να πιανετε τα παντα ρε... σας ζηλευω... ΜΑΓΚΕΣ !!! pfff... Αν και φίλε μου απευθύνεσαι σε κάποια παιδάκια (???) να σε βοηθήσω όσο μπορώ ώστε τουλάχιστον να μην τα ζηλεύεις. http://news.google.gr/news/more?q=papermaster&prmd=n&um=1&ie=UTF-8&ncl=dhleI7CxD22z5lMbOI5A6Ny1RcjhM&hl=en&ei=BIphTNqkEczd4gal-fjNCg&sa=X&oi=news_result&ct=more-results&cd=1&resnum=2&ved=0CDAQqgIoADAB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα