olindo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σε ένα internet-cafe έχω δει αυτήν την έκδοση των Win XP, που φάνηκε να έλειπε πίνακα ελέγχου .. Δεν υπήρχε δικαίωμα εισόδου ως διαχειριστής Eίχε εγκατασταθεί το πρόγραμμα cafezee .... Πώς να εγκαταστήσω αυτό to windows που οι άλλοι να μην κάνουν διαφορά στo pc μου;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εχουν κανει περιορισμο στα net για να μην μπορεις να ''πειραξεις'' πραγματα που θα κανουν ζημια στο λειτουργικο
olindo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εχουν κανει περιορισμο στα net για να μην μπορεις να ''πειραξεις'' πραγματα που θα κανουν ζημια στο λειτουργικο _______________________________________________________________________ Περιορισμό...? όχι στο network αλλα είδη στο pc Αυτό ψάχνω να κάνω στο pc μου να μη μου κάνουν ζημια τα παιδεία.... Ποιος ξέρει πως γίνετε., που η άλλη να μη έχουν δικαίωμα σαν administrator..?
N0tisOO7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Συνήθως χρησιμοποιείται για δημόσιους χρήσης υπολογιστές το SteadyState της Microsoft (Σχολεία, Πανεπιστήμια, Internet Cafe). Ρίξε μια ματιά εδώ,εδώ και εδώ.
olindo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Kαι θα φανεί η εικόνα όπως στην φωτό μετά, χωρίς να μπορέσουν η άλλη να κάνουν acount..?
Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 To οτι δεν σου δειχνει control panel δεν εχει να κανει με deep freeze η παρομοια προγραμματα. Το εχουν κοψει με group policy, ειτε τοπικα ειτε μεσω active directory αν εχου τετοια υποδομη. Απαιτει professional XP παντως. Αν εχεις αυτα, γραψε σε γραμμη εντολων gpedit.msc και θα βρεις ολες τις επιλογες. Ειναι ομολογουμενως αρκετες και μπορει να χαθεις, οποτε λιγο googlαρισμα για τη χρηση του θα βοηθουσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.