Προς το περιεχόμενο

iPhone Apps: Τι υπολογιστή να αγοράσω;

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σε hackintosh μια χαρά δουλεύει το x-code όμως καλό είναι να πάρεις ενα κανονικό mac, αφού τα καινούρια sdk συχνά απαιτούν τα τελευτάια updates που με τα hackintosh δεν είναι και ότι ποιο εύκολο.

Οτιδήποτε mac κάνει ακόμη και mac mini, όμως σημαντικό είναι να πάρεις όσο πιιο μεγάλη οθόνη μπορείς αφού είναι λίγο σπαστικό το x-code με τα 500 παράθυρα.

Το macbook 13" που πρότειναν πρίν είναι μεγάλη πίκρα, όχι απο πλευράς ισχύος αλλά οθόνης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σε hackintosh μια χαρά δουλεύει το x-code όμως καλό είναι να πάρεις ενα κανονικό mac, αφού τα καινούρια sdk συχνά απαιτούν τα τελευτάια updates που με τα hackintosh δεν είναι και ότι ποιο εύκολο.

βασικά είχα διαβάσει οτι για να βάλεις app στο app store της apple πρέπει να έχεις δηλωμένο μηχάνημα mac οπότε μπορει να το φτιάξεις με άλλους τρόπους (π.χ hackintosh όπως λές) αλλα δεν θα μπορείς να το ανεβάσεις.. δεν ισχύει αυτό..?

Όχι δεν ισχύει.

Για να κατεβάσεις το SDK και ν' αρχίσεις να φτιάχνεις εφαρμογές χρειάζεται μια δωρεάν εγγραφή στο Apple Developer Program.

Για να βάλεις τις εφαρμογές που φτιάχνεις στο δικό σου iPhone (κατ' ευθείαν, όχι μέσω App Store) και να τις δοκιμάσεις, αλλά και για να τις βάλεις στο App Store είτε ως δωρεάν εφαρμογές είτε επί πληρωμή, χρειάζεται να γραφτείς στο συνδρομητικό Developer Program που στοιχίζει $100 το χρόνο.

Οι εγγραφές αφορούν εσένα, όχι τον υπολογιστή σου. Μπορείς να γραφτείς ακόμα και αν δεν έχεις καθόλου υπολογιστή που λέει ο λόγος, αν και αυτό θα ήταν μάλλον άσκοπο.

εγώ έχω το μικρό macbook pro 990mbr και μπορώ να πω οτι είναι αρκετά δυνατό

φαντάζομαι για αυτά που θες σε καλύπτει μια χαρά

αλλά ήταν και 2200€ ~ σήμερα δεν ξέρω πόσο παίζουν

macbook pro απο amazon.co.uk το εχεις σε 3 μερες και κοστιζει 1170 ευρω.

βασικά άκουσα οτι περιμένουμε τα νέα mac book... τι παίζει? αυτο απο amazon είναι το καινούριο η το παλιό?

Στο Amazon έχει τα τρέχοντα μοντέλα, αυτά που πρωτοκυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2010. Το προηγούμενο μοντέλο είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2009.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν ψάχνεις για φτηνό Mac μόνο και μόνο για να φτιάχνεις εφαρμογές τότε θα σου πρότεινα ένα Mac Mini που κοστίζει λιγότερο από 1000 ευρώ (βλ. http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/Nettop-computers/Apple-Mac-Mini-MC270ZH-A-MC270ZH-A.htm). Όσο για τις ταχύτητες του compile κ.τ.λ. σε Mac Mini δε ξέρω, αλλά απ' ότι κατάλαβα θες Mac μόνο και μόνο για να μπορέσεις να ανεβάσεις νόμιμα την εφαρμογή σου στο App Store. Άρα με ένα Mac Mini και 99$ για τη συνδρομή στο iPhone Developer Program είσαι μια χαρά :-)

Αν ψάχνεις για φτηνό Mac μόνο και μόνο για να φτιάχνεις εφαρμογές τότε θα σου πρότεινα ένα Mac Mini που κοστίζει λιγότερο από 1000 ευρώ (βλ. http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/Nettop-computers/Apple-Mac-Mini-MC270ZH-A-MC270ZH-A.htm). Όσο για τις ταχύτητες του compile κ.τ.λ. σε Mac Mini δε ξέρω, αλλά απ' ότι κατάλαβα θες Mac μόνο και μόνο για να μπορέσεις να ανεβάσεις νόμιμα την εφαρμογή σου στο App Store. Άρα με ένα Mac Mini και 99$ για τη συνδρομή στο iPhone Developer Program είσαι μια χαρά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...