Προς το περιεχόμενο

iPhone Apps: Τι υπολογιστή να αγοράσω;

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκέφτομαι μόλις γυρίσω αθήνα να πάρω ένα mac για να γράψω κανα app για το iphone αφού απο όσο ξέρω πρέπει να έχεις mac...! βέβαια δεν το θέλω για άλλο λόγο και φοβάμαι μήπως το σκέφτηκα αργά.. με ενδιαφέρει βασικά να βγάλω έστω τα έξοδα του mac απτο app store (αν υποθέσουμε οτι θα φτιάξω κάτι αξιοπρεπές) .. αν πάρω το λαπτοπ θα κάνει compile εύκολα η θα μου σπάσει τα νεύρα..??

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να υπολογίσεις και το κοστος του licence ~ 100$

Εγώ ήθελα επίσης να ρωτήσω αν μπορείς να περάσεις τα IDE σε hackindosh, για να εξοικειωθώ με το περιβάλλον και αν δω οτι μπορω να κάνω κάτι, να δώσω για mac για να κανω κανονικό develpoment...

λίγο που το είχα ψάξει παλιά μπορούσες να το κάνεις αν θυμάμαι, απλά δεν μπορείς να το ανεβάσεις app store. αν το λαπτοπ τραβάει για τέτοια δουλειά τότε θα το πάρω σίγουρα βγάλω δεν βγάλω τα χρήματα γτ μου χρειάζεται ένα λαπτοπάκι... γιαυτό ρώτησα στο hardware αν ξέρει κάποιος να μου πεί..!

Χωρίς να έχω εμπειρία συγκεκριμένα απο προγραμματισμό σε MAC, γενικά το hardware ακόμα και του πιο αργού σύγχρονου laptop αρκεί για να προγραμματίσεις, οπότε πιστεύω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα αν τα προγράμματα για development για iphone έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει μεγαλύτερη εμπειρία...:-)

Εγώ σκεφτόμουν ακόμα και για Mac Mini, αλλά ακόμα και αυτό ειναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει, ειδικά τα καινούρια μοντέλα, για αυτό το ψάχνω τουλάχιστον για αρχή για hackindosh... αλλά επειδή έχω AMD βασικό σύστημα ειναι κάπως ζόρικα τα πράγματα...

Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με MacBook.

Εκτός αν εννοείς αν βολεύει το μέγεθος της οθόνης κτλ όπου εκεί είναι προσωπικά γούστα.

Btw κάτι σχετικά με τα apps που καιρό το έχω απορία.Αν φτιάξεις ένα app και τύχει να βγάλεις αρκετά λεφτά πχ 15000 ευρώ στην εφορία πως τα δηλώνεις;Μιλάω για περίπτωση που το κάνεις για χαβαλέ και δεν έχεις κάποια εταιρία/είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ώστε να τα δικαιολογήσεις έτσι.

όχι η οθόνη δν με νοιάζει.. βασικά ήθελα να φτιάξω προγραμματάκια για προσωπική χρήση αλλά επειδή με ξέρω αν με πιάσει η τρέλα μπορεί να φτιάξω και τίποτα ψαγμένο και να βγάλουμε κ τα έξοδα...! πιο macbook προτείνετε...? δεν έχω ιδέα τι παίζει...

όχι η οθόνη δν με νοιάζει.. βασικά ήθελα να φτιάξω προγραμματάκια για προσωπική χρήση αλλά επειδή με ξέρω αν με πιάσει η τρέλα μπορεί να φτιάξω και τίποτα ψαγμένο και να βγάλουμε κ τα έξοδα...! πιο macbook προτείνετε...? δεν έχω ιδέα τι παίζει...

το nexus one ειναι οτι πρεπει για σενα :shifty: (σοβαρα τωρα)

δν το πιασα (σοβαρά τώρα)

Το nexus δεν ήρθε ποτέ ελλάδα και είναι υπερκοστολογημένο, είναι ελαφρός κατώτερο από το desire αλλά έχει την software υποστίριξη από την ίδια την google και παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις. Έχει τρελό unofficial support και αν είσαι πειραχτήρι με τα κινητά πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κινητό με τόση υποστήριξη από τον κόσμο.

B)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Luciddream αν σκέφτεσαι για laptop ξεκινάς με macbook pro 13" την μικρή του έκδοση. Θα σε καλύψει απόλυτα σε iPhone/iPad development. Value for money είναι πάντα τα imac, και πάλι πολύ καλή λύση.

Κατ' αρχάς μπορείς να πάρεις ακόμα και το πιο φθηνό λευκό macbook και για οθόνη βάζεις ό,τι θες ως εξωτερική οθόνη, αρκείς να έχεις έναν converter. Τι εννοείς δεν μπορείς να το βρεις από το κινητό; Υπολογιστή και internet δεν έχεις;

Τι εννοείς δεν μπορείς να το βρεις από το κινητό; Υπολογιστή και internet δεν έχεις;

λολ σπίτι ναι.. είμαι στο εξοχικό τώρα..! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...