BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δεν εχει επιλογη για ελλαδα δυστυχως.θελω το φιφα και το hawx.δεν με ενδιαφερουν πειρατικα.θελω να τα αγορασω αυτα τα δυο.τι κανουμε??? Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk
PARASwrite Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δεν εχει επιλογη για ελλαδα δυστυχως.θελω το φιφα και το hawx.δεν με ενδιαφερουν πειρατικα.θελω να τα αγορασω αυτα τα δυο.τι κανουμε??? Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk για android έτσι? αν ναι πρέπει να έχεις root συσκευή. να περάσεις το πρόγραμμα marketenabler. και έναν λογαριασμό στο Google Checkout.
BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 αυτο το περιβοητο root,τι ακριβως κανει? δεν το εχω ψαξει...σου δινει καποιες παραπανω δυνατοτητες περα απο την πειρατεια? χανεις εγγυηση?εχεις προβλημα σε μελλοντικη αναβαθμιση του κινητου μου ας πουμε απο την samsung? θα πρεπει να τρεχω να τα κανω χειροκινητα? υπαρχει κινδυνος μπρικαρισματος ας πουμε οπως στα psp? και εν τελη,αξιζει να το κανω στο galaxy?
PARASwrite Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 το root είναι κάτι σαν JB για το iphone. δηλαδή μπορείς να κάνεις πιο πολλά από ότι σου προσφέρουν είτε από την συσκευή είτε από το android.ο κίνδυνος είναι ελάχιστος 0.01 την εγγύηση όσο είσαι root την χάνεις,αν θες να επιστρέψεις στην παλιά έκδοση περνάς την αντίστοιχη rom και ξανά έχεις την εγγύηση.φυσικα και αξιζει ενα ροοταρισμα. τώρα για τον γαλαξία σίγμα δεν ξέρω πως την περνάς και πια είναι η πιο καινούργια, γιατί έχω άλλο android. μπορείς να ψάξεις εδώ xda-developers.com και αλλού φυσικά αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.