rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ΠαρακαλώΑν χρειαστείς βοήθεια για το Ubuntu μην διστάσεις να ρωτήσεις οκ αύριο πάω να πάρω την ram απο τον φίλο μου και αρχίζω δουλεία:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 παιδιά έβαλα τα ubuntu έχε για windows όλα τα λεφτά είναι παρά πολύ ωραία τώρα θα τα βάλω και στα αλλά δυο pc με dual boot με τα windows 7 μόνο και μόνο για τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 παιδιά έβαλα τα ubuntu έχε για windows όλα τα λεφτά είναι παρά πολύ ωραία τώρα θα τα βάλω και στα αλλά δυο pc με dual boot με τα windows 7 μόνο και μόνο για τα παιχνίδια Εννοείς έκανες εγκατάσταση μέσα από τα Windows;Με το Wubi; Αν ναι,κακώς γιατί δεν είναι κανονική εγκατάσταση. Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις και τα εφέ!Σύστημα-Προτιμήσεις-Εμφάνιση-Visual Effects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εννοείς έκανες εγκατάσταση μέσα από τα Windows;Με το Wubi;Αν ναι,κακώς γιατί δεν είναι κανονική εγκατάσταση. Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις και τα εφέ!Σύστημα-Προτιμήσεις-Εμφάνιση-Visual Effects τα έβαλα στο κατεβαστιρι μόνο τα ubuntu έχω τα windows τα διέγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τα έβαλα στο κατεβαστιρι μόνο τα ubuntu έχω τα windows τα διέγραψα OK τότε.Νόμιζα ότι έκανες εγκατάσταση μέσα από τα Windows γιατί είπες: έβαλα τα ubuntu έχε για windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 OK τότε.Νόμιζα ότι έκανες εγκατάσταση μέσα από τα Windows γιατί είπες: μια άλλη ερώτηση στα αλλά δυο pc έχω windows στο εχα xp και στο άλλο 7 έχω και δυο δίσκους που περισσεύουν μπορώ να στήσω και στα δυο pc τα ubuntu και να έχω dual boot??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 μια άλλη ερώτηση στα αλλά δυο pc έχω windows στο εχα xp και στο άλλο 7 έχω και δυο δίσκους που περισσεύουν μπορώ να στήσω και στα δυο pc τα ubuntu και να έχω dual boot??? Εννοείς να εγκαταστήσεις το Ubuntu στους άδειους δίσκους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εννοείς να εγκαταστήσεις το Ubuntu στους άδειους δίσκους; ναι και στον αλλον να εχω τα windows xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ναι και στον αλλον να εχω τα windows xp Λογικά ναι.Βέβαια θα κάνεις χειροκίνητη διαμέριση.Στην σελίδα για το partitioning του installer θα επιλέξεις διαχείριση με το χέρι.Θα επιλέξεις τον δίσκο και θα κάνεις 2 κατατμήσεις μία / και μία swap.Είναι εσωτερικοί δίσκοι,σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λογικά ναι.Βέβαια θα κάνεις χειροκίνητη διαμέριση.Στην σελίδα για το partitioning του installer θα επιλέξεις διαχείριση με το χέρι.Θα επιλέξεις τον δίσκο και θα κάνεις 2 κατατμήσεις μία / και μία swap.Είναι εσωτερικοί δίσκοι,σωστά; θα στο εξηγήσω καλυτέρα για να καταλάβεις για να μην σε παιδεύω άδικα σε ένα pc θα έχω δυο δίσκους στον έναν να έχω τα xp η τα 7 και στον άλλον δίσκο τα ubuntu και το ερώτημα μου είναι αν θα μπορώ να κάνω dual boot από διαφορετικούς δίσκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 θα στο εξηγήσω καλυτέρα για να καταλάβεις για να μην σε παιδεύω άδικα σε ένα pc θα έχω δυο δίσκους στον έναν να έχω τα xp η τα 7 και στον άλλον δίσκο τα ubuntu και το ερώτημα μου είναι αν θα μπορώ να κάνω dual boot από διαφορετικούς δίσκους Εκτός από αυτούς τους δύο; Αν όχι,φυσικά,αυτό είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δηλαδή γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και με τον έναν δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy-san Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 @rafail Μια χαρα μπορεις να κανεις αυτο που αναφερεις.Καπου ειχα ακουσει ομως , οτι στο δευτερο δισκο linux χανει την ωρα..........κατι τετοιο !!!!!! Δλδ το συστημα με το λινουξ δεν "μετραει" σωστα την ωρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δηλαδή γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και με τον έναν δίσκο Ναι αυτό είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 @rafail Μια χαρα μπορεις να κανεις αυτο που αναφερεις.Καπου ειχα ακουσει ομως , οτι στο δευτερο δισκο linux χανει την ωρα..........κατι τετοιο !!!!!! άμα είναι μόνο η ώρα σίγα το πράγμα για αυτό τα έχουμε τα ρολόγια :lol: ευχαριστώ παρά πολύ θα το δοκιμάσω αύριο και αν κολλήσω κάπου θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.