Προς το περιεχόμενο

Συμφέρει η αγορά?

scullyist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μάλλον θα πουλήσει το παλιό του λευκό imac 17'', επειδή το σκέφτεται για καινούριο.

Eλάττωμα το ότι έχει χαλάσει το dvd drive, κατα τ' άλλα σκυλί. Σαφώς δεν συμφέρει να φτιάξεις το dvd, αν το πάρω θα βάλω ένα εσωτερικό writer που έχω σε εξωτερικό κουτάκι με 10Ε και τέλειωσε η ιστορία.

Θα το δώσει 300Ε. Παρακαλώ μην αρχίσουμε κουβέντα του στυλ "αν βάλεις άλλα π.χ. 100Ε, παίρνεις καινούριο/μεταχειρισμένο το τάδε που έχει καλύτερα δεδομένα", διότι εδώ και καιρό είμαι υπό συνθήκες ανεργίας και κανονικά δεν θα έπρεπε να σκέφτομαι να ξοδέψω δεκάρα για οτιδήποτε από τα λίγα που έχω στην άκρη, αλλά έτυχε αυτή τη στιγμή να το πουλάει -κανονικά δεν σκεφτόμουν καμία αγορά- και ελπίζω να το κάνω απόσβεση σχετικά γρήγορα με καναδυό freelance δουλίτσες που είναι στα σκαριά. Οπότε είναι αυτό ή τίποτα και απλά αναρωτιέμαι αν γενικά αξίζει για τα δεδομένα του και την παλαιότητα του. Δυστυχώς για την ώρα δεν ξέρω ακριβώς τι κουβαλάει -θα το δω μάλλον από βδομάδα- αλλά αν δεν κάνω λάθος, το μικρότερο ήταν dual core 1.8 με 1GB ram και 160hdd? Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αυτό που σίγουρα με χαλάει είναι η μικρή οθόνη (και ότι σιχαίνομαι τα λευκά :P) αλλά τεσπά, αυτό είναι το μηχανάκι. (μπορώ να μοιράσω την εικόνα σε δύο οθόνες από το imac σε παλιά crt που υπάρχει κάπου ξεχασμένη? Να τραβάω τις παλέτες τουλάχιστον εκεί και να μου μένει όλος ο χώρος για το έγγραφο μου).

Δημοσ.

Πήρα προχτές ένα ibook g4 1.33 ghz 12" οθόνη που είχε χαλαζμένο δίσκο. Το πήρα 100ε + 60ε δίσκο και το έχω σαν netbook. Για τα βασικά ιντερνετ mail και word φτάνει και περισεύει. Όποτε ο δικός σου που είναι και dual core θα παει και καλύτερα.

Δημοσ.

Φιλε scullyist έχοντας τον αμέσως επόμενο iMac 17" (Core 2 Duo στα 2GHz και με αναβαθμισμενο σκληρο/μνημη) παρτο αφοβα.. η τιμη ειναι πολυ καλη εφοσον ειναι και σε καλη κατασταση.. θα ξεγνοιασεις εαν κανεις casual χρηση Internet, Apps κτλ. Ειναι ενα διαμαντι πανω στο γραφειο κτλ.! λιγα καλωδια, περισσοτερος χωρος.. και να τον αφηνεις 24/7 να κατεβαζει ή να ναι ανοιχτος δε θα χεις προβλημα.

Μου χει κρατησει εως σημερα και ακομη τραβαει μια χαρα! (και ας πηρα προσφατως Macbook Pro τελευταιας γενιας που οσο και να ναι ειναι πιο γρηγορο απ αυτον)

Απλά βαλτου λιγο παραπανω μνήμη (2GB συνολο, φθηνη ειναι πια και η διαδικασια πανευκολη να την αλλαξεις) και θα πετάει με το πιο καινουργιο λειτουργικο του! (10.6 Snow Leopard)

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο iMac (17" . 1.83GHz, 2GB ram upgraded, 160gb HDD, 64MB VRam) το έχει φίλη και πάει μια χαρά. Δεν μασάει πουθενά σε καθημερινή χρήση και HD videos. Λογική τιμή προς το χαμηλό τα 300e

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...