PETROS13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ελπίζω να έχω φτιάξει το τόπικ στο σωστό μέρος.. Προσπάθησα να μπω μπώ μόλις στο site του ΗΣΑΠ. http://www.isap.gr ή απευθείας στο http://www.isap.gr/eng/index.asp και με μου βγάζει το AVG αναφορά για ιούς.. και η ερώτηση μου.. το AVG λέτε να έχει πρόβλημα..να το αλλάξω ή και άλλοι έχετε με το site το ίδιο πρόβλημα?
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω να ναι κάτι περίεργο. Εξάλλου και το AVG βγάζει alert για redirect.
PETROS13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μετά απο αυτό το alert δεν μπορώ ούτε στη σελίδα τη συγκεκριμένη να μπω..
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Aπενεργοποίησε τελείως το web shield αν ξέρεις που μπαίνεις να γλυτώσεις την ταλαιπωρία με τα false alarms..
PETROS13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Aπενεργοποίησε τελείως το web shield αν ξέρεις που μπαίνεις να γλυτώσεις την ταλαιπωρία με τα false alarms.. οκ. αυτό θα κάνω... τόσες φορές έχω μπει πάντως στο συγκεκριμένο site.σήμερα το κανε πρώτη φορά
antonisid Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εμενα μου πεταξε ο Chrome warning!!! δε νομιζω οτι εχει σχεση με το Antivirus.
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μετάφραση: JavaScript redirect το κάνουν πολλά virus το κάνουν όμως και πολλά νόμιμα και εντελώς καλόβουλα sites. Ένας από τους πάρα πολλούς λόγους,που ενώ μπορεί να έχεις το καλλίτερο anti-virus του κόσμου μπορεί και πάλη να κολλήσεις ιό, αφού δεν ξέρεις τη να εμπιστευτείς και τη όχι,σε τόσο επίσημη σελίδα πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσεις ιό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Aπενεργοποίησε τελείως το web shield αν ξέρεις που μπαίνεις να γλυτώσεις την ταλαιπωρία με τα false alarms.. Για την ακριβεια δεν χρειαζεται καθολου anti-virus αν ξερει που μπαινει......
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για την ακριβεια δεν χρειαζεται καθολου anti-virus αν ξερει που μπαινει...... Μην το λες, υπάρχουν αρκετά virus που απλώς σαρώνουν διευθύνσεις(ip) και κολλάνε όπου βρουν, αρκεί να έχεις κάνει σύνδεση στο internet.
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για την ακριβεια δεν χρειαζεται καθολου anti-virus αν ξερει που μπαινει...... Ε, μη το λες, 9 στις 10 φορές που έρχεται κάποιος με φλασάκι να του περάσω κάτι από το Pc μου π.χ, μου φέρνει δώρο και κάνα ιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.