harris123424 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 1)Παιδια βοηθεια φορτωσα λαθος driver!!!Εκανα καταργηση του driver,φορτωσα τη σωστη αλλα τιποτα,αλλα η οθονη φτιαχνετε....Δεν μπορω να ανοιξω το catalyst control center της ati και ο ηχος λειτουργει απο τα ηχεια οχι απο τον ψηφιακο ηχο της οθονης (HDMI) 2)Θελω να ακουω super ηχο με καλη ποιοτητα σε μουσικη και παιχνιδια τι μου προτινεται να ακουω απο την οθονη μου με hdmi υψηλης ευκρινιας ή να αγορασω ηχεια 5.1???
Tenshi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κατέβασε ένα πρόγραμμα "σκούπα", σάν το driver sweeper, για να καθαρίσεις τους ανεπιθύμητους οδηγούς και δοκίμασε ξανά.
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κατέβασε ένα πρόγραμμα "σκούπα", σάν το driver sweeper, για να καθαρίσεις τους ανεπιθύμητους οδηγούς και δοκίμασε ξανά. και αυτο ειναι καλο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μονο που στη προκειμενη περιπτωση δεν θελουμε Uninstaller, αλλα προγραμμα να καθαριζει τα "καταλειπα" που αφηνει ο uninstaller της Ati φιλε ραφαηλ. Και αυτη ακριβως ειναι η δουλεια του Driver Sweeper που προταθηκε παραπανω, την οποια κανει ακομα καλυτερα αν ακολουθησουμε τη παρακατω διαδικασια: Uninstall Ati Drivers -> Restart σε safe mode -> Driver Sweeper για να καθαριστουν ολα τα καταλοιπα -> Restart σε κανονικη λειτουργια -> Εγκατασταση αλλων drivers.
harris123424 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εκανα αυτο που μου ειπες φιλε georgeman αλλα τιποτα εχω μια ati mobility 5400 HD.Πηγαινω στο site της ati http://www.ati.com επιλεγω notebook,ati mobility,5xxx series μετα μου λεει να πατησω download στο option 1 ή στο option 2 παταω στο option 1 το κατεβαζω ολα καλα μολις το φορτωσω μου λεει ενα θαυμαστικο και οτι εγκαταστιθηκε μια χαρα αλλα εχει καποια προβληματα.Η οθονη μου ειναι μια χαρα αλλα το catalyst control center δεν ανοιγει.
LouCi4er Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εκανα αυτο που μου ειπες φιλε georgeman αλλα τιποτα εχω μια ati mobility 5400 HD.Πηγαινω στο site της ati http://www.ati.com επιλεγω notebook,ati mobility,5xxx series μετα μου λεει να πατησω download στο option 1 ή στο option 2 παταω στο option 1 το κατεβαζω ολα καλα μολις το φορτωσω μου λεει ενα θαυμαστικο και οτι εγκαταστιθηκε μια χαρα αλλα εχει καποια προβληματα.Η οθονη μου ειναι μια χαρα αλλα το catalyst control center δεν ανοιγει. Το καλυτερο ειναι να πας στο site του κατασκευαστη του notebook και να παρεις απο εκει τον driver για την καρτα σου.
harris123424 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε louci4er μονο που εχει παλια εκδοση του απριλιου.Φαινεται οτι εχει δικια του αναβαθμιση εχω laptop dell.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Και του απριλιου καλη ειναι, αλλα πριν τη βαλεις, ξανακανε τη διαδικασια που σου ειπα πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.