ippeas2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 χαιρετώ όλους σας!! είναι η πρώτη μου ανάρτηση και θέλω να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους συμμετέχουν σε αυτό το δικτυακό τόπο και προσφέρουν με κάθε τρόπο και ένα μεγάλο Μπράβο στους διαχειριστές για την σωστή τακτική τους όσον αφορά τη γλώσσα μας και επιτρέπουν μόνο Ελληνικά. θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί από την Microsoft δεν πήρα βοήθεια. έχω δημιουργήσει έναν απλό πίνακα. κωδικός πελάτη, όνομα, επίθετο κτλ. το πεδίο "Κωδικός πελάτη" είναι αριθμός (ακέραιος μεγάλου μήκους) και τα υπόλοιπα είναι κείμενο. το πρόβλημά μου : όταν προσπαθώ να εφαρμόσω φίλτρο "φιλτράρισμα με βάση τη φόρμα" μου εμφανίζει δύο επιλογές (αντί για τα δεδομένα μου ) "is Null" και "is not Null". Το παράξενο είναι πως όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι την 1000η εγγραφή .Στην 1001 εγγραφή μου παρουσιάζει το παραπάνω. Τι μπορεί να συμβαίνει; Πότε εμφανίζεται ένα τέτοιο μήνυμα; Τι δοκιμές τουλάχιστον να κάνω; Υγ: η πρώτη εγγραφή έχει τον κωδικό πελάτη 1 , η δεύτερη τον 2 κτλ. και δίνονται χειροκίνητα όχι με αυτόματη αρίθμηση. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για όσους βοηθήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.