Προς το περιεχόμενο

προβλημα με adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα έχω μια συνδεση connx σπιτι λιγο παλιά ( 2 gbps νομίζω). Στην αρχη εμπαινα μεσω usb flash ενα im αν θυμαμαι καλά και αργότερα με ενα netgear. Στη συνέχεια αγόρασα ένα λαπιτοπι κ έμπαινα απο εκέι wireless. Τώρα όμως θέλω να ξαναβάλω σ ένα σταθερό κ αγόρασα ένα νέο usb ενα tp link. Το έχω συνδεσει κ λειτουργεί κανονικά βρίσκει δικτυα κτλ. Βρισκω το δικό μου πατάω σύνδεση και τίποτα :(. Ενώ αν βάλω ένα απο τα πλιά φλασακια το αναγνωρίζει. Ξέρει κανείς γιατι? πρέπει να κάνω τίποτα άλλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είναι off topic

Δημοσ.

να απεγκαταστησεις οτι driver απο παλια καρτα ασυρματου δικτυου εχεις.

μετα να κανεις το ιδιο και με το tp link και ξαναβαλε τους οδηγους. στο προγραμμα των windows για το wireless αποεπελεξε το χρηση των windows για τις ρυθμισεις ασυρματου δικτυου

δες στο γραφημα του λογισμικου της tplink εχει 2 μπαρες ενα signal streangth και ενα link quality

Αν το 2ο ειναι κατω απο το 50 60 % εχω παρατηρησει οτι συνδεεται το tp link αλλα κολλανε τα windows καθως στο μικρο εικονιδιο του υπολογιστη στο tray το μικρο κυκλακι δε σβηνει και κολλαει και ο υπολογιστης

προσπαθησε μεσω ρουτερ να βελτιωσεις το σημα

επισης βγαλε το usb αν το εχεις πισω και βαλτο μπροστα στο κουτι ή ψηλα με προεκταση για να μειωσεις παρεμβολες.

επισης. σιγουα βαζεις το σωστο κωδικο για το ασυρματο?

διεγραψε οτι προφιλ εχει στο προγραμμα της tp link κανε αναζητηση δικτιων -συνδεσου και ξαναβαλε κωδικο. μπορει να τον ειχες βαλει λανθασμενα αρχικα

edit: ελεγξε και το ρουτερ. στο πεδιο ρυθμισεων ασυρματου μηπως εχεις επιλεξει να μην επιτρεπονται νεες συνδεσεις μεσω ασυρματου δικτυου οποτε αυτο σου ριχνει πορτα και δε σου δινει ip

Δημοσ.

spirtouli σε ευχαριστώ πολύ. αλλά μήπως επειδή είμαι λίγο άσχετος απο αυτά θα μπορούσες να μου πείς πώς να κάνω ατυό με το router?

Δημοσ.

δοκιμασε για αρχη το πιο απλο.βγαλε το κλειδωμα φερε το ρουτερ λιγο πιο κοντα να εχεις σημα και δοκιμασε να συνδεθεις.

Δημοσ.

θα πρπεει να μπεις μεσα στον ρουτερ και να πας στο μενου που ειναι για το wireless.εκει θα εχεις λογικα wep η wpa/wpa2 η θα εχει disable που θα ειναι χωρις να ειναι κλειδωμενο.αμα παιξει ετσι σημαινει οτι δεν παιζει λογω κλειδωματος και ισως χρειαστει να αλλαξεις κλειδωμα.

Δημοσ.

για αρχη προσπαθει να βγαλει το κλειδωμα που ειναι κατι απλο για να δει αν θα μπει η οχι.οπως ειπε δεν ειναι και πολυ γνωστης δυστυχως για να κανει απειρες δοκιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...