Προς το περιεχόμενο

Saw VI-VII.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιο θεμα για το 6ο μερος της ταινια.

Μπορει καποιος να εξηγησει, τι ακριβως εγινε στο τελος; Η jill επιτηδες δεν αφησε καποια κασετα ή το κλειδι; Μηπως αυτες τις οδηγιες ειχε παρει απο τον jigsaw;

Τι εγινε με το γραμμα που εγραψε ο mark hofmann στην amanda; Ο jigsaw τον ειπε;

Και τελος, γιατι η παγιδα του mark, ξεκινησε μολις πατησε ο μικρος το κουμπι για να πεθανει ο william;

Δημοσ.

Τελευταία φορά που είχαμε συζητήσει για το SAW V κι έπειτα την είχαμε ξεσκίσει και μετά θάψει ευλαβικά.

Δε βλεπω το λόγο να ξαναρχίσουμε την κηδεία. Ελπίζω να βρεις κανέναν που να του άρεσε (αν και χλωμό) :P

Δημοσ.

Κι όμως υπάρχουν πολλοί που τους άρεσε!Μέσα σε αυτούς κι εγώ!

Για την ακρίβεια όταν είδα από την αρχή το 1-5 και στο καπάκι είδα το 6 για να θυμηθώ όλες τις λεπτομέρειες τότε ήταν που είπα......μοναδική σειρά ταινιών θρίλερ!

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν τις πάρεις αυτόνομα όλες είναι τέλειες!Κάποια ταινία ήταν καλύτερη και κάποια χειρότερη αλλά το σύνολο ήταν πολύ πετυχημένο για πολλούς λόγους κάτι που δεν το κατάφεραν πολλά θρίλερ με τόσες συνέχειες!

Δημοσ.

και εμενα μου αρεσε το SAW. απλα απο ενα σημειο και μετα εγινε ψιλο-κουραστικο σαν story.

παντα ημουν περιεργος ομως να δω τι αλλους τροπους θα σκαρφιστουν για τα death games :P

Δημοσ.

Για μένα το saw είναι η καλύτερη και εξυπνότερη σειρά ταινιών θρίλερ και δε νομίζω να βρεθεί κάποια άλλη σύντομα που να το ξεπεράσει. Πάντα στο τέλος μένω με το στόμα ανοιχτό με τις ανατροπές. Επίσης έχει τέλειο μουσικό θέμα....βέβαια οι γνώμες είναι πολλές και για άλλους θεωρείται σκουπίδι....ανυπομονώ για το 7 που δυστυχώς θα είναι το τελευταίο αλλά τουλάχιστον σε 3d!

Δημοσ.

Η χαζομαρα με το 3D ειναι οτι θα πρεπει να παω κινηματογραφο για να τη δω, και δε γουσταρω τετοιες ταινιες να τις βλεπω με πολυ κοσμο! Μονος σπιτι μου με τα 5.1 ακουστικα μου και να επικρατει ο τρομος!

Μαλλον θα την δω σε 2D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...