Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εγω την παραπανω σουιτα. Νομιζα οτι ειχα μονο το anti-virus, αλλα εχει μεσα και διαφορα αλλα, οπως και firewall. Εχω το firewall των windows ( 7 ), και αυτο το απενεργοποιησα. Υπαρχει καποιο προβλημα; Να απενεργοποιησω και τις υπολοιπες λειτουργιες και να αφησω μονο το anti-virus;
partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καλύτερα άσε το firewall του Αntivirus σου ανοικτό παρά αυτό των Windows
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σιγουρα; Τοσο καιρο ειχα και τα 2 ανοικτα! Δε ξερω αν υπηρξε καποιο προβλημα, αλλα δε ηξερα οτι ειχε και antivirus το ESET.
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 εγώ στα xp έχω ενεργοποιημένο το firewall του eset πολύ καλύτερο από των windows xp τώρα για τα windows 7 δεν ξέρω αν έχουν καλό firewall
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Άνετα απενεργοποιείς των windows και κρατάς του eset. Ακόμα και πρόβλημα να μην υπάρξει ποτέ, των windows θα είναι άχρηστο αν υπάρχει ενεργό του eset.
partblah1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σιγουρα; Τοσο καιρο ειχα και τα 2 ανοικτα! Δε ξερω αν υπηρξε καποιο προβλημα, αλλα δε ηξερα οτι ειχε και antivirus το ESET. Δεν χρειάζεται να έχεις και τα 2 ανοικτά , σου καταναλώνει έτσι ποιο πολλούς πόρους .
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ok, εχω αφησει μονο το eset και το εχω βαλει στο interactive mode, για να με ρωταει για καθε προγραμμα. Μπορω να απενεργοποιησω ολο το security center των windows; Ή δε θα κανει updates; Τελος, το antispam protection που εχει για τα e-mail, αφορα και το gmail; Αν ναι, δλδ ανιχνευει τους ιους οταν ανοιγω τα e-mail και τους σβηνει;
partblah1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πως να ανιχνεύσει τον ιό σε ένα στο g-mail? πρέπει να κατεβάσεις ένα συννημένο αρχείο και μετά να δει αν είναι ιός . Στο e-mail μπορεί να τσεκάρει ένα λινκ για phishing .
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μου βγαζει συνεχεια μυνηματα οτι προσπαθει το λαπτοπ να συνδεθει με remote computers και το αντιστροφο. Τις περισσοτερες φορες το βγαζει οταν ανοιγω καποιο προγραμμα ή οταν μπαινω σε καποια ιστοσελιδα. Τι να παταω; Publisher μου λεει microsoft.
black_widow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 To τηλέφωνο της τεχνικής υποστήριξης τους για Ελλάδα είναι :210 7759270
partblah1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μου βγαζει συνεχεια μυνηματα οτι προσπαθει το λαπτοπ να συνδεθει με remote computers και το αντιστροφο. Τις περισσοτερες φορες το βγαζει οταν ανοιγω καποιο προγραμμα ή οταν μπαινω σε καποια ιστοσελιδα. Τι να παταω; Publisher μου λεει microsoft. ρύθμισε το firewall του ESET σε Automatic Mode
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δε παιζει να κλεισεις firewall απο τα 7. Δε θα σου δουλευει τπτ. Αν εχεις δικτυο.......... ξεχασε το. αν θες μια γνωμη και δεν το εχεις αγορασει το εν λογω........ πετα το, απλα απαραδεκτο.
danaos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τα πράγματα είναι απλά για ένα πρόγραμμα σαν το eset. Ενεργοποιείς όλες τις δυνατότητές του και απενεργοποιείς, βεβαίως, το firewall των windows. Δε συγκρίνονται τα δύο firewall με τίποτα. Αν τώρα τα έχεις και τα δύο ενεργοποιημένα, δοκίμασε να κλείσεις το router σου και μετά να τον ανοίξεις ξανά. Πες μας αν συνδέεσαι αμέσως στο internet, η αν συνδέεσαι καν... Α, και βέβαια το firewall σε automatic mode. Τα βρίσκει όλα. Μόνο πόρτες αν θες να ανοίξεις πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα... ---------- Προσθήκη στις 06:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:48 ---------- δε παιζει να κλεισεις firewall απο τα 7. Δε θα σου δουλευει τπτ. Αν εχεις δικτυο.......... ξεχασε το. αν θες μια γνωμη και δεν το εχεις αγορασει το εν λογω........ πετα το, απλα απαραδεκτο. Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από ESET... Επίσης με κλειστό το firewall των windows 7, λειτουργούν όλα μια χαρά! ---------- Προσθήκη στις 06:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:50 ---------- Ok, εχω αφησει μονο το eset και το εχω βαλει στο interactive mode, για να με ρωταει για καθε προγραμμα. Μπορω να απενεργοποιησω ολο το security center των windows; Ή δε θα κανει updates; Τελος, το antispam protection που εχει για τα e-mail, αφορα και το gmail; Αν ναι, δλδ ανιχνευει τους ιους οταν ανοιγω τα e-mail και τους σβηνει; Το antispam του eset, όπως και όλα τα antispam αφορούν σε email clients (outlook, thunderbird κτλ κτλ)...
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τα πράγματα είναι απλά για ένα πρόγραμμα σαν το eset. Ενεργοποιείς όλες τις δυνατότητές του και απενεργοποιείς, βεβαίως, το firewall των windows. Δε συγκρίνονται τα δύο firewall με τίποτα. Αν τώρα τα έχεις και τα δύο ενεργοποιημένα, δοκίμασε να κλείσεις το router σου και μετά να τον ανοίξεις ξανά. Πες μας αν συνδέεσαι αμέσως στο internet, η αν συνδέεσαι καν... Α, και βέβαια το firewall σε automatic mode. Τα βρίσκει όλα. Μόνο πόρτες αν θες να ανοίξεις πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα... ---------- Προσθήκη στις 06:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:48 ---------- Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από ESET... Επίσης με κλειστό το firewall των windows 7, λειτουργούν όλα μια χαρά! ---------- Προσθήκη στις 06:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:50 ---------- Το antispam του eset, όπως και όλα τα antispam αφορούν σε email clients (outlook, thunderbird κτλ κτλ)... Δε φανταζεσε σε τι εχω εμπειρια φιλε..... και οσων αφορα το firewall των 7, θες διαβασμα για το routing που κανουν τα 7. Φιλικα αυτο για να μην αντιμετωπισεις προβληματα που αντιμετωπισα εγω πριν αρκετους μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.