iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ποια ειναι η αγαπημενη σας μπυρα? ι δικη μου ειναι η Amstel BUcks
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Heineken, Mythos, Fix. Amstel κυριως οι αλβανοι πινουν
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 τι λες ρε η μποκ ειναι γαματη η κανονικι δν μου αρεση απο κανονικη χαινεκεν η φιχ απ'οτι εχω δοκιμασει σε κουτακι εχι μια περιεργη γευση στο τελος ψιλο πικροξυνη
fearwhatnow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Heineken, Mythos, Fix. Amstel κυριως οι αλβανοι πινουν Ναι, ενω την καταπληκτικη heineken σπρωχνονται ολοι οι Δυτικοι να την απολαυσουν..Νεροζουμια ειναι και οι τρεις (heineken,amstel, mythos) με ανυπαρκτες ζυμωσεις.
kanesaxo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πςςςςς αυτα ειναι θεματα. Θεματα καλοκαιριου και μπακας. Εμενα αγαπημενος ειδος ειναι οι weiβ, οπως ερντιγκερ,παουλανερ,φραντςσκαινερ (την μαμησα λιγο την προφορα). Επειδή μερικές μπυρες πίνονται σαν ποτά,πάντοτε με μετρο την καταναλωση τους...Δεν ειναι ολες αμστελ/χαινεκεν να τις πινεις στο τσαμπιονς λιγκ με τα κιβώτια! Εχω να σας πω,πως είναι ένας χώρος απιστευτος,με αφθονες μπυρες για δοκιμες για ολα τα γούστα...Μιλάμε για 100δες ειδη μπυρας.
hashashin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εμενα μου αρεσει Heineken,Mythos και φυσικα Kaiser. Και η Amstel μια χαρα ειναι και οντως οι Αλβανοι την πινουν πολυ.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=202670
kanesaxo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Η αμστελ ειναι η λεγομενη "οικοδομική" μπυρα.(επειδη ειναι η φθηνοτερη).Αλλες ονομασιες ειναι "χορηγος" (ελεω τσαμπιονς λιγκ παλαιοτερα) , "μπυρακι" (για το μικρο 330μλ μπουκαλακι) ή "μπουζάτη" (απτο μπουζι = κρύο σε κάποιες διαλέκτους). Οποτε επειδή πλεον ολοι οι οικοδομοι ειναι αλβανοι,εξου και το φαινομενο!
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=202670 ρε φιλαρακι τοσο καιρο εχουν να ποσταρουν εκει
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 εγω μια φορα στα ruby's tuesday's ειχα παρει μια μαυρη μπυρα τελεια δεν θυμαμαι το ονομα της
kanesaxo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Delete thread... Εφοσον υπαρχει προγενέστερο,ας μεταφερθούμε εκει.
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Delete thread... Εφοσον υπαρχει προγενέστερο,ας μεταφερθούμε εκει. πως το κανω ντελετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.