Προς το περιεχόμενο

Logitech Z5500 ή ηχεια home cinema?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σορρυ μπερδευτηκα σε κατι. Αρχικα λες θα χρειαστω hdmi 1.4 για το 3D και μετα μου προτεινεις HDMI 1.3 ... (???)

Eπισης οταν λεω οτι βλεπω ταινιες απτο πισι εννοω mkv αρχεια!

ειπα οτι η εικονα 3D χρειαζεται hdmi 1.4. Ομως, απο ενα blue ray player η εικονα μπορει να παει κατ'ευθειαν στην 3D TV (που θα αγορασεις) χωρις να την στειλεις πρωτα στον AV ενισχυτη. Ο ενισχυτης AV λοιπον δεν χρειαζεται να δεχεται 1.4

Επισης, με την ιδια λογικη, και τον ηχο τον αποκωδικοποιει το blue ray player και αναλογικα τον στελνει σε εναν AV ενισχυτη που δεν υποστηριζει τα νεα φορμα ηχου (true-hd)

---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:15 ----------

Αν εχεις την ευκαιρια δες/ακου και αυτο :

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10063131

(στα λεφτα σου.)

Υπ'οψιν, ενω αναφερει οτι ο ενισχυτης ειναι 130W/καναλι, αφορα στα 6 ωμ και οχι στα 8 ωμ.

αν και πακετο (ενισχυτης-ηχεια) ερχεται πιο φθηνα απο το να τα αγορασεις ξεχωριστα, πιστευω οτι στην κατηγορια τιμης αυτων των ηχειων κοιτα και αυτα (αν και πιστευω οτι τα roister ισως οδηγηθουν λιγο καλυτερα και ο ηχος τους ειναι πιο πολυ προσανατολισμενος για ταινιες))

http://www.electrostudio.gr/product.asp?catid=1251&pcatid=2373

---------- Προσθήκη 10-08-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-08-2010 στις 23:44 ----------

Φυσικα εννοειται οτι με τις παραπανω προτασεις εχουμε ξεφυγει απο τον ηχο των Z-5400 ετσι ;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aναμεσα στα Focal JM Lab Sib & Cub2, Roister και τα crystal audio πια να προτιμησω;;;

Εννοειται οτι ζηταω ΠΟΛΥ καλυτερη ποιοτητα και ενταση απτα Ζ5400.

Υ.Σ. να ξαναθυμησω οτι θελω ηχεια δορυφορους,μικρα.

Δημοσ.
Υπ'οψιν, ενω αναφερει οτι ο ενισχυτης ειναι 130W/καναλι, αφορα στα 6 ωμ και οχι στα 8 ωμ.

Ποια είναι καλύτερα για τα ίδια πάντα watt? 6Ω η τα 8Ω;

Δημοσ.
Ποια είναι καλύτερα για τα ίδια πάντα watt? 6Ω η τα 8Ω;

τα 8. αν για παραδειγμα ενας ενισχυτης λεει 110 watt ανα καναλι στα 6 ωμ, τοτε οταν συνδεσεις 8 ωμ ηχεια η ισχυς του θα ειναι περιπου 80 watt περιπου ανα καναλι.

ειναι γνωστο τρυκ των εταιριων, να αποκρυπτουν μερικες φορες στα ποσα ωμ αναφερονται.

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ----------

Aναμεσα στα Focal JM Lab Sib & Cub2, Roister και τα crystal audio πια να προτιμησω;;;

ενα ηχειο δορυφορος, θα πρεπει να εχει αριστη υλοποιηση για να ακουστει καλα.

αν του αφαιρεσουμε το subwoofer, θα πρεπει να αποδιδει καλα απο τα 100-120 hz εως τα 20khz. οπως καταλαβαινεις ενα γουφερακι μικρης διαμετρου και μετριας ποιοτητας κωνου δεν μπορει να κοντραρει ευκολα μεγαλα ηχεια με καμπινες. ενα μεγαλο γουφερ παιζει καλα τις χαμηλες, ενα 6-6.5αρι για μεσαιες και ενα τουιτερ για τις υψηλες.

φαντασου τωρα ενα γουφερακι να πρεπει να παιξει ολες τις συχνοτητες.

μπορει τονικα να ειναι πιο ευκολη η υλοποιηση του, αλλα πρεπει οι μηχανικοι ηχου να εχουν κανει καλη δουλεια.

τωρα τι να σου πω για τα παραπανω. τα roister ισως εχουν προσανατολισμο πιο πολυ για ταινιες και οχι τοσο για μουσικη.

τα crystal audio θα οδηγηθουν λιγο πιο δυσκολα απο εναν μικρο ενισχυτη

τα focal ειναι γνωστα για την ποιοτητα τους στον ηχο, αλλα πιστευω οτι παντα σε ομορφους ντιζαινατους δορυφορους, ενα μερος των χρηματων πηγαινει για το look.

ειναι ομως δορυφοροι, ενω τα αλλα δυο ειναι κολωνες.

ενω εχεις 35 τετραγωνικα, θα πρεπει να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να πετυχεις με δορυφορους αυτο που θες, δεν μπορουν να γεμισουν τον χωρο ευκολα.

αφου εως τωρα ειχες δορυφορους, γιατι δεν πηγαινεις σε ηχεια βασης ή δαπεδου ;

για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου πολυαρεσουν οι λεπτες κολωνες ηχεια. πιο πολυ μου θυμιζουν ηχο δορυφορικων, παρα δαπεδου.

προτεινω να ακουσεις πριν αγορασεις.

μια βολτα στα μαγαζια οπου εχουν show room να τα ακουσεις αλλα και σε καταστηματα ηχου εικονας αποκλειστικα.

ειναι αδικο να σου προτεινω κατι που δεν μπορεις να το ακουσεις πριν το αγορασεις.

εμπιστευσου τα αυτια σου.

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ----------

αν επιμενεις σε ηχεια δορυφορους ομως, τα focal ειναι αξιοπρεπη και σε ταινιες και σε μουσικη

Δημοσ.

Κοιτα πρεπει να ξεκαθαρισεις το budget.Αλλο 500+ , αλλο 800 και αλλο 1000 πχ (μιλαω παντα για ηχεια + ενισχυτη).Αν μπορεις να ανεβεις τοσο , τοτε υπαρχουν και αλλες επιλογες ..:-)(οχι οτι αυτες που προταθηκαν δεν ειναι καλες)

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ----------

Τα 5400 επειδη τα ειχα καποτε , μια ψιλο:X τα θεωρω.Χιλιες φορες καλυτερα να ψαχτεις στα μεταχειρισμενα ,αν δεν θες να ξεφυγει το budget.

Δημοσ.
to budget το εχω γραψει παραπανω. ειναι ~600-700 ευρω.οχι παραπανω.

warewolf,τα ηχεια βασης ποια ειναι;

δεν εχω προτεινει μεχρι τωρα ηχειο βασης.

αν εννοεις ποιος τυπος ηχειων ειναι τοτε: http://www.google.gr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&hl=el&source=imghp&biw=1024&bih=585&q=%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

ενα ηχειο βασης, εχει τις ιδιοτητες ενος ηχειου δαπεδου, με εξαιρεση την εκταση των χαμηλων.

απο τη στιγμη που υπαρχει σαμπ, no problem. ειναι και καταλληλοτερα για μουσικη φυσικα.

και εδω ισχυει οτι πληρωσεις παιρνεις.

αν ομως ριξεις μια ματια σε τιμες p.x. koda, κτλ, θα δεις οτι μπορεις να αγορασεις φθηνα ηχεια που θα συμπεριφερονται καλυτερα σε ενα μεγαλο χωρο απο τα φθηνα δορυφορικα.

κατι που μπορεις να κανεις επισης οσον αφορα τα ηχεια βασης, ειναι να μην παρεις ετοιμο πακετο home cinema, αλλα να επιλεξεις 4 ιδια (2 μπροστα, 2 πισω) και να συμπληρωσεις με ενα subwoofer και κεντρικο.

εδω υποτιθεται πρεπει να επιλεξεις σωστα το κεντρικο και το sub για να ταιριαξει σωστα ηχητικα (τονικα, σταθμες) με τα υπολοιπα.

οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα ομως, αξιοπρεπη ηχεια βασης ειναι καλυτερα απο φθηνους δορυφορους.

Δημοσ.
τα καταληλοτερα για ταινιες που θεωρουνται; 5.1 παντα

ναι με την αποψη οτι ολα τα ηχεια ματσαρουν σωστα μεταξυ τους και η υπαρξη subwoofer (ωστε αν τα ηχεια δεν αποδιδουν μπασο να το δωσει το sub μαζι με το LFE.

δεν καταλαβαινω ομως το αυτονοητο που λες. ναι χρειαζονται 5.1 ηχεια (στον αριθμο)

ομως κανεις δεν σε εμποδιζει να επιλεξεις (αναλογα με την τσεπη σου) ενα ηχειο που σου αρεσει ηχητικα και να το πολλαπλασιασεις χ5 (ισως με εξαιρεση το κεντρικο για λογους αισθητικης τοποθετησης)

ηχεια 5.1 δορυφοροι που εχουν κατακλυσει την αγορα και εχουν απαισιο ηχο επειδη δεν ειναι τιποτε αλλο απο μικρα γουφερακια κλεισμενα σε πλαστικα κουτακια.

χρειαζεται πολυ δουλεια και woofers υψηλης ποιοτητας (και σωστα ματσαρισμενα με το sub) ωστε να τα ακους και να ξεχνας οτι ακους ηχεια νανους. υλοποιησεις σοβαρες κοστιζουν κοντα στο χιλιαρικο και το ξεπερνουν. τα ακους ομως και δεν πιστευεις πως καταφερνουν να σε ξεγελουν.

ειναι ομως ενα μεσο για καποιον να μυηθει στον πολυκαναλο ηχο.

εχω ακουσει 5.1 δορυφορους της ταξης των 150-200-250 ευρω οπου επαιζαν οπως τα ηχεια μιας τηλεορασης.

επισης μια ετοιμη υλοποιηση 5.1 σετ, συμφερει οικονομικα, αλλα συνηθως στα ηχεια δορυφορους. υπαρχουν οιλοποιησεις 5.1 με ξυλινες καμπινες και μεγαλο μεγεθος (δαπεδου+βασης) οπου κοστιζουν πολυ πιο ακριβα.

ναι λοιπον, οσον αφορα τα καλα σετ ηχειων, τα 5.1 θα παιξουν καλυτερα απο να επιλεξω εγω τυχαια ηχεια και να προσπαθω να τα ταιριαξω.

ομως ακομα κι αν επιλεξω 5 τετοια http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18721 θα παιξουν καλυτερα απο κατι ηχεια στηλες που εχουν κατακλυσει τους κοτσοβολους (samsung, lg κλπ) που κοστιζουν (σετ με ενισχυτες της πλακας) 350-450 ευρω.

ελπιζω να εγινα κατανοητος:-)

Δημοσ.
@warewolf : Τα Ζ5500 που έχω στα πόσα Ohm είναι; Είναι καλά;

ειναι 8 ohms.

# Total FTC power: 505 watts RMS

Sub-woofer: 188 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD)

Satellites:

Left/Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)

Center: 69 watts RMS (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)

Rear Left & Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)

# Total Peak power: 1010 watts

# Maximum SPL: >115 dB

# Frequency response: 33 Hz — 20 kHz

απο τα spec πιο πανω βλεπουμε:

το sub 118 watt στα 100 hz (πιο χαμηλα δεν ξερουμε τι γινεται π.χ. 80hz, 60hz, 40hz.) αρα στις πολυ χαμηλες συχνοτητες (20-80hz) σαφως τα watt ειναι λιγοτερα.

στα υπολοιπα καναλια (βλεπουμε 62 watt (center-69) watt/καναλι μετρημενα στο 1khz. (οπου συνηθως μετρουνται και αλλα ηχεια).

συμπερασμα: καποιος που απο τα specs καταλαβαινει μονο τα watt θα παραπληροφορηθει οπως πολυς κοσμος απο πολλες εταιριες ενισχυτων και ηχειων που χρησιμοποιουν αυτο το στυλ ''ναι μεν αλλα''.

το sub μετρηθηκε στα 188 watt rms αλλα στα 80, 60, 40, 20ηζ που μας ενδιαφερει το χαμηλο μπασο, μπορει να αποδιδει 100 watt.

στα καναλια βλεπετε οτι ο ενισχυτης δινει 60 (62-69) watt. αρα ενας entry level AV ενισχυτης με 80/100 watt/καναλι δινει πιο πολλα ρευματα.

τωρα θα μου πειτε, μα καλα 60 watt/καναλι, γιατι ακουγονται δυνατα ;

μα γιατι τα ηχεια εχουν ευαισθησια 96 db και μπορουν και σκουζουν και με λιγα watt ενισχυτη.

το χειροτερο ολων ομως, ειναι το THD. το προσεξες ;

THD 10% αρμονικη παραμορφωση.

οποτε ναι μεν παιζουν δυνατα, αλλα τι παιζουν.

τετοια ηχεια, ειναι καθαρα για games κατα την αποψη μου και γενικοτερα για υλοποιησεις εντυπωσιασμου.

ακουω αρκετους να λενε οτι το χαμηλο σκοτωνει και οτι αν το ανοιξεις δυνατα, σε κυνηγουν οι γειτονες. το sub εχει 10αρι woofer στα watt που περιγραψαμε πιο πανω.

δεν το βρισκω λοιπον ιδιαιτερα αξιολογο, απο την στιγμη που για να εχεις 20 hz με αποκλιση +- 3db μονο απο τα 20hz στα 80 hz στην ιδια σταθμη θες μια υλοποιηση sub με αρκετο ρευμα.

για να το κανω πιο λιανα, αν υποθεσουμε οτι ακους δυνατα τα 100 hz, τα 80 θα τα ακους στα 2/3 και τα 40 στο 1/3 της εντασης. για τα 20 hz, δεν συζητω καθολου. αμφιβαλω αν ακους εστω 35hz.

ομως αυτα ειναι λεπτομερεις. τα ηχεια αυτα σχεδιαστηκαν πρωτιστως για games και για 5.1 συστημα στο pc.

εσυ μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και για home cinema στο σαλονι σου. αν σου αρεσουν ειναι καλα, αν οχι σχεδιαζεις αναβαθμιση.

ασχολουμαι με το home cinema απο το 1994( ή1996).

οταν τοτε ο κοσμος δεν ηξερε καν την εννοια, χρησιμοποιουσα ενα σετ ενισχυτη-δορυφορων technics, πανακριβο, χωρις τελικη εξοδο left-right (μονο προενισχυση) και υπηρχε το dolby pro logic. οπως καταλαβαινεις οι επιλογες ηταν ελαχιστες και ακριβες οπως με καθε νεα τεχνολογια που ξεπροβαλει. σε αυτο τον τομες σημερα τα πραγματα ειναι καλυτερα (και φθηνοτερα)

απο τοτε, δοκιμαζω, αλλαζω, οπως αρκετος κοσμος που ψαχνεται προς το καλυτερο μεγαλωνοντας.

σιγουρα υπαρχουν σημερα νεα παιδια, που σαν εισαγωγικο συστημα αξιζει οτι κι αν παρουν για να γνωρισουν την εμπειρια. καποια στιγμη ομως μονοι τους επιζητουν κατι καλυτερο, και αρχιζει ο δρομος της μαθησης.

απλα, σημερα στην αγορα τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα για τον καταναλωτη.

εκατονταδες υλοποιησεις, που πολλες φορες εξαπατασαι (φταινε και τα κολπακια των εταιριων.)

η δικη μου συμβουλη προς ολους ειναι αν μπορουν (οικονομικα) να προσπαθουν ακομη και απο το πρωτο συστημα home cinema, αν η τιμη που κινουνται ειναι οριακα κοντα με την αποκτηση ενος ξεχωριστου ενισχυτη και καλου σετ ηχειων, να το πραττουν.

τα σετ των 250-350 ευρω (ενισχυτη/ηχεια) τα συνηστω μονο αν δεν υπαρχει περιπτωση ευρεσης χρηματων για ακριβοτερο. (υπαρχει παντα ομως η λυση των μεταχειρισμενων)

ολα τα παραπανω ειναι αυστηρα υποκειμενικες αποψεις και δεν περιμενω απο κανεναν να τις υιοθετησει.

---------- Προσθήκη στις 01:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:51 ----------

μην ασχολειστε ιδιαιτερα με τα watt. δεν ειναι η καθολικη παραμετρος αξιολογησης ενος συστηματος , ουτε της εντασης αλλα ουτε και της ποιοτητας του ηχου.

υπαρχουν δεκαδες παραμετροι που καθοριζουν το τελικο αποτελεσμα, ακομα και το σωστο στησιμο των ηχειων.

καλο ειναι να ακους αυτο που σε ενδιαφερει πριν το αγορασεις, και υστερα να ακους ενα δυο ακομη για να εχεις συγκριση.

Δημοσ.

Κοίτα...Ιδιαίτερο κόλλημα με την ποιότητα δεν έχω (άλλωστε πρέπει να έχεις και εκπαιδευμένο αυτί τις περισσότερες των περιπτώσεων).

Για τη δουλειά που το θέλω , τα Ζ5500 με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο εδώ και 1,5 χρόνο που τα έχω περίπου.Τα έχω βάλει στο καθιστικό και είναι αποκλειστικά για ταινίες HD με ήχο DTS.Μουσική ακούω από άλλο σύστημα, επίσης αρχαίο ministereo (Aiwa NSX-999).

Πριν την αγορά των Ζ5500 είχα στην άκρη του μυαλού μου να πάρω ξεχωριστό ενισχυτή και ξεχωριστά 5.1 ηχεία (όχι σετ - 2 στην αρχή για μουσική και προοδευτικά θα αγόραζα ηχείο διαλόγων,μετά 2 surround κοκ).

Αλλά λόγω έλληψης budjet έδωσα τα 230 και μάλιστα μου έκατσε καλά αν αναλογιστείς τις σημερινές τιμές που πουλάνε τώρα τα Ζ5500.

Πάντως έχω δει υλοποιήσεις με ξεχωριστούς ενισχυτές και σετ 5.1 ηχείων πολύ φτηνά και με προβληματίζουν.Πχ αυτό το σετ του Κωτσου με ενισχυτή Pionner (TrueHD παρακαλώ) και ηχεία πασίγνωστα της Roister όλα μαζί στα 560 που πρότεινε ένας φίλος σε παραπάνω post.

Δεν ξέρω εαν ο εν λόγω ενισχυτής (στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά) είναι της προκοπής.

Εγώ πριν ένα χρόνο υπολόγιζα οτι για να πάρεις έναν καλό ενισχυτή πρέπει να δώσεις 500-600 ευρώ.Τώρα τι έχει γίνει και βρίσκεις στο 200άρι με trueHD δεν γνωρίζω.Ή όντως είναι μούφα ή έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία.

Πάντως εγώ με τα σημερινά δεδομένα,ειδικά για ενισχυτή θα ήθελα όπωσδήποτε να έχει θύρα ethernet και να μπορεί να λειτουργεί ως media streamer.

Δημοσ.
Κοίτα...Ιδιαίτερο κόλλημα με την ποιότητα δεν έχω (άλλωστε πρέπει να έχεις και εκπαιδευμένο αυτί τις περισσότερες των περιπτώσεων).

Για τη δουλειά που το θέλω , τα Ζ5500 με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο εδώ και 1,5 χρόνο που τα έχω περίπου.Τα έχω βάλει στο καθιστικό και είναι αποκλειστικά για ταινίες HD με ήχο DTS..

μια ψυχοακουστικη ερευνα ειχε δειξει καποτε οτι αντιλαμβανομαστε πιο ευκολα τον κακο ηχο, παρα τον καλο. και εξηγουμαι.

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε ενα συστημα μετριο και ενα καλο.

αν ακουσουμε πρωτα το μετριο και υστερα απο λιγο το καλο, ισως δυσκολα αντιληφθουμε τις μικρες διαφορες. αν ακουγοντας ομως μετα το καλο ξανα το κακο συστημα, τοτε κατι δεν μας παει καλα.

κατα καποιο τροπο λενε ετσι λειτουργει ο εγκεφαλος μας.

δεν μιλαω λοιπον για εκπαιδευμενα αυτια, απλα αν συνηθισουν τα αυτια σου μερικες ωρες ή μερες σε ενα καλυτερο ηχητικα συστημα, τοτε επιστρεφοντας στο προηγουμενο μετριο αντιλαμβανεσαι ευκολα ολα εκεινα που δεν σε ενοχλουσαν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Αλλα ειναι οπως ακριβως το λες. απο την στιγμη που σε ευχαριστουν, δεν υπαρχει λογος να τα αντικαταστησεις. απο την στιγμη που σου δινουν ευχαριστηση ακουγοντας τα εισαι μια χαρα.

ομως για τον φιλο Hamurabi οπου θελει να αντικαταστησει τα z5400 με κατι καλυτερο, πιστευω οτι εφτασε η στιγμη που τον τρωει το μικροβιο της αναβαθμισης.

ειναι δυσκολο να προτεινεις σε καποιον κατι μεσα στα 600 ευρω και να του εγγυηθεις οτι ΄΄θα ακουσει΄΄ την διαφορα.

Ναι, ενας ενισχυτης των 500-600 ευρω ακουγεται καλυτερα (χαμηλες παραμορφωσεις, καλυτερη οδηγηση ρευματων, πιο μουσικος κλπ κλπ) αλλα εχει να κανει και με αλλες προδιαγραφες καθορισμου της τιμης του. (νεο μοντελο, υποστηριξη νεων φορμα, πληθος διασυνδεσεων κλπ)

θυρα ethernet εχω στον ενισχυτη μου (denon 4306) αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. (ουτε καν τις hdmi του χρησιμοποιω) του δινω μονο ηχο απο το pc με spdif απο την καρτα ηχου του pc που ειναι διπλα του.

ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες απο ενα μηχανημα. δεν βρισκω μειονεκτημα την απουσια του ethernet απο την στιγμη που εγω δεν κανω χρηση.

ειμαστε λιγο off topic ομως και θα ηθελα ο φιλος Hamurabi να μας πει εαν και οταν πραγματοποιησει την αγορα του (οποια κι αν ειναι αυτη) τις εντυπωσεις του, για να βοηθησει και τους υπολοιπους που τυχον εχουν αναλογες προθεσεις αγορας ζ5500 ή αλλου πακετου.

Δημοσ.

Σκεφτομουνα να ανεβασω το μπατζετ και να διαθεσω για 4 ηχεια, 1 γουφερ και 1 ενισχυτη γυρω στα 1400 ευρω συνολικα αλλα να τα παρω σιγα σιγα.

Ελεγα να παρω τη σειρα iq70 της KEF αγοραζοντας πρωτα τα 2 μπροστα ηχεια και ενα ενισχυτη.

εδω χαρακτηριστικα:

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?31594

http://www.kef.com/gb/loudspeakers/Q-Series/IQ70

warewolf,τι λες; τα ακουσα στο Σατουρν και επαθα πλακα.τα εχει 700ευρω τα 2 μπροστα.

Δημοσ.
Σκεφτομουνα να ανεβασω το μπατζετ και να διαθεσω για 4 ηχεια, 1 γουφερ και 1 ενισχυτη γυρω στα 1400 ευρω συνολικα αλλα να τα παρω σιγα σιγα.

Ελεγα να παρω τη σειρα iq70 της KEF αγοραζοντας πρωτα τα 2 μπροστα ηχεια και ενα ενισχυτη.

εδω χαρακτηριστικα:

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?31594

http://www.kef.com/gb/loudspeakers/Q-Series/IQ70

warewolf,τι λες; τα ακουσα στο Σατουρν και επαθα πλακα.τα εχει 700ευρω τα 2 μπροστα.

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Αυτό που σκεφτόμουν κι εγώ πριν πάρω τα Ζ5500.

Η επόμενή μου αγορά θα είναι ξεχωριστά ηχεία και ενισχυτής.

Καλύτερα να τα πάρεις λίγα λίγα και να φτοιάξεις ένα πάρα πολύ καλό σύστημα παρά μια μέση λύση του στυλ όλα μαζί και οτι βγει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...