Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και 512MB RAM !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μα γιατι, κι εγω τα κατεβασα!

Απο MSDNAA βεβαια! Γιατι να το αναφερω? :P

(οντως απο κει τα κατεβασα)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα μώρε ποιος το κατάλαβε ?

Το ξαναδοκίμασα αλλά ακόμη τίποτα,κ δεν έχω και άλλο pc..

Μήπως θέλει κανά update πουθενά ??

Δημοσ.
έλα μώρε ποιος το κατάλαβε ?

Το ξαναδοκίμασα αλλά ακόμη τίποτα,κ δεν έχω και άλλο pc..

Μήπως θέλει κανά update πουθενά ??

όχι αυτό που κατέβασες εχει πρόβλημα

Δημοσ.

πάντως παιδιά μιας και δεν κρατιόμουν σήμερα,είπα να βάλω τα 7 με 512mb ram ( τα 2gb τα βάζω αύριο! ) και έχω μείνει....

Μια χαρά πάει και με τόσα λίγα..ούτε που κολάει!

Δεν ξέρω τι θα έκανε αν το σύστημα ήταν πιο γεμάτο,πάντως η ταχύτητα είναι ικανοποιητική!!

με τα 2gb θα πετάει :lol::lol:

ps.έβαλα home prenium,η διαφορά με τα ultimate είναι μεγάλη ?

Δημοσ.
πάντως παιδιά μιας και δεν κρατιόμουν σήμερα,είπα να βάλω τα 7 με 512mb ram ( τα 2gb τα βάζω αύριο! ) και έχω μείνει....

Μια χαρά πάει και με τόσα λίγα..ούτε που κολάει!

Δεν ξέρω τι θα έκανε αν το σύστημα ήταν πιο γεμάτο,πάντως η ταχύτητα είναι ικανοποιητική!!

με τα 2gb θα πετάει :lol::lol:

ps.έβαλα home prenium,η διαφορά με τα ultimate είναι μεγάλη ?

ακομα και με 512 πανε σχεδον σαν xp.ενω τα vista Με 2 giga θα πηγαιναν χειροτερα.μικρες διαφορες τα ultimate και πολλα απο αυτα οπως πχ remote desktop και τα λοιπα μπορει να μην τα χρειαστεις καν.το καλο ειναι οτι μπορεις να βγαλεις και διαφορα feautures απο τα 7 αν δεν τα χρησιμοποιεις απο το add/remove programs add remove windows components αμα θυμαμαι σωστα.ενταξει αμα ηταν πιο γεματο θα ειχες μερικα θεματακια με 512

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ πολυ,πήρα πιο πριν τα 2gb,τα έβαλα τσακ μπάμ,έβαλα κ τα 7 και είναι λες κ πήρα άλλο pc!!

πετάειιιι.... :P

Δημοσ.

παιδιά sorry που σας πρήζω..έχω άλλη μία ερώτηση!(για να μην ανοίξω άλλο topic).

πριν που είχα τα xp είχα 2 partitions.. τον C και τον D!

Στον 1ο είχα τα προγραμματα κλπ και στον 2ο έμπαινε ότι ήθελα εγώ αλλά και ότι υπήρχε στα έγγραφα μου!

Τώρα που έβαλα τα 7,έκανα format και στα 2 αλλα όλα αποθηκεύονται στον C και τίποτα στον D!Ενώ εγώ θέλω,ότι βρίσκεται στα έγγραφα μου (εικόνες,μουσική,βιντεο κλπ κλπ) αυτόματα να πηγαίνουν στον D!

Πως γίνεται αυτό?Έκανα κάτι αποκοπές-επικολλήσεις αλλά τίποτα,έγιναν χάλια όλα..

Δημοσ.

αν κανεις δεξι κλικ στο My documents δεν μπορεις να αλλαξεις το Link?αλλιως αν δεν γινεται ετσι να δουμε αν γινεται μεσα απο registry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...