rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 τωρα μπορεις να κανεις και το αλλοπαιρνεις ραμ σε 800mhz ,πευτουν στα 533mhz ,και οταν αλαξεις pc του τα βαζεις και λογικα θα υποστιριζει τα 800 και εισαι μια χαρα καλεί σκέψη εγώ όμμα ήμουν στην θέση του και είχα τέτοιο σύστημα όταν θα άλλαζα μητρική θα έπαιρνα μαζί και επεξεργαστή και ram(αυτός επιλεγεί)
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 οτασν αλλαξει το Pc του τοτε θα βαλει 4 giga minumum μην πω για ddr3.
hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) με την προϋπόθεση οτι θα εχει κάνα 650αρι το λιγότερο κάτι γίνετε για ddr3 και καλητερα να πας σε amd με ενα 200αρι βαζεις 6πυρινο κανα 100αρι μητρηκη κανα 150αρι(ή και λιγοτερο) σε ραμ ddr3 4gb κανα 150αρι σε καρτα γραφικων και κανα 50 σε τροφοδοτικο ,αν αυτο που εχει δεν ειναι καλο... απλος σου δινω μια ιδεα Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από hackerw32
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 τωρα μπορεις να κανεις και το αλλοπαιρνεις ραμ σε 800mhz ,πευτουν στα 533mhz ,και οταν αλαξεις pc του τα βαζεις και λογικα θα υποστιριζει τα 800 και εισαι μια χαρα DDR2 σε καινουριο PC το οποιο μαλιστα θα αγοραστει στο μελλον? Μπαααα...! Παντως οντως μια χαρα θα δουλεψουν οι 800Mhz, αλλα στα 533!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Παντως εγω νομιζω οτι απλα αν προσθεσει μια 512MB, μια χαρα θα ειναι. Δε θα πεταξει και το υπαρχον dimm. Απο 512 σε 1GB, τα 7 πανε πολυ καλυτερα, ενω απο 1GB σε 2GB πανε λιγο μονο καλυτερα. Αν παλι αποφασισει να παει σε 2GB, ας με εχει υποψην για αγορα του 512, εχω ενα παλιο PC να αναστησω εδω.
skipperas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ωραία αύριο θα πάω να τις τσιμπήσω.. 2χ1gb θα βάλω,αυτές που προτείνατε!Ελπίζω να μη δυσκολευτώ στην τοποθέτηση! Τώρα θα πρέπει να βρω και απο κάπου τα 7 :P GeorgeMan,ευχαριστως να στο δώσω,αν ολα πάνε καλά!
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 με την προϋπόθεση οτι θα εχει κάνα 650αρι το λιγότερο κάτι γίνετε για ddr3και καλητερα να πας σε amd με ενα 200αρι βαζεις 6πυρινο κανα 100αρι μητρηκη κανα 150αρι(ή και λιγοτερο) σε ραμ ddr3 4gb κανα 150αρι σε καρτα γραφικων και κανα 50 σε τροφοδοτικο ,αν αυτο που εχει δεν ειναι καλο... απλος σου δινω μια ιδεα αφου και σε καινουριο Pc να παει με ddr2 παλι ολα αυτα ππυ λες θα τα παρει. DDR2 σε καινουριο PC το οποιο μαλιστα θα αγοραστει στο μελλον? Μπαααα...! Παντως οντως μια χαρα θα δουλεψουν οι 800Mhz, αλλα στα 533! δεν εχει καν νοημα για ddr2 σε ενα χρονο px που μπορει να παρει νεο Pc.αφου θα τα παρει ολα καινουρια στην ουσια τι να γλιτωσει 10 ευρω φτηνοτερο Mobo και 30 φτηνοτερες μνημες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 GeorgeMan,ευχαριστως να στο δώσω,αν ολα πάνε καλά! Pm me οταν ειναι δεν εχει καν νοημα για ddr2 σε ενα χρονο px που μπορει να παρει νεο Pc.αφου θα τα παρει ολα καινουρια στην ουσια τι να γλιτωσει 10 ευρω φτηνοτερο Mobo και 30 φτηνοτερες μνημες Αν ξαναδιαβασεις, θα δεις οτι κι εγω το ιδιο λεω
hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yrooMIuj3iE&feature=related[/ame] δες αυτο αν δισκολευτεις με τις ραμ
skipperas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ρε σεις,κατέβασα σήμερα τα 7 ( ένα άρχειο iso), τα έγραψα με nero σε ένα dvd και πάω να ξεκινήσω την εγκατάσταση! Μπαίνω στο BIOS επιλέγω Boot device to CD-ROM,και αφου έχω μέσα το dvd κάνει restart και μετά δεν γίνεται τίποτα.. Ξανακάνω restart και πατάω F11 για να ξαναεπιλέξω boot devise (πριν είχα μπει από αλλού να το αλλάξω) και μου βγάζει το εξής μήνυμα : Reboot and Select proper Boot devise or Insert Boot Media in selected Boot devise and press a key! Τι κάνω λάθος ?? Τα ξαναέγραψα σε dvd αλλα πάλι τίποτα! Έχετε να προτείνετε τίποτα ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πώς το εγραψες; Οταν ανοιγεις το PC, κανεις boot με το παλιο σου λειτουργικο, βαζεις το DVD μεσα και πας στον Υπολογιστη μου, τι περιεχομενα σου βγαζει οτι εχει το DVD? Αν σου βγαζει ενα αρχειο .iso μεσα, τοτε δε το εχεις γραψει με τον σωστο τροπο.
skipperas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 οχι μέσα τα έχει όλα κανονικά.. setup,boot,upgrade κλπ κλπ τι να πω,δεν ξέρω τι φταίει..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ξαναγραψε το DVD σε χαμηλοτερη ταχυτητα, και προσεξε οταν επιλεγεις σαν boot device το DVD-rom, να ειναι το σωστο επιλεγμενο απο τις οπτικες μοναδες. Π.χ. σε εμενα που εχω DVDRom και DVDRW, αν επιλεξω ως πρωτο απο τα δυο το DVDRW και μετα "1st boot device - cd", δεν θα κανει boot απο το DVDROM, γιατι ειναι επιλεγμενο το DVDRW πρωτο απο τα 'cd', δηλαδη τις οπτικες συσκευες
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αν εχεις αλλο pc δοκιμασε το και σε αλλο Pc Να δεις.και χμμ χμμμ προσεχουμε πως λεμε καποια πραγματα περι παρανομου περιεχομενου.τα λεμε πιο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα