cabdik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεν μπορω να ξερω! πρεπει να δεις ποιο μοντελο ΜΒ εχεις ακριβως!
asyntyx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εμένα πρόσφατα μου κάηκε η κάρτα γραφικων και η οθόνη από ένα Hp Pavillion της σειράς dv9000, όμως φόρτωνε κανονικά χωρίς να μου σβήνει. η κάρτα γραφικών είναι onboard σε μένα και γενικά δε συμφέρει να αντικατασταθεί. με 3 τεχνικούς που μίλησα, μόνο η μητρική θέλει πάνω από 200 ευρώ για να φτιάξει. και από όσο μου έχουν πει και στο σέρβις της hp ζητάνε 300-400 ευρω. Καλό είναι να το δει κ κάποιος τεχνικός βέβαια, να σου πει επίσημα τι έχει. όσο για το σκληρό, εγώ τον έβαλα και σε εξωτερικό κουτί που είχα ήδη, αλλά για να μην παίρνεις κουτί ή adapter αν έχεις κάποιο άλλο λαπτοπ, μπορείς να τον βάλεις εκει και να πάρεις τα αρχεία σου πάντως από ότι έχω καταλαβει έχουν βγει ψιλοελαττωματικές οι κάρτες γραφικών αυτών των σειρών. καλό κουράγιο!
caveneo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 "Έλυσα" εντελώς το φορητό και το "ξαναέδεσα" αλλά τίποτα. Ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει καθόλου. Μάλλον πρέπει να κάηκε ο ανεμιστήρας. Έχει έναν ανεμιστήρα για cpu - gpu. Πρέπει επειδή τον είχε στα πόδια της η αδερφή μου και δεν τον είχε σε λείες επιφάνειες για να αερίζεται με τα χρόνια ζωρίστηκε και κατέθεσε τα όπλα του. Πως μπορώ να δοκιμάσω αν δουλεύει η μητρική και η οθόνη; Τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Λέω να τα βάλω στις αγγελίες. Το μοντέλο είναι το dv6105eu, μπορεί κάποιος να μου πει περίπου σε τί τιμές μπορώ να πουλήσω ο οθόνη, πληκτρολόγιο, dvd; Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό και δεν έχω ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.