Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Hp Pavillion dv6000

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι της αδερφής μου και τον έχει πάνω από 5 χρόνια. Μου είχε πει ότι κολλάει στα windows και της είπα ότι όταν πάω θα τον κάνω format. Αλλά σήμερα μου είπε ότι δεν ανοίγει καν. Πατάει το κουμπί να ξεκινήσει και ανάβουν όλα τα λαμπάκια, ακούγεται ο ανεμιστήρας και μετά σβήνει ο ανεμιστήρας και ύστερα από λίγο σβήνουν τα λαμπάκια και ξανά τα ίδια. Σαν να κάνει restart είναι. Τώρα πως φτιάχνεται αυτό, έχει κάποιος κάποια ιδέα; Είναι εύκολο να τον ανοίξω; Πως μπορώ να κάνω reset το bios? Πρώτη φορά μου έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα με φορητό. Θέλω να του περάσω Ubuntu 10.04, αλλά αφού δεν μπαίνει καθόλου στο σύστημα δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Αν τα έχει παίξει εντελώς. Ο σκληρός που έχει μέσα μπορεί να συνδεθεί (αφού το βγάλω) με το desktop για να πάρω έστω τα αρχεία που είχε μέσα;

Δημοσ.
Αν τα έχει παίξει εντελώς. Ο σκληρός που έχει μέσα μπορεί να συνδεθεί (αφού το βγάλω) με το desktop για να πάρω έστω τα αρχεία που είχε μέσα;

Μπορείς αλλά θα χρειαστείς adapter για να το συνδέσεις σε usb

Για τον σκληρό είσαι εδώ και μετά εδώ

Δημοσ.
Είναι της αδερφής μου και τον έχει πάνω από 5 χρόνια. Μου είχε πει ότι κολλάει στα windows και της είπα ότι όταν πάω θα τον κάνω format. Αλλά σήμερα μου είπε ότι δεν ανοίγει καν. Πατάει το κουμπί να ξεκινήσει και ανάβουν όλα τα λαμπάκια, ακούγεται ο ανεμιστήρας και μετά σβήνει ο ανεμιστήρας και ύστερα από λίγο σβήνουν τα λαμπάκια και ξανά τα ίδια. Σαν να κάνει restart είναι. Τώρα πως φτιάχνεται αυτό, έχει κάποιος κάποια ιδέα; Είναι εύκολο να τον ανοίξω; Πως μπορώ να κάνω reset το bios? Πρώτη φορά μου έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα με φορητό. Θέλω να του περάσω Ubuntu 10.04, αλλά αφού δεν μπαίνει καθόλου στο σύστημα δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω είναι θέμα του βύσματος για το ρεύμα. Όταν συνδέεις το αντάπτορα, γίνεται μπλε το βύσμα? Δείχνει στα 3 led ότι είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα?

Δημοσ.

Πάντως εγώ ξέρω ότι αν είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών δεν κάνει ρεσετ αλλά φορτώνει κανονικά, μπαίνει δηλαδή στα windows(ακούγετε ο ήχος).

Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία και να τον ανοίξεις μόνο με το καλώδιο;(τροφοδοτικό)

Ενδέχεται να τα έχει παίξει η μπαταρία, μετά από 5 χρόνια λογικό είναι.

Δημοσ.

πριν το παρεις αποφαση, πειραματιστηκες με οτι δεν ειναι onboard? δλδ μνημες, σκληρο, dvd? και πριν δωσεις 300 για αλλο, που μαλλον ειναι χειροτερο απο αυτο που εχεις (το λεω γιατι εχω δουλεψει για καποιο διαστημα ενα DV 6500, με amd turion x2 - 2gb ram και το ειδα πολυ καλο!), ρωτα-ψαξε για αλλαγη MB ποσο κοστιζει! αν θες μπορω να σου πω, να ρωτησεις εκει που εφτιαξα το παραπανω λαπτοπ, που ειχε προβλημα με την καρτα γαφικων!

Δημοσ.

Δεν πειραματίστηκα ακόμη. Την Πέμπτη παίρνω άδεια και θα πάω να το δω. Αλλά για πες μου πόσο κοστίζει η αλλαγή mb;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...