Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια banner

_eLpiS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα πρωτα απο ολα ενα καλο προγραμμα για να δημιουργια banner.

Και δευτερον θελω να ρωτησω πως μπορω να εχω δυο banner με τον ιδιο κωδικο html και οι εμφανισεις να ειναι 70%-30% π.χ..

Θελω να μπει σε forum επομνως μπορω να εχω μονο ενα html και για τα δυο banner.

Μπορει να γινει κατι τεοιο;

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.
...και δευτερον θελω να ρωτησω πως μπορω να εχω δυο banner με τον ιδιο κωδικο html και οι εμφανισεις να ειναι 70%-30% π.χ..

Θελω να μπει σε forum επομνως μπορω να εχω μονο ενα html και για τα δυο banner.

Μπορει να γινει κατι τεοιο;

Ελπις μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και σχετικά εύκολα αν δεν ζητάς πολλά. Π.χ. για να εμφανίζονται μόνο δυο banner με βαρύτητα 70-30, σου αρκεί λίγη javascript (μπαίνει εύκολα και γρήγορα). Αν θές να παρακολουθείς στατιστικά (σε ποιες σελίδες έγινε κλικ, από που ήταν οι επισκέπτες, κλπ) πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο banner management συστημα. Πες μας τι θες και εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Απλα θα μπει σε phpbb3 επομενως πρεπει καπου να ανεβασω τα banner και με ενα "κωδικο" να εμφανιζονται και τα δυο.

Αυτο δεν ξερω πως μπορει να γινει!

Δημοσ.
Απλα θα μπει σε phpbb3 επομενως πρεπει καπου να ανεβασω τα banner και με ενα "κωδικο" να εμφανιζονται και τα δυο.

Αυτο δεν ξερω πως μπορει να γινει!

Άλλο σε ρώτησα και μάλλον δεν κατάλαβες

Α.Θέλεις απλά να εμφανίζεται το banner (στο σημείο που θές)

ή

Β.Θέλεις να εμφανίζεται το banner (στο σημείο που θές) αλλά παράλληλα να κρατάς και στατιστικά (π.χ. πόσα κλικς γίνανε, από που ήταν ο επισκέπτης κλπ

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που είπε ο φίλος isay περί javascript. Ένα time loop θα αλλάζει τα περιεχόμενα ενός div.

Μια άλλη λύση, είναι κάνει την αλλαγή το ίδιο το flash δυναμικά και να φορτώνει εικόνες / κείμενο από XML. Πιο σωστό το δεύτερο, πιο εύκολο το πρώτο :-D

Δημοσ.
Φαντάζομαι εννοείς δωρεάν ή όχι;

Γιατί γράφω πουθενά ότι είμαι εθελοντής; :P

Απλά εαν δεν έχει τον χρόνο ο _eLpiS_ και θέλει κάποιον να το φτιάξει για εκείνον εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...