Dropsreef Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Χαιρετώ όλους τους συμφορίτες.... Προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω έναν φίλο ο οποίος αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα... Kαταρχήν μιλάμε για το συγκεκριμένο wireless sagem fast 2404/2444(οκ δεν ειναι και οτι καλυτερο) Το πρόβλημα έχεις ως εξης: Το ρουτερακι ειναι συνδεδεμένο με καλωδιο ethernet στον σταθερό υπολογιστή.Το προβλημα ομως εντοπίζεται στην αδυναμία σύνδεσης του laptop Dell Latitude D810(εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows XP).Eνω εντοπιζει κανονικότατα ολες τις ασυρματες συνδέσεις(και την δικια μας εννοείται) κατα την προσπάθεια συνδεσης εμφανίζεται το εξης μήνυμα "Acquiring network address" Tρια πραγματάκια που εχω δοκιμάσει εως τωρα 1.Στις συνδεσεις δικτυου και συγκεκριμένα στο πρωτοκολλο Τcp εχω επιλεξει obtain ip και dns automatically 2.εχω πραγματοποιήσει την εξής αλλαγη:Change Default SSID καθως το διαβασα σε καποιο forum ως πιθανος τροπος επιλυσης του προβλήματος 3.Εχω εγκαταστήσει τους τελευταιους drivers απο το επισημο site της Dell Καμια αλλη ιδεα μηπως καταφέρουμε και συνδεθουμε στο internet με το συγκεκριμένο laptop? Nα αναφέρω οτι με το συγκεκριμένο router δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην περιήγηση με τον σταθερό υπολογιστή.Επίσης με το δικο μου laptop και netbook δεν αντιμετωπίσαμε κανεναν απολυτως πρόβλημα και η συνδεση ηταν άμεση στο διαδίκτυο ανακεφαλαιώνοντας το προβλημα εντοπίζεται αποκλειστικά με το Dell Latitude D810 και το μηνυμα που παρουσιάζεται ειναι Acquiring Network address.
toyota Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να κάνεις αλλαγή channel μέσα απ'το router σου. Δικίμασε τα 1, 6 και 11.
Dropsreef Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Θα το δοκιμάσω.Αυριο όμως.... Οποιαδηποτε γνωμη/προταση ευπρόσδεκτη Απλα φανταζει παραξενο στο μυαλο μου να συνδεεται κανονικά και ο σταθερος και το δικο μου laptop/netbook και οχι το Dell Nα αναφέρω επισης πως το Dell εντοπιζει το sagem...(με πολυ ισχυρό σήμα-στα τέρματα κοινώς-) βαζουμε τον κωδικό προσβασης και στην προσπαθεια συνδεσης εμφανίζεται το εν λογω μήνυμα
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αν τρέχεις κάποιο firewall δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά.
ale3is Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γιατι δεν δοκιμαζεις να του περασεις manual ip και dns? Ρεσταρτ στο ρουτερ εχεις κανει?
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 επισης δες για firmware update για το router.οπως επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.αν εχεις wpa βαλε wpa2 αν εχεις wpa2 βαλε wpa.αν εχεις wpa/wpa2 δοκιμασε πρωτα το ενα και μετα το αλλο.αν δεν πετυχει τιποτα δοκιμασε wep.
Dropsreef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδιά σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. Τελικα το προβλημα λυθηκε με την εναλλαγη απο wpa2 σε wpa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.